More

  Skråblikkeksperten: Skjulte perler for 20. og 21. runde i FPL

  Kampene kommer tett som hagl på en hissig Bergensdag og vi må nok en gang slå sammen to runder. Vi anbefaler de samme spillerne i begge runder, for det er begrenset hvor mange spillere som er valgt av under 4% vi klarer å finne.

  Denne runden kan du lese mer om Vespa-mannen Neal, Inverness Caledonian Clachnacuddin Thistle og Kortney.

  Hvem bør erstatte Jamie Vardy og Kevin De Bruyne?

  Jamie Vardy og Kevin De Bruyne er ute! Kanskje vi kan hjelpe deg med å finne riktig erstatter? Inn med Armstrong og Maupay og nyt en fet bankkonto! Du hørte det først (og trolig kun) her! For nå begynner vi jo til og med å treffe på våre sjeldne råd.

  Forrige rundes anbefaling (Antonio), slo til som det sang med totalt 18 poeng. Hva er det som skjer? Vi er bekymret over poengfangsten rett og slett. Når vi gjorde leserne oppmerksom på han, var han bare valgt av 149 294 Fantasy spillere. Når kampen begynte var han valgt av 699 323 spillere. Vi tviler sterkt på at over en halv million fulgte tipset vårt, men vi lever i troen enn så lenge.

  Vi traff også godt med Leeds’ Rodrigo. Skulle nesten tro vi var synsk, for vi sa han kom til å bli byttet ut i det 62. minutt, og i følge «Alt om fotball» ble han byttet ut i det 62. minutt. Når det gjelder poengene var vi langt i fra like treffsikker. Ja det var vel så langt unna som vi kunne komme. 2 poeng, og der kom vi ned på jorden igjen. Elendig rett og slett.

  Tips til FPL-runde 20 og 21:

  Neal Maupay (BHA) £6.1M – valgt av 2,5%

  Sjelden vi anbefaler spillere fra Brighton. De pleier som oftest å være våre stay away-spillere. Ingen regel uten unntak, så derfor slår vi til med Neal de to neste rundene.

  Vi er ikke imponert over oppførselens hans, men ser bort fra at han har havnet i klammeri med en medspiller, og ble da utelatt fra neste kamptropp. I en annen kamp skadet han først Arsenal keeper Leno, for deretter å kritisere Arsenal-spillerne for usportslig oppførsel. I etterkant stormet det med hets i sosiale medier. De Gea har han også klart å terge på seg, så han skaper liv og røre rundt seg. Kanskje ikke så rart når han har argentinske aner.

  Dette står i sterk kontrast med hans ritualer før kamp. Da sitter han av alle ting i garderoben og leser bøker. Vi lurer på hvilke bøker han leser, for han er ikke alltid den snilleste gutten i gaten. Men med Luis Suarez som forbilde er jo det forståelig.

  Det er en nøktern mann vi skriver om her, for han strør ikke om seg med penger og luksus. Nei til trening blir han ofte observert kjørende med sin Vespa Scooter til max £5 000. Han er også kjent for å spare penger, og ikke minst bruke de fornuftig.

  Egentlig ikke så mange gode grunner til å velge Neal men med flere av spisskollegaene sine ute med skader (om det er Neal sin fortjeneste vites ikke), tror vi han får spille begge de neste kampene. Vi tror og han vet hvor målet står, og putter to mot Fulham og ett mot Spurs

  Stuart Armstrong (SOU) £5.5M – valgt av 0,4%

  Southampton er overraskende nok det tredje beste hjemmelaget i årets sesong. Da tar vi med en spiller fra det laget, nå når de har to hjemmekamper.

  Skotten Stuart begynte sin ungdomskarriere i Inverness Caledonian Thistle. Denne klubben ble til i 1994 etter en sammenslåing av de internasjonalt kjente klubbene Inverness Thistle, Caledonian og Clachnacuddin. Sistnevnte tapte tydeligvis navnevalget på den nye klubben, og vi må bare si takk og pris for det. Vi tror supporter frafallet hadde blitt stort hvis de måtte stå og synge kampsanger om Inverness Caledonian Clachnacuddin Thistle. Kampen hadde vel vært ferdig før de hadde klart å synge navnet. Med til historien hører at når Stuart spilte for Celtic skåret han mot nettopp gamleklubben sin.

  Stuart er forresten en ganske snill spiller og får sjelden gule kort. Liten sjanse for minuspoeng der. 51 mål på 300 kamper er heller ikke så verst når vi vet at det blir noen assists innimellom. Med 11 år på forholdsvis høyt nivå har han også godt med rutine.

  Vi satser på at han bruker rutinen i hjemmekampene mot Arsenal og Aston Villa. Da blir det godt med poeng på han.

  Kortney Paul Duncan Hause (AVL) £4.4M – valgt av 0,7%

  Stay away! Dette kan ikke gå bra for Aston Villa. Fire kamper på 10 dager er nesten umenneskelig, og de blir nok nødt til å rullere på laget. Derfor ikke mange andre enn de absolutt faste som spiller alle kampene tror vi.

  Litt underlig for oss å se Kortney med K og ikke med C. Navnet er mest populært blant kvinner men også menn bruker navnet. Det hadde sin formtopp på begynnelsen av 90-tallet med en 677. plass av de mest brukte navnene. Etter den tid har det gått «rake vegen» nedover med bruken av navnet, og det er nå ikke inne blant topp 2 000.

  Hvis du ikke her dettet av enda (noe du burde ha gjort for dette har ikke noe med Fantasy-poeng å gjøre) så kan vi fortelle at Kortney er en habil rapper. Mellomnavnene har han fra sin mors store forbilder, rockeren Paul Weller og fotballspilleren Duncan Ferguson, som for øvrig er assistenttrener i Everton.

  Det hjelper ikke at Kortney er født i Goodmayes for han får ikke hjelp fra høyere makter i de to neste kampene. Vi har stor tro på null poeng så stay away!

  Kampene i FPL runde 20 og 21:

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter