More

  FPL tips til runde 23, 2021

  Nå er vi tilbake til kun helgekamper og da vil FPL tipsene våre komme mer regelmessig. Denne runden satser vi på forsvarsspillere.

  Visste du at Manchester United har en spiller som har mellomnavnene Paul Hoare?  Eller at Craig samlet halvliterglass på den lokale puben, og hvem er Ola Aina? Dette får du vite mer om denne runden.

  Sist hadde vi tips til dobbeltrunde og av alle ting slo Southampton Stuart til med 10 poeng på to kamper. Ikke verst det og mulig han ble litt for kjepphøy siden de røk på tidenes blemme i kampen etter, med et 0-9 tap mot Manchester United.

  Vårt tips på Brighton Neal gikk rett «åt skogen» som de sier i Sverige. Bedre var det (eller kanskje ikke vi bør si bedre) at Aston Villa Kortney ble skadet og ikke spilte noen kamper. Dette gjorde i hvert fall at stay away-tipset vårt gikk inn. Ryktet sier at han skadet seg mens han leste tipsene våre på mobilen. Da han skjønte at han var stay away-spilleren vår, ble han så forbanna at han spente til en søppeldunk. Resultat 4-6 uker ute med skade i foten.

  Skråblikkekspertens tips til 23. runde i Fantasy Premier League 2021

  Luke Paul Hoare Shaw (MUN) £4.9 – valgt av 3,9 %

  At denne karen het Hoare til mellomnavn visste vi ikke. Vi visste heller ikke at navnet betyr hvithåret, så derfor kjører vi på med en anbefaling på den hvithårete Luke.

  Han er i hvert fall i form. Ingen tvil om det. To assist i samme kamp tror vi ikke han har hatt i hele sin seniorkarriere, og det mot gamleklubben Southampton av alle ting. Han er jo en forsvarsspiller, så vi kan ikke forvente mange assist og mål, og ett mål siden 2011 er ikke så mye å rope hurra for.

  Vi velger likevel å anbefale han, for vi forventer at han holder nullen mot Everton i lørdagens kveldskamp.

  Hva annet er å si om Luke Paul? Han ble tidenes dyreste tenåring da Manchester United signerte han for £30 millioner i 2014. Han skåret et mål for England U-16 i 2011 og er født i Kingston upon Thames.

  For oss som er dårlig i engelsk tolker vi det dithen at denne byen da ligger oppå Themsen. Eller kanskje ikke? Byen er mest kjent for å ha designet og produsert verdensberømte krigsfly som Sopwith Camel, Hawker Fury, Hunter og Harriet Jump Jet. Byen er ellers kjent for en haug med andre uvesentligheter som vi ikke gidder å nevne.

  Det vi kan nevne er at AFC Wimbledon holdt til i nærheten de første årene, når klubben ble grunnlagt av gutta som elsket gamle Wimbledon F.C. AFC måtte begynne på nytt i nederste divisjon og en funfact er at klubben har rekord på engelsk seniornivå med 78 kamper på rad uten tap. Dette mellom februar 2003 og desember 2004.

  Som vanlig detter vi helt ut i denne spalten, så derfor avslutter vi med Paul Hoare = mange FPL-poeng!


  Craig Dawson (WHU) £4.5 – valgt av 0,6 %

  Nok en forsvarsspiller som vi tror kommer til å holde nullen denne runden. Craig er også en formspiller. To mål på de to siste kampene er like mange som snittet de ti siste sesongene.

  Han startet sin fotballkarriere i klubben Rochdale St Clements mens han jobbet på den lokale puben med å samle inn halvliterglass. Sikkert god trening i det, siden engelskmennene er glade i en god halvliter. Utfordringen hans var at han ofte måtte vente til gjestene hadde drukket opp, og engelskmennene har for vane og ikke la en dråpe gå til spille. All ventingen har etter vår mening gjort at han ikke er en rask forsvarsspiller, så nå vet dere hvorfor.

  Craig er enda en spiller som har spilt for Bolton, og nå er det rett før vi gir opp dette laget og denne byen. Dawson som var på lån til klubben er nå også på lån til West Ham. Her har han imponert med godt spill og en statistikk som sier 5-1-1 på de syv kampene han har spilt til nå.

  Ellers lite nytt å melde om Craig som holder privatlivet sitt så hemmelig som mulig. Ingen affærer, ingen skandaler og så vidt vi vet ryktes det om en familie et eller annet sted.

  Vi har tro på at han samler laget sitt like godt som han samlet halvliterglassene, og da får Fulham store problemer med å skåre mot West Ham. En klar seks-poenger!


  Stay away: Temitayo Olufisayo Olaoluwa Aina (FUL) £4.5 – valgt av 0,5 %

  Vi kjører safe når det gjelder stay awayen, og da må det bli nok en Fulham-forsvarsspiller. Langt navn så han går bare under navnet Ola Aina. Hadde vært et artig navn hvis han var norsk men det er han ikke. Nei han er født og oppvokst i Southwark London, og spiller også for det nigerianske landslaget siden foreldrene sikkert er fra Nigeria.

  Allerede som 10-åring signerte han for Chelsea. Sin første kamp for laget fikk han i 2014 da han kom inn for Branislav Ivanovic. Dessverre ble ikke Chelsea karrieren noen suksess, og han endte til slutt opp med å bli kjøpt av italienske Torino. Heller ingen suksess der, og han er nå på lån til Fulham. Laget som ligger tredje sist i Premier League.

  Aina hadde så absolutt støtte fra foreldrene sine. Moren hadde i en periode fire jobber for å få økonomien til å gå rundt, slik at Aina kunne satse på fotballen. Situasjonen ble tøff da faren måtte ofre jobben for å kunne følge sønnen sin til trening. Noe som igjen førte til at familien mistet huset sitt. Heldigvis ordnet alt seg til slutt.

  At foreldrene stilte så mye opp for Aina har han aldri glemt, og når han nå tjener godt med penger er han raus og stiller økonomisk opp for familien. Flott gjort av han!

  Dessverre tror vi ikke på at han klarer å stille nok opp til at Fulham holder nullen mot West Ham så stay away!

  Premier League-kampene som spilles i runde 23, 2021

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter