More

  Skråblikkekspertens tips til 14. runde i Premier League 2020/21

  Julen nærmer seg, coronavaksinen er på vei og vi finner stadig vekk nye spillere som nesten ingen har valgt. Kort sagt bare velstand for tiden. Vi kjører derfor på med nye rariteter og håper på noen Fantasy poeng i tillegg.

  Hvordan gikk det så de forrige rundene? The Golden Boy Harrison slo som forventet til (egentlig hadde vi ikke forventet det) med hele 13 FPL-poeng til sammen de to foregående rundene.

  Stay awayen vår Branislav fikk null poeng. Det er vi også godt fornøyd med. At det gikk til h….. med Lacazette ødelegger ikke humøret vårt for vi er fornøyd med to av tre. Kanskje vår beste runde i år, og det sier jo sitt.

  Våre utvalgte for runde 13:

  Joelinton Cássio Apolinário de Lira (NEW) £5.7m – valgt av 0,6%

  This is the man! Nyt dette navnet for her lukter det FPL-poeng lang vei. Selvfølgelig er det en brasilianer som har et slikt navn, og brasilianere er som kjent gode fotballspillere.

  Han startet sin karriere i brasilianske Sport Club do Recife. En klubb grunnlagt av Guilherme de Aquino Fonseca. Han studerte ved Cambridge universitet, og ble så begeistret for fotball at da han var ferdig utdannet, startet han klubben vel tilbake i hjemlandet i 1905. Vi måtte sjekke opp om han kanskje var bestefaren til nåværende Romatrener Paulo Fonseca. Sannsynligvis ikke når vi tenker oss om, for Paulo er jo som vi alle vet født i Nampula, Mosambik.

  Joelinton har fremdeles litt å gå på i Newcastle men vi tror formen er på vei. Han kan lage mål, for det beviste han med 15 mål på 60 kamper for Rapid Wien når han var der.

  Med Wilson som rekkekamerat satser vi på at Joelinton lirer av seg en målgivende og en assist i lørdagens hjemmekamp mot Fulham. Hvis ikke får vi bare nyte navnet og glemme poengene.

  Ryan Fraser (NEW) £5.6m – valgt av 0,2%

  Vi kjører på med nok en spiller fra Newcastle. Denne er litt mer usikker, men vi satser på spilletid for Ryan grunnet noen skader på andre midtbanespillere hos Newcastle.

  Han hadde noen av sine barndomsår av alle ting i Oman. Grunnet en oljejobbende far. Moren har representert Skottland, og var en god sprinter med 100m som spesialitet. Hurtigheten har Ryan så absolutt arvet av moren.

  Rask som han var ble han taklet titt og ofte. Noe som også førte til en del skader. Det hjalp heller ikke på at han var avhengig av pizza og iskrem. Heldigvis klarte Bournemouth-manager Eddie Howe å få Ryan til å legge om kostholdet, slik at han ble bedre trent.

  Både Tottenham og Arsenal jaktet på Ryan i sommer men han havnet altså ikke der. Ettertraktet var han i hvert fall og det er nok ikke grunnet hans høyde. Med sine 1,63 m på strømpelesten er han en av de minste i PL. Det han mangler i høyde tar han til gangs igjen i form av fysikk og løpsstyrke. Han blir omtalt som dynamoen av de som kjenner han best, og han tåler nå en støyt.

  I sommer ble han ganske så upopulær blant fansen da han nektet å skrive under en korttidskontrakt som gjorde at han kunne spille de åtte siste utsatte kampene. Ryan ga beskjed om at han ville spille i PL og ikke i Championship, og slik gikk det.

  Med 24 mål på 222 kamper kan vi ikke kalle han en goalgetter. Det vi tror er at får han litt mer tillitt, så vil det gode samspillet med Wilson føre til mange målpoeng for dem begge.

  Robert Samuel Holding (ARS) £4.4 – valgt av 1,3 %

  Stay away! Arsenal virker helt ute av form for tiden. Ikke nok med det, utvisninger i de to siste kampene har heller ikke hjulpet på. Vi har på følelsen at Robert blir nestemann til å bli utvist. Da mest sannsynlig med to gule kort for Holding. Ikke bare sannsynlig, vi er ganske sikker på det.

  En annen ting som gjør oss enda mer sikker er at han begynte sin karriere i Bolton. Denne «byen» forfølger oss føler vi, og det er ikke et godt tegn. Det er heller ikke noe godt tegn at han er den meste kjente personen som har gått på West Hill School. Ei heller at han aldri har skåret mål i en seriekamp for Arsenal.

  Mange ting som taler imot og vi har ikke funnet en ting som taler for. At han ble kåret til Boltons «Player of the Year» i 2016 gjør ikke inntrykk på oss. Derfor «stay away» fra Rob i lørdagens bortekamp mot Everton!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter