More

  Skråblikkekspertene: Tips til 8. runde Fantasy Premier League

  Denne runden begynner vi med sønnen til en barrister, fortsetter med Malla med balla, og ender til slutt opp med en stay away som ikke kommer til å cashe inn poeng denne runden.

  Undernes tider ikke forbi! Vi klarte å få mer enn tre poeng på en FPL-spiller!

  Blomster og gratulasjoner er sendt Ché Adams, som fikk en assist og hele (for vår del) fem poeng forrige runde. Stay awayen slo til for 8. gang så det ble kun ett poeng på spooky Veltman.

  Jacob Kai klarte det kunststykket å nesten sovne når han skulle ta et innkast mot slutten av kampen mot Everton. Vel ledet Newcastle 2-1, så fornuftig å ta seg god tid med kastet men det får være måte på. Han våknet fort når dommeren pirket borti han med det gule kortet, så han fikk i hvert fall kastet ballen ut på banen. Ett poeng på Jacob Kai.


  Rundens utvalgte

  James Michael Edward Ward-Prowse (SOU) £5.8m – valgt av 3,9 %

  Her må vi innrømme at vi safer litt, for denne karen er i knallform. 17 FPL poeng i forrige runde er jo rett og slett imponerende, og han blir nok valgt av langt flere frem mot fredag.

  Noe annet som er imponerende med James er at han har vært Southampton-spiller hele sitt liv. Allerede som åtteåring ble han tilknyttet klubben, og siden har han vært lojal. Ikke mange det kan sies om i disse tider der penger Trumper lojalitet.

  Hele familien hans er Portsmouth supportere og egentlig ønsket de at han skulle begynne å spille for den klubben, men James var smart nok til å velge et bedre lag. Smart er faren John også som er en barrister. Vi trodde med en gang han var en barista med Café cortado som spesialitet. Ved nærmere undersøkelser viser det seg at det betyr skrankeadvokat.

  Med en far som er advokat bør James være et soleklart førstevalg til å ta alle straffene til «Soton». Forslaget vårt er derfor oversendt manager Ralph Hasenhüttl sammen med en kopp Café cortado.

  Søsteren Emma ble i sin tid en av de yngste i England til å få hårtapsdiagnosen alopesi. Dette gikk vel så mye inn på James som Emma. Han satt i ukevis på nettet for å prøve å finne behandlingsmetoder som kunne hjelpe sin søster. Det viste seg å være vanskelig den gang, men søsteren lever godt med parykk.

  James virker for oss som en kjernekar og det er hovedgrunnen til at vi tar han med. Vi satser på at han høflig styrer inn to mål mot Newcastle i fredagens hjemmekamp. 

  Pablo Fornals Malla (WHU) £6.4m – valgt av 0,9 %

  Løp og kjøp sier vi. Malla sier kanskje du? Hvem pokker har hengt dette etternavnet på han? Ikke vet vi men vi hadde en gang en tante som vi kalte for Malla. Egentlig het hun Amalie. Ikke hadde hun greie på fotball, gniten var hun og veldig mandig av seg, så vi kalte henne bare Malla med balla.

  Baller er noe Pablo har. Når han ønsket seg en overgang fra Malaga til Villareal i 2017 betalte han selv utkjøpsklausulen på £12 millioner for å få overgangen i orden. Vi har våre sterke mistanker om at Villareal bidro med hele summen, men utad påstås det at Pablo selv betalte.

  I 2018 sørget han med en nydelig chip, for klubbens første borteseier noensinne over Real Madrid. Respekt for det! At Pablo klarte å ta lappen i en alder av 23 år er kanskje ikke så mye å skryte av, men han har penger nok til å kjøpe seg en anstendig bil i hvert fall.

  West Ham har allerede møtt de fleste antatt toppseks lagene, og skal nå opp mot svake Fulham. Det kommer til å bli lekestue for offensive Pablo. Minst to mål og en assist tenker vi. Har du baller så sett han inn på laget denne runden.

  Matthew Stuart Cash (AVL) £5.0m – valgt av 0,7 %

  Stay away! Her blir det nok ingen Cash i form av FPL-poeng, selv om Stuart er en brukbar fotballspiller som faktisk har gått på anerkjente FAB Acedemy. Et nasjonalt sportssenter som skal utdanne engelske eliteidrettsutøvere. Godt forsøk tenker vi når du tidligere har spilt for klubber som Wycombe, Dagenham og Nottingham.

  Når sant skal sies så var både RB Leipzig og Chelsea ute etter han, men valget falt til slutt på Aston Villa. Det er det som er grunnen til at vi advarer mot han nå, for hva har skjedd med Villa? Fire strake seire for så å kollapse i to hjemmekamper. Det lover ikke bra. Det lover heller ikke bra at Stuart har jobbet for Daniel Department Store. Riktignok et eksklusivt møbelkjøpesenter i Windsor men hva hjelper det?

  Jo mulig han får solgt noen møbler underveis i kampen mot Arsenal, for det ryktes at Pépé trenger en ny sofa siden han får spille så lite. At far og bror har spilt på et ordinært nivå i England er vel heller ikke det helt store.

  Daniel Department Store markedsfører seg med at de har den beste servicen og høyt utdannet personell. Vi regner med at Stuart yter den beste servicen til Arsenal, og gir de både ett og to mål. Her er det ingen lyspunkter så stay away er vår oppfordring!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter