Chelsea ut i tøff bortekamp, mens Solskjær vs Guardiola finner sted på Old Trafford i 12. runde av Premier League.

Det nærmer seg jul, og lagene i tet øker forspranget ned litt og litt. Liverpool, Chelsea og Tottenham er de største favorittene sånn som det ligger an nå.

Runden startet med Leeds som tok imot West Ham på fredag.

Lørdag finner vi rundens høydepunkt hvor Manchester United tar imot Manchester City. Rivalene startet sesongen tregt, men har nå klatret litt og litt på tabellen hvor de ligger på henholdsvis 6. og 7. plass. Solskjærs menn røk ut av Champions League med et skuffende 3-2 resultat mot Leipzig, mens Manchester City cruiset inn som gruppeleder. Nå gjenstår det å se hvem som klarer å mobilisere inn til denne viktige kampen på Old Trafford.

Lørdag kveld tar Chelsea imot Everton i det som blir en interessant kamp. Everton, som startet forrykkende i årets sesong, har nå bare en seier på de siste syv kampene. Chelsea derimot, ser det ut til å gå på skinner. 22 poeng på 11 serierunder er fasit, så gjenstår det bare å se hvor lang Frank Lampard kan ta dette mannskapet.

Søndagen starter med Southampton mot Sheffield United. Sander Berges Sheffield som har bare et poeng så langt i år må virkelig opp et par hakk skal det være noe som helst håp for dem om overlevelse i år,

Serieleder Tottenham skal ut i bortekamp mot Crystal Palace. Mourinhos menn er i kalas form med 2-0 seier i nord London derbyet ser laget muligheten til å hente mer poeng mot Crystal Palace. Fulham tar imot Liverpool senere på dagen.

Arsenal tar imot Burnley hvor The gunners ligger nå på en 15 plass. Tre poeng mot Burnley er ekstremt viktig, ellers begynner det muligens å brenne under føttene på Arteta som har åpnet sesongen på alle andre måter enn han hadde sett for seg.

Runden avsluttes med Leicester som kan henge seg på teten skulle det bli seier hjemme mot Brigton.

12. runde i Premier League 2020/21

Forrige artikkelSkråblikkekspertens tips til 12. og 13. runde i Fantasy Premier League
Neste artikkelOversikt: 13. runde i Premier League 2020/21

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her