More

  Skråblikkens tips til 33. runde i Fantasy Premier League

  Ukens snakkis har vært Super League. Vi er ikke fornærmet for at den debatten tok fokus vekk fra våre tips, for det var jo 3-4 som leste spalten denne gangen også. Vi er ydmyke og takker Andrea Agnelli, Florentino Peréz og Glazer-familien for å ha prioritert spalten vår, fremfor å følge med på hva Europas fotball-supportere mener.

  Nok om det. Denne runden har vi funnet noe grønt treverk som blomstrer som aldri før. En brasilianer som lyser opp kampene med sine kritthvite tenner, og en stay away-spiller som vi ikke skriver om.

  Forrige runde advarte vi mot at West Ham ville gå på et sjeldent tap mot Newcastle. Det slo inn og «Helgenen» Maximin fikk seks gode FPL-poeng. 

  Vi hadde ikke forventet at Mourinho skulle stille med åtte forsvarsspillere i kampen mot Everton. Lucas Moura ble derfor benket. Helt uforståelig for oss, så vi måtte ta en telefon til Tottenhams styreleder. Han var enig, og sparket Mourinho etter den samtalen. Da var det inn igjen med vårt tips og fem FPL-poeng er ikke så aller verst.


  Skråblikkens utvalgte til FPL runde 33

  Mason Will John Greenwood (MUN) £7.1M – valgt av 3,3%

  Vi håper ikke Solskjær sparer han til torsdagens Europa League kamp, for Mason er i knallform. Han er også valgt av få pr. nå, men det tror vi endrer seg frem mot helgen.

  Gutten (19 år) har vært i klubben siden han var seks år. Altså et produkt av ungdomssatsingen til Manchester United. Allerede som 16-åring ble han toppscorer i U-18 Premier League North med 17 mål på 21 kamper. Som 17-åring ble han tidenes yngste spiller i Champions League og som 18-åring fikk han sitt gjennombrudd på A-laget.

  70 mål og 22 målgivende på 144 offisielle kamper forteller at han vet hvor målet står. Rett og slett imponerende. Ikke annet å si enn at han har en stor fremtid foran seg, så lenge han holder seg skadefri.

  Mason tar fremdeles buss til trening (ikke vanlig buss men Teambussen), og har Solskjær som forbilde og farsfigur i følge ham selv. Da er det kanskje litt rart at han er stor fan av WWE superstjernen Rey Mysterio Jr. En wrestler som står i sterkt kontrast til Solskjær hva angår oppførsel.

  At Mason hadde en litt uheldig uke i fjor tilgir vi han, og skylder på ungdommelig nysgjerrighet. Kanskje ikke det lureste i koronatider å invitere lokale islandske damer på hotellrombesøk. Spesielt ikke etter en landskamp. Mulig at han ble så skuffet over damene, at han uken etter trengte litt lystgass å inhalere. For det var nettopp det han gjorde. En angrende synder stod i ettertid frem og ba om unnskyldning. Vi tilgir, og det gjorde tydeligvis alle andre også.

  Vi tilgir han ikke hvis det blir få FPL-poeng på han denne runden. Det tror vi ikke det blir, så vi forventer haugevis av poeng!

  Roberto Firmino Barbosa de Oliveira (LIV) £9.0M – valgt av 3,1%

  Sjelden vi anbefaler to spillere fra «topplag», men Roberto er også valgt av overraskende få. Derfor hiver vi han inn denne runden.

  Mye fordi vi nå har oppdaget hvorfor han har så hvite tenner. Det har nok sammenheng med at han i sine yngre dager ble oppdaget av Marcellus Portales. Hva har det med hvite tenner å gjøre tenker sikkert du? Jo den godeste Marcellus er tannlege. Der ligger forklaringen. Vi antar at Roberto står i gjeld til han, og derfor går til tannlegen (Marcellus) minst to ganger i uken for å bleke tennene sine.

  Hva annet kan man si om Roberto? I sine barne- og ungdomsår spilte han i den brasilianske klubben Clube de Regatas Brasil (CRB) som spiller i delstaten Alagoas. Ukjent for oss denne klubben og lokalrivalen Centro Sportivo Alagoano (CSA) er like ukjent. Egentlig ubetydelig informasjon dette, så da fortsetter vi med like ubetydelig info. De to klubbene har spilt 474 lokalderby. CRB har vunnet 171, 154 kamper har endt uavgjort og da har tydeligvis CSA vunnet 149 men statistikken sier de har vunnet 148.

  Her mangler det altså en kamp, og det kan være den gangen CRB vant 6-0 over CSA. Et legendarisk oppgjør i 1939 som fikk navnet «Jogo da Sofia». Navnet referer til geiten Sofia eid av CRB`s angrepsspiller Arlindo. Hvorvidt Arlindo skåret seks mål forteller historien ingenting om. Og som ikke det var nok, geiten symboliserer også det sjette tallet i det forbudte spillet Jogo do Bicho. Brasils svar på Lotto, der de kan spille på kombinasjoner av dyr og tall. Kanskje en idé Norsk Tipping kan snappe opp og gjøre på lovlig måte?

  Da har vi (og sikkert du) fått nok av uviktig informasjon. Vi avslutter derfor med at får Firmino mer enn 10 FPL-poeng denne runden, må noen gi han en geit i gave.

  Stay away!!

  For første gang har vi ingen enkeltspiller å styre unna. Vi sier bare styr unna alle Manchester City, Tottenham, Southampton og Fulham-spillere. Dette av den enkle grunn at de ikke har kamper denne runden. 

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter