More

  Fantasy Premier League-tips til den store dobbeltrunden: Skill deg ut med Diagne i FPL-runde 26

  Ny dobbeltrunde og vi gleder oss til å foreslå spillere som er valgt av under 4%. Det er mye å velge i både blant dårlige og gode spillere. Vi prøver for sikkerhets skyld å holde oss til de vi tror er gode, og som kan få noen FPL-poeng. To nyankomne afrikanere høres for vår del spennende ut, og vår stay away har en bestefar fra Senegal. Denne runden vier vi derfor til afrikanske spillere.

  Vi knallet til i runde 24 med en 15 og en 11-poenger, så vi er fremdeles i sjokk. Runde 25 ble ikke så bra ut og godt er det, ellers hadde vi vel blitt «høy på pæra».

  Våre utvalgte til 26. runde i Fantasy Premier League

  Mbaye Diagne (WBA) £6.0M – valgt av 0,5%

  Denne senegaleseren er nylig ankommet, og nok WBA sitt siste håp i kampen for å unngå nedrykk. Vi tror ikke det hjelper, men supporterne må få lov til å håpe i det lengste på at dette er «frelseren».

  Han er på utlån fra Club Brugge som igjen lånte han fra Galatasaray. Sjelden vi har sett en kar som har vært så mye på utlån, eller hva sier du til at han har vært på lån til Ajaccio, Lierse, Al-Shabab, Westerlo, og Ujpest! Han har også spilt for kinesiske Tianjin og vært innom Juventus.

  En kan jo lure på om det er noe bra med denne karen, og det er det. Han har jo spilt for klubben Bra. En klubb som pr. nå ligger på tredjeplass i italienske serie D/A. Ingen storklubb akkurat så de fant ut at det holdt med en tilskuerkapasitet på 700, og det høres jo fornuftig ut.

  En annen ting som er bra er målteften hans. Ikke mange som kan matche 139 mål på 205 kamper. Riktignok ikke alltid kamper mot topplag, men Mbaye vet i hvert fall hvor målet står.

  Vi er godhjertet og ønsker å gi WBA-supporterne et håp. Derfor anbefaler vi Mbaye i hjemmekampene mot Brighton og Everton. Vi har tro på at de klarer å skåre minst tre mål, og da er han mannen å satse på denne runden.


  Joshua Erowoli Orisunmihare Oluwaseun Maja (FUL) £5.5M – valgt av 1,0%

  Hva har skjedd med Fulham? Fire kamper på rad uten tap har plutselig gitt laget en ny giv. Det kan ha sammenheng med at Josh Maja (som vi forkorter navnet hans til) kom til klubben for fire kamper siden. Vi velger å tro det, og anbefaler han av den grunn.

  Nigerianeren Josh er også på lån (fra Bordeaux). Han er en ung og lovende spiller som vi nok kommer til å høre mye fra i årene fremover. Tilbake i barndomsklubben Fulham ser det ut til at han har funnet seg godt til rette allerede etter fire kamper.

  Tidlig i sin voksenkarriere hadde han en god læremester i Jermaine Defoe. En spiller som har bøttet inn 225 mål på høyt nivå i England og Skottland. Ingen dårlig læremester det. I spillestil sammenlignes Josh med Patrik Bamford, og når du har samme spilleragent som Reis Nelsson, Jason Sancho og Bukayo Saka, så borger det for kvalitet.

  Selv med en årslønn på 37 millioner er Josh en nøktern kar. Vi håper ikke han er like nøktern i kampene mot Crystal Palace og Spurs. Fortsetter han godspillet regner vi med to mål og en assist. Gode poeng og hente på Josh denne runden!


  Issa Laye Lucas Jean Diop (WHU) £4.3M – valgt av 0,4%

  Stay away! Her er vi kanskje litt stygge, for West Ham har virkelig imponert så langt i sesongen. Dessverre har de bare en kamp denne runden, og det er borte mot Manchester City. Et lag som står med tretten strake seire i PL. Uansett hvor mye West Ham kommer til å prøve, så blir det tap denne gangen.

  Franskmannen Issa har vært ut med skader mesteparten av sesongen, men er nå på god vei tilbake. Bestefaren Lybasse Diop spilte i sin tid for Bordeaux, og var den første senegaleseren i Ligue 1. Issa selv spilte for Balma SC og Toulouse, før han kom til West Ham.

  Med en bestefar fra Senegal, en mor fra Marokko og selv født i Frankrike kan Issa velge mellom tre landslag å spille for. Til nå har han valgt Frankrike, der han ble U-19 europamester i 2016.

  Han er noe så spesielt som en sterk, høy og hurtig midtstopper. Med sine 1,94 er han høyere enn selv West Ham-legenden Andy Carroll. Det kommer godt med i kampen mot City.

  Noe som er urovekkende er 33 gule kort på 177 kamper. Når City begynner med sitt kjappe småspill regner vi med et nytt gult kort, og kanskje et rødt også. Ikke usannsynlig at Sterling tar et kråkestup og vrir seg i smerte når Issa stirrer olmt på han. Blir fort én straffe da, hvis ikke VAR gir beskjed til atter en dommer som er lurt av Sterling.

  Blir det ikke rødt da, så blir det i hvert fall rødt når Bernardo Silva dribler seg mellom beina på Issa, og den godeste Issa tror han har fått noe i skoen og spenner til.  Derfor, stay away Issa, for det blir nok tre baklengs og minst et gult kort!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter