More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 6, 2021

  Vi er i ferd med å miste motet! Er du ute etter gode Fantasy tips kan du like godt slutte å lese her, fordi tipsene våre forrige runde var så dårlige at vi er langt nede nå. Vi kan trygt si at det gikk rett til helvete. Heldigvis så tok Kjell Ingolf (Ropstad) pressens fokus forrige uke, så vi kunne gjemme oss trygt på barnerommet som vi har oppgitt som bostedsadresse, og ikke betaler leie for. Dermed slapp vi unna det verste trykket.

  Vi trengte likevel trøst, og kontaktet Norwich-manager Daniel Farke. De har tross alt null poeng, så han vet nok hvordan en takler motgang. Etter en hyggelig samtale med mange gode tips kom vi i godt humør igjen. Dette helt til vi oppdaget at vi hadde ringt feil, og hadde kommet til studenten Niklas Farke i Marburg, Hessen i Tyskland. Jaja hyggelig var han uansett, og humøret vårt er nå tilbake for fullt.

  Derfor smeller vi til med nye risikofylte tips, som sikkert ikke slår til. Denne runden serverer vi deg på et sølvfat en høydare på 1,91 meter, og en bokelskende overraskelse. Til slutt får dere en stay away som er PL’s neste beste midtstopper etter vår mening.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 6:

  Michael Vincent Keane (EVE) £5.0M – valgt av 2,6 %

  En liten blemme forrige runde for Everton, men vi satser på at de kommer sterkt tilbake mot Norwich. Like sterkt som vi håper å komme tilbake til dere med gode FPL tips.

  Michael er en stor, sterk og solid engelsk midtstopper som begynte karrieren sin i Manchester United sammen med blant annet Paul Pogba. Der ble han i sin ungdom kåret til årets reservelagspiller med 60 % av stemmene (Jesse Lindgard fikk til info kun 24 % av stemmene det året).

  Landskamper har han også. I ungdomsårene for Nord-Irland og etter hvert 36 kamper for A og U-landslagene til England. Egentlig er han en ganske så god fotballspiller, og putter noen dødballmål innimellom også.

  Vi har stor tro på at Michael brøyter seg vei, skårer ett mål og holder nullen i lørdagens hjemmekamp mot Norwich. Mål må han skåre for Everton har knapt skadefrie angrepsspillere igjen i troppen sin nå. Poengene tar vi ikke på forskudd, men vi føler vi er på vei tilbake med gode FPL tips nå.


  Neal Maupay (BHA) £6.5M – valgt av 2,3 %

  Ikke vet vi hva Brighton spillerne går på for tiden, men overrasker gjør de. Hvem hadde trodd at de skulle ligge på fjerdeplass etter fem runder? Selv de mest hardbarkete supporterne tror ikke sine egne øyne når de ser laget sitt spille seg til seier etter seier.

  Mandagens bortekamp mot Crystal Palace lukter likevel 0-0 lang vei etter vår mening. Nå har vi tydeligvis mistet luktesansen i det siste så da blir det vel en del mål i denne kampen. Derfor har vi tro på at Neal lukter, ja ikke bare lukter mål men setter ballen i mål. Sannsynligvis putter han ett mål med nesen, og når han da mister luktesansen, får han sette ett med høyre kne også.

  Det er forresten første gang vi har hørt om en bokelskende PL spiller som har Luis Suarez som forbilde. Det skurrer litt i hodet vårt når vi hører bøker i samme setning som Suarez, men kanskje han liker å bite i bøker også?

  Neal har tre mål på fem kamper, og får Brighton-mannen med den rare s-en tilbake fra skade (Pascal Groß) vil han fore Neal med målgivende pasninger. Som sagt to mål på Neal denne runden, og vi satser på at vi slipper å bite i oss det tipset!


  Rúben Santos Gato Alves Dias (MCI) £6.1 – valgt av 27,1 %

  Stay away men kun denne runden! City har fire kamper på rad nå uten å slippe inn mål. Mye takket være Rúben. Hvorfor skal en da styre unna han i neste runde?

  Først og fremst fordi de møter Chelsea som ikke har sluppet inn mål på hjemmebane, og som skårer mange mål for tiden. Vi er og tvilende til om City har funnet borteformen allerede nå. Den tror vi kommer seinere i sesongen. Uansett er dette en kamp mellom to lag som kan vinne PL i år.

  Rúben var bautaen i City-forsvaret i fjor, og ser ut til å bli det i år også. Han nyter en voldsom og fortjent tillit hos Pep. Likevel er vi skeptisk til å bruke han denne runden.

  Statistikken tilser også en meget god spiller. En pasningssikkerhet på 88,7 % er meget bra selv til en forsvarsspiller å være. Det blir få mål i mot når han spiller, og han skårer selv et mål en gang i blant.

  Mye positivt med denne karen men denne runden blir det ikke mer enn max to poeng. Derfor bruk han ikke denne runden, så stay away Rúben og sett han heller på benken!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter