More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 31

  Vi fortsetter jakten på kjente og mer ukjente spillere som er valgt av færre enn 4% av dere FPL-spillere. Denne runden har vi fokus på en tsjekker som har våknet til live og en portugiser som selvfølgelig spiller for Wolverhampton. Kanskje ikke de største poengsankerne, men med vår flaks blir det sikkert tosifret med poeng på begge to. Stay awayen er en god spiller, så der tar vi en sjanse.

  Forrige runde gikk det rett og slett elendig med Chelsea-Christensen som fikk minuspoeng, men bedre gikk det med Traoré (fem poeng). Konklusjon: Chelsea kollaps og vi kollapset på vårt første Chelsea forslag. Det tar vi lærdom av og kommer ikke til å anbefale flere spillere derfra denne sesongen (kanskje kommer det en anbefaling neste sesong, for langsint er vi ikke).

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 31:


  Matej Vydra (BUR) £4.8M – valgt av 1,0%

  Dette er mannen som i 2017/18 sesongen mottok Sky Bet Championship Golden Boot for sine 21 scoringer for Derby. Formen har vel egentlig ikke vært på topp siden den gang, og i Burnley har han derfor bare vært tredjevalg etter Barnes og Wood.

  Barnes har vært ute med skade og Vydra har av den grunn fått mer spilletid. Selvtilliten har også vokst og han står nå med tre målpoeng på de fire siste kampene. Derfor anbefaler vi han denne runden.

  Tsjekkeren startet karrieren i Vysočina Jihlava. En klubb som har skiftet navn hele syv ganger siden oppstarten i 1948. Det er ikke det eneste klubben er kjent for (egentlig er den vel ikke kjent for noe, men vi kan jo late som den er det), for den er også kjent for å «spise» managere. Eller hva skal vi si til 21 forskjellige managere de siste 21 årene? Tja, vi får vel si at det blir en ny manager i året.

  Vi har derfor full forståelse for at Vydra meldte overgang til den mer kjente tsjekkiske klubben Banik Ostrava. Dessverre var denne klubben enda verre på managerfronten. 28 managere på 21 år må nærme seg rekord.

  Ved nærmere ettersyn har vi oppdaget at bytte av managere er helt vanlig i Tsjekkia. Det laget av topp 9 i Tsjekkia som har byttet færrest managere de siste 21 årene, har «kun» byttet 16 ganger ser det ut som. Vi anbefaler derfor ingen å bli manager i det landet – med mindre du har en saftig fallskjerm i kontrakten.

  Vi må bare beklage, for nå husker vi ikke hvem vi anbefalte, og hvorfor vi skulle anbefale han. Derfor sier vi bare: Få han inn på laget før han blir byttet ut.


  Rúben Diogo da Silva Neves (WOL) £5.1M – valgt av 1,9%

  Vi kan vel si at ulvene har hatt en skuffende sesong så langt. Med Raúl Jiménez ute med hodeskade satser vi på at Neves tar enda mer ansvar enn han har gjort til nå.

  Han er selvfølgelig portugiser som de fleste andre som spiller for Wolves. Han er også en av få som er tro mot sine klubber. Kun 3 forskjellige klubber på 15 år står det respekt av. 18 år og tre måneder gammel ble han den yngste som har spilt for Portugal U21. Det står det også respekt av.

  Trebarnsfaren Neves ble svært populær blant fansen da han tatoverte en ulv på hele høyre overarm. Dette for å vise sin lidenskap for klubben. Et lurt trekk tenker vi, men vi håper ikke noen tar etter og tatoverer skråblikkeksperten på kroppen. Hadde jo sett litt rart ut det.

  Neves er kjent for å være ekstremt god til å plassere seg i forhold til spillet. Han har en utmerket pasningsfot, men kan til tider være litt for hissig på grøten i taklingene. Vi må derfor regne med et gult kort i kampen mot Fulham. Vi regner også med en assist og ett mål. Derfor bør du ta sjansen å bruke han på laget ditt denne runden!


  Wesley Fofana (LEI) £5.0M – valgt av 0,4%

  Stay away! Her tar vi virkelig en sjanse, for Leicester er et av de beste bortelagene i PL. Samtidig lar vi oss imponere over motstander West Ham som har begynt å score mål i bøtter og spann.

  Wesley må ikke forveksles med den kjente franske rugbyspilleren med samme navn. Han går forresten under navnet Le Guépard grunnet sin hurtighet (rugbyspilleren altså).

  Vår Wesley er også født i Frankrike og er en av seks i søskenflokken. Mange å bryne seg på der i gården, og kanskje det har ført til kallenavnet «The Rock». Ikke vet vi.

  Han er nå tilbake for fullt etter et lengre skadeavbrekk, og har spilt de tre siste kampene. Ingen tvil om at det er en lovende 20-åring vi her advarer mot. Et forsvarstalent som Leicester har store forventninger til. Det har faktisk vi også.

  «Karrieren» som 6-åring startet i Repos Vitrolles for så å fortsette i klubber som Bassin Minier, Pennes Mirabeau og Bel Air. Klubber vi aldri har hørt om. Faktisk trodde vi Bel Air var et rikmannsstrøk i Los Angeles (og det er det jo når vi tenker oss om).

  Etter noen år i Saint-Étienne ble han kjøpt av Leicester i fjor høst. I førstnevnte klubb hadde han blant annet Pierre-Emerick Aubameyang som læremester og forbilde. Nå vet ikke vi hva Pierre kan om forsvarsspill (sannsynligvis ikke så mye) men noe må han ha lært fra seg.

  Vi kommer til å høre mye fra den godeste Wesley i årene fremover, og det er ikke derfor vi anbefaler deg å holde deg unna han denne runden. Nei vi tror Leicester får en lignende formsvikt som i fjor, og når vi vet at West Ham kommer til å score minst to, så er det bare og stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter