More

  FPL-tips runde 32: Skråblikkeksperten lover fortsatt formtopp

  Nye tips og nye muligheter. Vi sjanser denne runden også, for vi føler at formtoppen vår vedvarer! Derfor anbefaler vi en brasilianer fra Juventus som har dobbeltkamp denne runden. En franskmann som vi tror er tilbake fra skade. Han har i hvert fall et flott navn. Avslutningsvis er det bare å holde seg unna vår stay away med det lange navnet Ethan Kwame Colm Raymond Ampadu.

  Apropos formtopp! Forrige runde ble det til sammen 10 poeng på Vydra og Neves, og som vi forutså null poeng på vår stay away Fofana. God fangst når vi kun tar med spillere som få har valgt.


  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 32:

  Lucas Rodrigues Moura da Silva (TOT) £6.6M – valgt av 2,2%

  Dobbeltoppgjør for Spurs, og Lucas er en av de som er valgt av under 4%. Derfor foreslår vi han, og håper han spiller begge kampene. Dette er sesongens første Spurs spiller vi anbefaler, og vi må gjøre dere oppmerksom på at sesongens første anbefaling på en Chelsea-spiller gikk rett til h…..

  Lucas begynte sin karriere i klubben som går under navnet Juventus. Ikke italienske Juventus men klubben med navnet Clube Atlético Juventus eller Juventus da Mooca på folkemunne. For å forvirre dere enda mer må denne klubben ikke forveksles med Clube Atlético Juventus, kjent som Juventus de Seara, eller Atlético Clube Juventus mer kjent som Juventus do Acre. En nydelig suppe dette, og vi er glad vi ikke spiller på oddsen i Brasil, for da hadde vi ikke hatt en anelse om hvem vi spilte på.

  Lucas er nok enklere å forholde seg til (kanskje ikke for motstanderen). Han er liten, rask og driblesterk. Gode ferdigheter som gav han hele 16 serie- og cuptitler i løpet av de vel fem årene han spilte for PSG. Det har overraskende nok også blitt en tittel med Spurs.

  Sitt første trofe vant han forresten allerede som seks-åring for klubben Clube Santa Maria. Da gikk han under kallenavnet Marcelinho, som referer til Corinthians-spiller Marcelinho Carioca. Hvorfor han fikk kallenavnet vet vi ikke, men godt det ikke var Marcelinho Paraíba han fikk kallenavnet etter. En spiller som klarte utrolige 29 klubb bytter i løpet av sin karriere. Må være litt av en rekord.

  Vi har godfølelsen for Lucas, og er sikker på et tosifret antall FPL-poeng. Bare å ta han med denne runden!


  Allan Irénée Saint-Maximin (NEW) £5.1M – valgt av 2,4%

  Flott navn og ikke minst en god spiller. Nå har han ikke spilt mer enn 1004 minutter i årets sesong, men vi tror han er på vei til å finne godformen etter nok et skadeavbrekk. Wilson er og på vei tilbake, og Newcastle trenger poeng for å holde seg på avstand til bunnlagene. Dette gjør at vi tror på seier mot høytflyvende Lindgard og West Ham.

  Som Thierry Henry, Dimitri Payet og Kingsley Coman har også Allan karibiske og søramerikanske røtter. Oppvokst i utkanten av Paris i en familie med solid økonomi, fikk han en trygg og god barndom.

  I sin første «skikkelige» kamp puttet han like godt 8 mål. Vi har prøvd å sjekke opp hvem som var motstander, men det har vist seg umulig. Da lurer vi på om det i det hele tatt stemmer. Spørsmål om dette er sendt Allan med brevdue i disse koronatider, så vi forventer svar en gang i løpet av neste sesong.

  Allan er kjent som en moteløve, (og har en luksuriøs livsstil som mange av sine PL-kolleger) men å spille kamp med en av sine Gucci pannebånd til 1800 kroner fikk han ikke lov til. Vel, det han gjorde var å teipe over logoen, og da kunne ingen si noe.

  Statistisk sett har han 52 målpoeng på 196 kamper. Brukbart det, og vi kan si litt bedre når vi vet at han kun har vært innbytter i perioder.

  Ett mål og en assist i forrige kamp med 33 minutters spilletid lover godt. Vi tror fremgangen fortsetter, og gjør derfor regning med mange gode FPL-poeng på han denne runden.


  Ethan Kwame Colm Raymond Ampadu (SHU) £4.3M – valgt av 0,4%

  Stay Away! Vi føler med Sheffield United som må ta turen ned i Championship. Dette etter en overraskende god sesong i fjor, men som så mange andre lag har de erfart at sesong to er den mest utfordrende. Laget står nå med åtte tap på de ni siste kampene, og tapsrekken fortsetter nok borte mot Wolves.

  Vår mann med det, skal vi si utfordrende navnet, er en unggutt på snart 21 år. Han har derfor liten erfaring på toppnivå, men har åtte kamper for Exeter City, en kamp for Chelsea, tre for RB Leipzig og et tyvetalls kamper for Sheffield. I førstnevnte klubb var han som 15-åring den yngste som har spilt for førstelaget.

  Egentlig er han Chelsea spiller og har kontrakt med dem ut 2023-sesongen. Dessverre har ikke klubben bruk for han pr. nå, men kanskje med god utvikling ser vi han i den blå drakten om noen år?

  Internasjonalt spiller han for Wales men har også en kamp for England U16. Faktisk er slekten hans så internasjonal at han kunne velge mellom England, Wales, Irland og Ghana. Og da forstod vi sammensetningen av navnet hans. Godt det er oppklart i hvert fall.

  Faren hans var den kjente Arsenal spilleren Patrick Kwame Ampadu. Kjent er han vel strengt tatt ikke for du skal være litt av en Arsenal supporter hvis du kjenner til han. Til info spilte han hele to kamper i 88-89 sesongen. Deretter bar det videre til mer ukjente klubber.

  Ethan har forhåpentligvis en lang og god karriere foran seg. Dessverre så spiller han på et lag i motgang, og vi regner ikke med noen FPL-poeng på han denne runden. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter