More

  Skråblikkekspertens tips til 11. runde i Fantasy Premier League

  Vi er som alltid optimister og fortsetter våre saklige og ikke minst usaklige forsøk på å få mer enn to-poengere. Spørs om det vil skje før coronavaksinen er klar, men det er målet vårt i hvert fall


  Hva er det som skjer? Vi knallet til med en korrekt spådom for en gang skyld. Som vi skrev i runde 10 så ville stay away-utvalgte Charlie få minst fem mål i mot, og fem mål ble det. Null poeng på han som forventet.

  Eze hadde ikke helt dagen, og da ble det som normalt for oss med en to-poenger på godgutten. Samme kjedelige sum ble det på tsjekkeren vår. Ikke mye å skryte av altså, men han ødela ikke imaget vårt (som vi aldri har vært opptatt av) med å få for mange poeng. Det er vi godt fornøyd med.

  Rundens utvalgte FPL runde 11

  Denne runden smeller vi først til med en raphinhert spiller, fortsetter med en nuller som ikke er valgt av noen og avslutter med en meget dyktig franskmann, som spiller på et for dårlig lag dessverre.

  Raphael (Raphinha) Dias Belloli (LEE) £5.4M – valgt av 0,1%

  Dette er en spiller vi har tro på selv mot sterke Chelsea. Brasilianeren, som ankom Leeds i begynnelsen av oktober, kan vise seg å bli en komet i Premier League. Lynrask, driblesterk og uforutsigbar er noe vi liker meget godt. 

  I følge FIFA 21 kan denne mannen bli like god som Kai Havertz, Hakim Ziyech og Riyad Mahrez. Det sier ikke lite. Vi støtter den vurderingen, for når så mange spiller FIFA må de jo være til å stole på. Eller kanskje ikke? Ja vi er litt usikker for det er lenge siden vi spilte FIFA. Tror det var i 96-sesongen. Faktisk samme år som Raphinha ble født i Porto Alegre, den 12. største byen i Brasil.

  Han var en sterkt medvirkende årsak til at gamleklubben Rennes tok en sensasjonell tredjeplass i fjorårets Ligue 1 (Frankrike). Dette igjen førte til at klubben spiller i årets Champions League for første gang.

  Raphinha står med 33 mål og 17 assists på 139 kamper. Nå begynner han også å bli varm i Leedstrøyen, så her kommer det til å bli mange FPL poeng ut sesongen. Løp og kjøp!

  Conor John Gallagher (WBA) £5.5M – valgt av 0,0%

  Vi er i ekstase! Her har vi for andre gang denne sesongen funnet ett null å anbefale. Ja ikke bokstavelig da, men han er valgt av ingen når denne artikkelen skrives. Dette er noe vi liker. Finne spillere som ingen har valgt, for så til helgen å oppdage at det var en grunn til det når vi ser hvor lite poeng spilleren får. 

  Helten vår Conor John er en lovende ung spiller på 20 år. Navnet høres litt spesielt ut og den kombinasjonen av fornavn finnes det ikke mange av ute i den store verden. Egentlig har vi ikke funnet noen andre som heter det til fornavn, så nok en null der. Conor betyr forresten jakthund elsker for de som ikke vet det.

  Et lite øyeblikk trodde vi at dette var en spiller vi ikke anbefalte men han kommer jo under i artikkelen her, så da må vi finne noen gode argumenter for at dere skal velge Conor John. At han spiller på West Bromwich og familien er Chelsea supportere er dårlige argumenter. Det samme er at han er en jakthund elsker, og at ingen har valgt han er vel heller ikke et godt argument.

  Vi måtte grave dypt for å finne gode argumenter for å anbefale Conor John, men de finnes hvis vi som vanlig er utrolig positive. Bare å hive han innpå hvis du tør:

  1. Hans tre brødre Dan, Jake og Josh spiller også fotball. Dan i Dorking Wanderers, Jake i Dorking Wanderers og Josh spilte i Dorking men tok en sensasjonell overgang til Chipstead før 18/19 sesongen. Tre meget gode argumenter dette selv om klubbene er like ukjente som Staines Town og Leatherhead, som Josh også har spilt for.

  2. Han er på utlån fra Chelsea der han ble kåret til Acedemy Player of the Year i 18/19.

  3. Han har aldersbestemte landskamper for England U 17/21

  4. Han ble U-17 verdensmester for England sammen med kjente spillere som Jadon Sancho og Phil Foden.

  5. Vi går god for minst fem FPL poeng på han denne runden.

  Alphonse Francis Areola (FUL) £4.5M – valgt av 1,3%

  Stay away! I tillegg til alle Aston Villa og Newcastle spillere så trenger en ikke ha høyere utdanning for å skjønne at denne karen bør en holde seg langt unna neste runde. Manchester City på bortebane, ja da blir det slakt. Dette blir verre enn verst. Vi strekker oss til et tap på minimum seks mål, og holder en knapp på 7-1 seier til City.

  PSG-spilleren som er på lån til Fulham er en god keeper som nok vil få noen redninger i denne kampen, men det blir nytteløst når han spiller på et lag med et forsvar som holder middels Championship nivå. Dette selv om innsatsen mot Leicester sist var overaskende bra.

  Alphonse har vært innom kjente klubber som Villareal, Real Madrid og PSG. Gudene må vite hvordan en kar som satt klubbrekord i Villareal med 620 minutter uten baklengsmål har havnet i Fulham. Vi vet det i hvert fall ikke. I Fulham bør han være glad for i det hele tatt og klare å holde nullen under oppvarmingen. Stay away er vårt råd!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter