More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 30, 2021

  Kanskje er dette siden for deg som er på jakt etter outsidere som ikke er valgt av mer enn 4%? Ikke vet vi, men et snitt på 9,5 FPL-poeng på våre 6 siste forslag er over all forventning. Det hører med til historien at vi har null forventninger til våre tips.

  Vi kjører på videre med godt humør. Denne runden må dere være obs på eventueltt skader grunnet landslagsspill, eller at noen blir benket grunnet mye spilletid i landskampene. Dette gjør at vi føler oss på utrygg grunn med våre tips. Altså er alt helt som normalt her i gården.

  Noen må vi foreslå, og en luring av en danske kan være en god start, med en eksotisk spiller fra Burkina Faso som oppfølger. Vår stay away er det som vanlig bare å holde seg langt unna.


  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 30:

  Andreas Bødtker Christensen (CHE) £4.7 – valgt av 1,1%

  Sesongens første forslag til en Chelsea-spiller ble altså en danske. Denne karen har gått under radaren til de fleste etter vår mening. Managerskiftet har gitt Andreas en ny vår med mye spilletid. Chelsea har også begynt å holde nullen. Noe som har ført dem opp på CL-plass, og den vil de nok gjerne beholde.

  Andreas er en av spillerne som internt omtales som Chelseas fremtid de neste 10 årene. Ikke dårlig det når en kommer fra lille Lillerød med knappe 17 000 innbyggere.

  Det ligger til familien å forsvare målet tydeligvis, for pappa Sten Christensen var en habil keeper en gang i tiden. Han er også agenten til Andreas, og flink med avtaler på sin sønns og sine egne vegne.

  I avtalen mellom Andreas og Chelsea som ble inngått i 2012, skulle blant annet Sten få £650 000 over fire år for å være speider for klubben. At speiderjobben ble utført kunne verken Sten eller Chelsea dokumentere i ettertid. Heldigvis for begge parter hadde Chelsea, når dette ble oppdaget av FA i 2018, fått amnesti av FA for alle avtaler gjort før 2015. Så dette ble til slutt en ikke sak slik vi har oppfattet det.

  Avtaler eller ikke. Vi har gjort en lignende avtale med Andreas om at han skal få 6 FPL-poeng hvis han holder nullen i lørdagens hjemmekamp mot WBA. Det FA ikke vet er at vi også har lovet pappa Sten to bonuspoeng de neste fire årene hvis vårt tips slår til.


  Bertrand Isidore Traoré (AVL) £5.9 – valgt av 1,1%

  Vi satser på at Grealish nå er tilbake. Da har vi stor tro på at det begynner å stemme for Villa igjen, og for mannen vår.

  Bertrand er født og oppvokst i Bobo-Dioulasso. Burkina Fasos nest største by etter hovedstaden Ouagadougou. Det navnet burde etter vår mening blitt kåret til det fineste hovedstadsnavnet i verden. Bare prøv og uttal det!

  Vi må ha litt fotballinfo i denne spalten også. Bertrand har vært innom klubber som Chelsea, Ajax og Lyon før han havnet i Villa i 2020. At han kommer fra en fotballfamilie er det ingen tvil om. Pappa Feu spilte for klubben med det artige navnet FC Bobo, og en av brødrene spiller for marokkanske RS Berkane. Alle tre spiller/har forresten spilt på landslaget til Burkina Faso.

  Selv har Bertrand 88 målpoeng på 236 kamper. Han er og den yngste spilleren i den nederlandske Æresdivisjonen som har skåret over 10 mål i løpet av en sesong. Ingen tvil om at han vet hvor målet står.

  Vi bare må anbefale denne eksotiske og målfarlige spilleren. Fulham spillerne vil nok bare stå og måpe når Bertrand briljerer. Her holder det ikke med å la seg imponere med et «oohh», nei her må det jubles Ouagadougou når FPL-poengene strømmer inn.  


  Gary James Cahill (CRY) £4.5 – Valgt av 0,2%

  Stay away! Gary som begynte sin karriere i AFC Dronfield har vært innom klubber som Aston Villa, Burnley og selvfølgelig Bolton. Det er likevel som Chelsea spiller vi husker han best. 7 sesonger i klubben førte til mange titler, så det er en merittert spiller vi advarer mot.

  Han har vunnet det meste av det som kan vinnes. Premier League, Champions League, Europaligaen, Ligacupen, FA cupen og ikke minst den gjeveste prisen av dem alle, Boltons Players Player of the Year.

  Gary regnes som en teknisk god midtstopper som putter ett og annet mål grunnet sin hodestyrke. Det har imidlertid blitt færre og færre mål de siste årene. Når det er sagt må vi vel kunne si at Gary er som alle oss andre. Når det gjelder fotball spiller alderen inn. Jo eldre vi blir jo vanskeligere blir det å henge med. Dette vil han merke når Everton angrepet setter fart på mandag.

  Derfor stay away Gary, for her blir det ikke mange FPL poeng.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter