More

  Skråblikkekspertens tips til 12. og 13. runde i Fantasy Premier League

  Vi kjører dobbeltrunde nå og holder oss til samme tips i begge rundene. Dette i frykt for å få for mange FPL poeng.

  Uventet suksess

  Vi må bare beklage overfor alle våre lesere, for vi presterte å få mer enn to poeng på en spiller før coronavaksinen kom. Jakthund-elskeren Conor John smelte til med syv poeng forrige runde. Det var ikke meningen, og helt uforståelig hvordan han klarte å få så mange poeng når laget hans WBA tapte hele 1-5.

  Vi er litt mer fornøyd med fattig poengfangst på våre to andre dårlige forslag. Vi håper det fortsetter med to-poengere i tiden fremover, ellers er vi redd for at vi kan bli «høy på pæra» nå i førjulstiden. Noe som ikke kler oss.

  Enkelt å sette opp første tips denne gangen for vår forrige Leeds spiller fikk ikke mange poeng, så vi satser på en ny spiller fra samme lag. Vi tenker at da må det jo bli poeng. Anbefaling nr to er en kjent og nå tydeligvis glemt spiller, som kommer til å håve inn med poeng de to neste rundene (hvis han får spille). Vi avslutter som vanlig med en stay away, og det er en tøffing uten like, men hva hjelper det når målene renner inn bak han.

  Våre FPL-tips til 12. og 13 runde

  Jack David Harrison (LEE) £5.4M – valgt av 1,3%

  Vi prøver oss med nok en Leeds spiller. Om han ikke er like raphinert som vårt forrige rundeforslag, så har han jaggu meg opplevd mye i sin fotballkarriere. Hvem kan skryte av å ha vært innom Liverpool, Manchester United og Manchester City før en har fylt 24? Ikke nok med det, han har også vært overseas og spilt for Manhatten SC, Wake Forest Demon Deacons og New York City.

  Nå er han egentlig Manchester City spiller men har vært på utlån til Leeds de siste sesongene. Vi hører bare godord om Jack, som omtales som The Golden Boy grunnet hans blikk for spillet, teknikk og løpskapasitet. Gamlekarer som David Villa og Patrick Vieira er full av lovord om hans tid i USA og spill i MLS. Der var han i 2016 førstevalget i MLS Super Draft. Ikke så rart når han året før ble kåret til Gatorade National Player of the Year.

  Mye skryt her, så vi får jevne det litt ut. Utfordringen til Jack er at han er oppvokst i Bolton. Denne byen har dukket opp mang en gang i våre spalter, og vi har selv vært der. Mulig vi ikke var helt på nett, men byen fant vi aldri. Hjemmebanen fant vi og det var en flott arena. Likevel ikke å anbefale en tur på Bolton kamp i sludd og minus grader i romjulen. Kampen endte uavgjort, og med vår karma var det vel ingen overraskelse at manager Gary Megson fikk sparken dagen etter kampen.

  Vi har, skal vi være ærlig (og det skal man jo) stor tro på Jack i hjemmekampene mot West Ham og Newcastle. Ja så stor tro at vi allerede har begynt å telle poeng.

  Alexandre Lacazette (ARS) £8.3M – valgt av 2,7%

  Her har vi funnet en glemt luring som har fått litt lite spilletid i år (og da tar vi selvfølgelig sjansen på han). Ifølge våre kilder er Arteta mer på godfot med Alexandre nå enn for en måneds tid siden. Vi krysser fingrene for at han får spille mer i de to neste kampene.

  165 mål og 44 assists på 370 kamper for Lyon og Arsenal bekrefter at det blir målpoeng i over halvparten av kampene han spiller. Ikke mange av dagens PL spillere som kan vise til en slik statistikk, så vi snakker her om en meget rutinert 29-åring.

  Noe som er sjeldent med han er at han i sin voksne fotballkarriere kun har spilt for to klubber: Lyon og Arsenal. Respekt fra oss for det.

  Formen til Alexandre har dessverre ikke vært på topp i det siste. Vi tror den snur nå når selveste Arsenal-legenden Ian Wright (128 mål på 224 kamper) har gitt han noen gode, men enkle råd. Slutt og tenk på konsekvensene av å bomme, og begynn å spille på instinkt.

  Hvis instinktet hans nå er på plass blir det stormende jubel i hjemmekampene mot Burnley og Southampton. Instinktet vårt sier tosifret med FPL poeng. Dette blir gøy!

  Branislav Ivanovic (WBA) £4.5M – valgt av 0,2%

  Stay away! Bortekamper mot Newcastle og Manchester City etter 1-5 tap hjemme mot Crystal Palace sist lover ikke bra. Spesielt ikke når WBA er laget som har sluppet inn flest mål i årets sesong.

  Her fant vi en gammel kjenning som er enda mer rutinert enn Alexandre. Etter noen år i russisk fotball er den 36-årige serberen tilbake i PL. Kanskje ikke med braksuksess men det blir det vel aldri når en spiller for WBA.

  Rett skal være rett. Branislav er en av de tøffeste fotballspillerne vi kjenner til og han har en smertegrense uten like. I en kamp mot Liverpool fikk han seg en solid trykk i foten så blodet fosset. Han gikk inn i garderoben, helte blodet ut av fotballskoen og ba noen tørke opp. Den gang Chelsea trener Mourinho spurte hvordan det gikk med Branislav. Svaret hans var: Ikke bekymr deg over meg, pass heller på de andre.

  Hvem husker vel ikke Luis Suarez som var dum nok til å bite Branislav i armen? Hadde dette skjedd i en bakgate og ikke på banen, så hadde nok Suarez blitt liggende igjen uten et helt bein i kroppen mens Branislav hadde jogget uanfektet hjem.

  Han har noen myke sider også, tro det eller ei. For noen år tilbake ryktes det at han var betatt av Eva Carneiro. Chelseas teamlege. Noe kjent med navnet kanskje? Ja dette var damen Mourinho klikket på når hun brukte for lang tid på skaden til Eden Hazard i en kamp i 2016. Hun forstår seg ikke på spillet sa han, og skjelte henne ut offentlig. Enden på visen ble at Eva måtte slutte i Chelsea og Branislav måtte forholde seg til sin daværende kone.

  Det hjelper ikke så mye at Ivanovic er en tøffing, for han klarer ikke å stoppe hverken Newcastle eller Manchester City spillerne, så her blir det en smultring av poeng. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter