More

  Skråblikkekspertens FPL-tips til runde 24

  Vi fortsetter vår jakt på spillere som er valgt av under 4 %. Denne runden har vi funnet en skjult perle fra Manchester City og en gammel Burnley traver som vi regner med treffer mellom stengene. Begge har forresten dobbeltkamper denne runden. Stay awayen vår er det bare å holde seg langt unna.

  Hvordan gikk det forrige rune? Dawson fortsatte sin gode statistikk forrige runde og 6 poeng for han. Luke Hoare fikk tre poeng mens vår stay away Ola Aina ble benket, så vi er ganske fornøyd med runden.

  Våre utvalgte til 24. runde i Fantasy Premier League


  Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva (MCI) £7.4M – valgt av 1,0 %

  Vanskelig å vite hvem Guardiola sender på banen, men Silva er en av de som har fått mye tillitt i det siste. Denne sympatiske og fintspillende teknikeren er absolutt verdt en plass på FPL-laget når City nå har to kamper denne runden.

  Underlig nok til en portugiser å være snakker han perfekt engelsk. Kanskje ikke så rart når foreldrene sendte han på den engelsk-språklige skolen i Lisboa allerede som seksåring. To år etter begynte fotballkarrieren i Benfica der han var i 14 år før ferden gikk videre til Monaco, og han til slutt endte opp i City.  

  Han stortrives som playmaker fotballintelligent og ballsikker som han er. Ikke mye å si på en pasningssikkerhet på 85,9 % gjennom  karrieren. Er nok blant de beste i PL om ikke den beste. Noe som igjen har ført til atskillige assist opp gjennom årene. Sammenligner vi med Bruno Fernandes så har han en pasningssikkerhet på 75,7 %.

  Selv «snille» Bernardo kan tråkke i salaten, og det gjorde han til gangs da han skulle spøke med sin lagkamerat den mørkhudede Mendy. Han la ut en tweet til sine 600 000 følgere med et barndomsbilde av Mendy og skrev gjett hvem? I tweeten var det også et bilde av maskoten til det spanske sjokolademerket Conguitos. En mørkhudet figur som nok ikke hadde vært lovlig å annonsere med i Norge, slik som den ser ut.

  Enden på visen ble at FA (det engelske fotballforbundet) ga Silva en bot på £50 000 og en kamps karantene. Han måtte også gå et opplæringsprogram om rasisme og fjerne tweeten sin.

  Vi satser på at han er konsentrert om fotballen de to neste kampene, og da er vi skråsikker på at FPL-poengene renner inn.


  Ashley Luke Barnes (BUR) £6.0M – valgt av 0,4 %

  Vi skal ikke skryte på oss at han er notorisk måljeger, men vi har stor tro på at han slår til denne runden. Blir spisskollega Wood friskmeldt til helgen kommer Burnley på sporet ganske så snart, og da blir det målpoeng på Ashley.

  Ikke mange som har vært så desperat etter å spille for et landslag som Ashley. Han oppdaget at han hadde en bestemor fra Østerrike og stilte seg til disposisjon for det landslaget, selv om han er født og oppvokst i Bath, England.

  Han fikk en landskamp for U-20 laget og søkte siden om østerisk statsborgerskap, for han regnet nok ikke med landslagsspill for England. Dessverre for han ble ikke søknaden innvilget, og Ashley står fremdeles kun med den ene landskampen.

  At han er en motsatt spillertype av snille Bernardo Silva er sikkert og visst. Ja han kan være ganske så tøff og provoserende. Kanskje ikke det smarteste å kysse en motspiller når motspilleren er forbanna på deg grunnet en ettersleng. Dette kunststykket klarte Ashley i 2019. Dommeren var naturlig nok ikke fornøyd med det men nøyde seg med et gult kort. Det har blitt både gule og røde kort på Ashley opp gjennom årene, men han har lovet oss å holde seg på matten de to neste kampene.

  Statistikken hans sier 102 mål og 31 assists på 419 kamper. Noe som er brukbart nok til at vi anbefaler han. Han er også Burnleys mestscorende siden oppstarten av Premier League i 1992. Når Burnley i tillegg har to kamper denne runden bør det bli totalt minst 10 FPL-poeng på han.


  Conor Stephen Townsend (WBA) £4.4M – valgt av 0,1 %

  Stay away! Vi kan ikke bare bruke Fulham spillere som stay away, så da blir det en fra det laget som slipper inn klart mest mål, og det er West Bromwich. Denne karen er tydeligvis tilbake etter en langtidsskade uten at det for vår del ser ut til å hjelpe WBA forsvaret noe særlig.

  Med to taklinger pr. kamp og kun 1,4 klareringer lurer vi på hva mannen holder på med i løpet av en kamp. Skal WBA slippe inn færre mål må det takles og klareres langt oftere. Kanskje de skal begynne med å forbedre seg der?

  Conor er født i Hessle. En by med ca 15 000 innbyggere. Ikke mye kjent som kommer derfra men de har en bro de er stolt av, og tre ukjente fotballag som har de lite kreative navnene Hessle United, Hessle Sporting og Hessle Rangers. Mest kjent er byen for den tragiske flommen i nord-øst England i 2007. 100 mm regn på noen få timer gjorde at det flommet over i området, og dessverre med dødelig utfall da flere personer omkom. I årene etter ble det gjort mye for å sikre området mot flom, og det ser heldigvis ut til å ha hjulpet på.

  Karrieren begynte i Hull før han de neste fem årene ble lånt ut til middelmådige klubber som Carlisle, Chesterfield, Dundee United, Grimsby og Scunthorpe. Etter to gode sesonger i sistnevnte klubb snappet WBA han opp. De burde kanskje tenkt på at det er forskjell på å spille i Scunthorpe og i PL. De om det.

  Vi tror stakkars Conor skal få slite mot Manchester United, og det hjelper lite at han har spilt for middelmådigheten (og da strekker vi oss langt) Scunthorpe. Her blir det toppen null FPL-poeng så stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter