Det er på tide å vrake de faste poengsankerne og se til de skjulte jokerne som kan utgjøre den viktige forskjellen i FPL-innspurten.

De grå hår kommer hurtig nå, for det er ikke enkelt å forsøke å sette laget med et så tettpakket kampprogram og et ligagull som alt er klart for Liverpool.

Mange går nok for Manchester Uniteds formspillere eller setter sin lit til sesongens trofaste poengsankere. Den forsiktigheten kan du utnytte til din fordel!

Fordi det er så tettpakket program så dekker vi like godt to runder med våre tips.

Våre tips for Fantasy Premier League runde 33 og 34:

1Allan Irénée Saint-Maximin (NEW) £5.4m – valgt av 1,7 prosent

Han begynte karrieren sin i den franske klubben som på folkemunne forkortes til A.C.B.B. Forslaget vårt er å korte navnet enda mer ned til mer korrekte A.B.C. Dette er kanskje ikke den mest kjente klubben for oss nordmenn, men det er en klubb som har produsert olympiske- og verdensmestre på løpende bånd innen forskjellige idretter. Hvem kjenner ikke til verdensmester i kajakk Bernard Brégeon, olympisk judomester Cécile Nowak, verdensmester i kunstløp Alain Calmat og til slutt Jacques Anquetil, som ble den første til å vinne Tour de France fem ganger. Rett og slett en klubb for enhver idrett.

Vi har stor tro på at Allan må ha etternavnet sitt fra Den Hellige Maximin som ryktes å ha fått synet sitt tilbake av selveste Jesus, og ikke nok med det ryktene sier også at Maximin hadde en båtreise fra Palestina til Provençe sammen med Maria Magdalena. Vi tviler sterkt på at de diskuterte FPL-poeng på turen, men frem kom de på et eller annet bibelsk vis.

Tilbake til Allan, så er han en notorisk dribler og et hurtigtog av dimensjoner. Det ser ut som han har funnet sin plass i Newcastle, og tre assist i forrige kamp viser at formen er på topp. Med litt hjelp fra høyere makter tror vi på tosifret FPL-poeng i søndagens hjemmekamp mot West Ham. 

2Phil Foden (MCI) £5.2m – valgt av 1.6 prosent

Akademi-produktet til Manchester City er kanskje den mest effektive poengsankeren i Premier League etter Covid-19 pausen. Utfordringen er jo at selv de svakeste spillerne på Norwich får mer spilletid enn City-spilleren. Det er nå slutt på dette, for et avgjort seriespill, enkel motstand i de siste kampene og et tett kampprogram gjør dette til en juvel å ha sesongen ut.

Om han benkes? Det gjør ingenting, han slenges nok innpå og sanker et poeng per minutt. Den unge spilleren har ca. samme snitt som De Bruyne, om vi tar hensyn til spilte minutter. Fordelen hans er jo at han er vant til glisne tribuner og nå har en gylden anledning til å vise at han bør satses tungt på neste sesong. Motivasjonen er det ikke noe å si på.

Kjør på med Foden og du vil ta rotta på enhver som er over deg i den viktige sluttspurten!

3Adam James Smith (BOU) £4.3m – valgt av 0,4 prosent

Stay Away! I utgangspunktet er det det samme hvilken Bournemouth spiller vi velger. 6 tap på de syv siste kampene forteller alt. Stakkars Adam som skal møte et Manchester United i knallform. Her er blir det (unnskyld uttrykket) griseslakt.

Han er et produkt av Tottenhams ungdomsakademi, men fikk bare en kamp for den klubben før det ble fem år på lån til klubber i lavere divisjoner. Til slutt fikk han napp hos Bournemouth der han har spilt siden 2014.

Med syv gule kort hittil i sesongen er vi redd for at det blir et nytt gult eller kanskje rødt når United angriperne kjører karusell med han. Vi antar han kommer til å bli så svimmel at han ikke har anelse hvor mange baklengs som triller inn. Stay Away!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her