More

  Skråblikkens tips til FPL runde 28

  Jakten etter kjente og mindre kjente spillere fortsetter med uforminsket styrke. Denne runden smeller vi til med noe så uvanlig som en japansk kamikaze spiller, Golden Boy-spilleren fra FIFA U-17 VM i 2013 samt en stay away som det bare er å holde seg langt unna.

  Forrige rundes tips kan du lese her.

  Våre tips til runde 28. runde i Fantasy Premier League:


  Takumi Minamino på japansk 南野 拓実 (SOU) £6.0M – valgt av 0,5%

  Denne karen er på utlån fra Liverpool som nok hadde hatt behov for Takumi, så dårlig som de spiller for tiden. Takumi på sin side er nok glad for å få spilletid, for nå viser han virkelig spilleglede.

  Karrieren startet i Cerezo Osaka. En klubb som bør være godt kjent her i Norge, og alle dere lesere nikker sikkert anerkjennende når vi opplyser at klubben tidligere het Yanmar Diesel SC. Hvis du enda ikke vet hvilken klubb vi snakker om så har den fostret spillere som Sho Gokyu, Witthaya Laohakul og Yasuhito Morishima. Henger du fremdeles ikke med så kan vi trøste deg med at det gjør ikke vi heller. Ja vi har vel aldri hørt om noen av disse navnene, så vi går tilbake til Takumi.

  Ikke mange FPL-spillere som har satt en verdensrekord. Det har vår mann, og i noe så ubetydelig som flest high-five i løpet av ett minutt. 187 ble det totalt. Imponerende og heldigvis ble ikke denne rekorden (som siden er blitt slått) ikke satt i korona-tider.

  Takumi er et arbeidsjern med et naturlig lavt tyngdepunkt, siden han kun er 174 cm på sokkelesten. Teknisk minner han derfor om Messi selv om han har en del å gå på før han er på det nivået.

  Vi har langt større tro på suksess for Takumi i Southampton enn i Liverpool. Holder han seg skadefri regner vi med et tosifret antall FPL-poeng i søndagens hjemmekamp mot Brighton.


  Kelechi Promise Ịheanachọ (LEI) £5.6M – valgt av 0,6%

  Utfordrende tider for Leicester som har 13 spillere ute med skader eller på lån til andre klubber. Dette har åpnet opp for mer spilletid til Kelechi. Scoringer de to siste kampene viser at han har tatt vare på muligheten.

  Kelechi slo igjennom med et brak i 2013 under FIFA U-17 VM. Vinner av titlene ‘Silver Shoe’ og ‘Golden Boy’ gjorde at mange europeiske klubber fikk øynene opp for ham. Manchester City ble vinneren, men der slo han ikke helt igjennom.

  Når Leicester kom på banen i 2017 var derfor valget enkelt. Dessverre har det blitt mye benkesitting der også. Totalt har han 24 mål på 132 kamper. Kanskje ikke den mest fantastiske statistikken, men det hører med til historien at langt over halvparten av kampene er som innbytter.

  Den bilinteresserte Kelechi ble også den første som fikk et mål annullert av VAR. Dette i cupkampen mot Fleetwood i januar 2018.

  Vi satser på at VAR godkjenner hans neste skåring. Da kan vi Promise gode FPL-poeng mot Sheffield United i søndagens kamp. 


  Kean Shay Bryan (SHU) £3.9M – valgt av 0,4%

  Stay away!! Sheffield United står med kun 4 poeng på 13 bortekamper. Når to av de sentrale forsvarsspillerne også er ute med skade, ser det mørkt ut for fjorårets overraskelseslag.

  Kean er for oss et forholdsvis ubeskrevet blad som overraskende nok har fått litt spilletid i de siste kampene. Dette i motsetning til tidligere sesonger med mye benkesitting. Bare 57 ligakamper på syv år burde jo tilsi «tresmak i ræven» etter hvert. Godt mulig at han har fått det også.

  Selv i en klubb som Bury ble han benket og ikke nok med det, han har også vært på utlån til berømmelige (i denne spalten) Bolton. Den største prestasjonen hans er vel at han klarer ett gult kort i hver femte kamp han spiller. Ikke så verst det.

  Kanskje en enda større prestasjon at han er sammen med Brooke Vincent. En kjent britisk skuespiller fra serien Coronation Street. Serien passerte nylig 10 000 episoder, og har visst holdt det gående siden 1960. Vi regner med at fru Brooke ikke har vært med fra oppstarten, for da kan man vel si at Kean har funnet seg en moden kvinne.

  Uansett om Kean har nok å henge fingrene i på hjemmebane eller ikke, så får han nok å gjøre i bortekampen mot Leicester. Her er det bare å stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter