Tottenham og Liverpool skal kjempe om førsteplassen, mens Arsenal spiller med kniven mot strupen hjemme mot Southampton.

Det er klart for midtuke runde hvor kampene kommer en etter en. Premier League er kjent for sitt hektiske juleprogram, og i år er intet unntak.

Wolverhampton tar imot Chelsea til rundens første kamp på Molineux Stadium. Kun 5 poeng skiller dem, men allikevel er det nesten en halv tabell mellom dem (Chelsea 5. plass) (Wolverhampton 13. plass). Senere på kvelden spilles Manchester City-West Bromwich som skal være en overkommelig seier for Pep Guardiola sitt mannskap.

16. desember byr på mer kamper. Arsenal gjester Southampton. Laget fra Nord-London gikk på et sjokkerende tap hjemme mot Burnley, og Arteta sitter nok utrygt i stolen skulle det ikke bli seier. Arsenal per nå har ikke vunnet en Premier League-kamp på over en måned, og heller ikke scoret et mål fra åpent spill i Premier League siden kampen mot Sheffield United 4 oktober.

Videre tar Leicester imot Everton. To lag som har åpnet sesongen forrykende og med spissene Calwert-Lewin(11 mål) og Jamie Vardy (10 mål) i storform kan det bli en målrik affære.

Liverpool får storfint besøk da Jose Mourinhos Tottenham drar nordover til Merseyside. Klubbene ligger delt på førsteplass med bedre målforskjell favør Tottenham. London laget er ubeseiret på sine siste 10, mens Liverpool er på sine siste 8. Med andre ord er dette to klubber som har hatt en jevn og stabil sesong, og som vil nok jevne hverandre ut på alle områder. Spurs duoen Kane og Son, og Liverpools Salah og Mane blir nok nøkkelen til hvert av lagene.

Runden avsluttes 17. desember med Aston Villa-Burnley og Sheffield United-Manchester United.Forrige artikkelOversikt: Premier League runde 12
Neste artikkelSkråblikkekspertens tips til 14. runde i Premier League 2020/21

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her