Liverpool og Chelsea favoritter hjemme, mens det er klart for Nord-London derbyet mellom Tottenham og Arsenal.

Rundens første kamp som skulle bli spilt på fredag mellom Aston Villa og Newcastle har blitt utsatt etter at Newcastle bekreftet på sine hjemmesider at flere spillere er i isolasjon fra covid-19.

Runden sparkes med det igang lørdag, hvor Burnley tar imot Everton hjemme. Anchelotti sine gutter jakter 3 viktige poeng etter bare en seier på sine 6 siste kamper. Etihad gjester Manchester City-Fulham.

Videre skal Solskjærs United ut i bortekamp mot West Ham. I alle Uniteds første fire bortekamper har de lagt under i kampen, men endt opp med å vinne til slutt i samtlige. Kveldskampen Chelsea-Leeds avslutter lørdagen hvor Chelsea vil forsøke og ha samme flyt fremover som de har hatt bakover i år til å ta alle 3 poeng.

På søndag kommer all fokus i nord-London mellom rivalene Tottenham-Arsenal. Arsenal, som ligger på 14 plass har åpnet fryktelig med å ha sluppet inn mer mål enn de har scoret (10-12). Mourinho på sin side har forvandlet dette Tottenham laget til et lag som nå kjemper om ligatittelen nå som vi nærmer oss halvveis inn i sesongen. Dette kan bli en thriller.

Liverpool tar imot Wolverhampton på Anfield. Liverpool mistet seieren på overtid mot Brighton og jakter nå en gylden mulighet til å klatre tilbake på tabelltopp. Brighton tar imot et Southampton lag som har åpnet sesongen sterkt ser nye muligheter for 3 poeng.

11. runde i Premier League 2020/21:
LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her