Arsenal tar imot Bournmouth i det som ikke kommer til å bli en enkel oppgave for manager Unai Emery. Det som kjennetegner Arsenal både i år og tidligere er at når de er god så ser de uslåelige ut, mens når ting går imot rakner det fullstendig.

  • Arsenal fem siste kamper: TUUVU
  • Bournmouth fem siste kamper: TTVVU

Robin Nesse

Journalist

Robin er Kampguidens Arsenal-ekspert.


To lag som lekker

Også i år har Arsenal slitt defensivt, og etter å holdt nullen i første kamp mot Newcastle har det ikke blitt flere siden i ligaen. Bournemouth er i litt samme skute når målstatistikken viser 13-12.

Skal Eddies Howes offensive finspill føre til resultater handler det om å ta tak i det bakre rekker for at det skal bli mer resultater ut av det.

Arsenal-angriper Pierre Emerick Aubameyang blomstrer, han er en av verdens farligste spillere med scoringer som har sikret at Arsenal fortsatt holder tritt i øvre halvdel av tabellen. To unggutter som virkelig har imponert i det siste er Bukayo Saka og Matteo Guendozi.

Saka har vært et navn ikke mange kjente til i år før han startet bortekampen i Europa League. Der scoret han like så greit et mål, og hadde to målgivende. Det gjorde han fortjent til å starte de påfølgende Premier League-kampene.

Kommer Pepe igang?

En som har fått en treg start på Arsenal tilværelsen er Nicolas Pepe, som kun har et mål på straffe å vise til. Arsenal er avhengig av at også han skal prestere.

Foto: Arsenal
Foto: Arsenal (www.arsenal.com)

Bournmouth på sin side har åpnet på en grei 10 plass, men ser ikke ut til å klare å ta det neste steget fra å være midt på tabellen til å kjempe om plass i Europa-cupene. Eddie Howe fortjener enormt med ros for den jobben han har gjort, og det ser ut som også dette blir en sesong som går uten bekymring for nedrykk.

Partnerskapet King & Wilson ser ut til å gi en god effekt hvor King er mer bredt, og Wilson i midten som har gjort at han står med 5 mål så langt denne sesongen.

Verdt å vite:

  • Arsenal har bare tapt en kamp mot Bournmouth.
  • Aubameyang har scoret i det siste 6 kampene han har spilt på søndager, hvor det har blitt totalt 8 mål
  • Arsenal og Bournmouth er 2 av 3 lag som har både scoret og sluppet inn totalt over 20 mål

Spillere å følge med på

Aubameyang: Syv mål på syv kamper, han er Arsenals redningsmann i nesten alle kamper. Trenger ikke mange sjansene og Bournmouth må ha en svært god kamp skal de klare å holde styr på lyn-spissen

Wilson: har 5 mål og kan score i sin 5 kamp på rad. Han har funnet seg godt til rette på spiss plass og er fullt mulig å score på et nokså rustent Arsenal forsvar

Forrige artikkelFør kampen: Southampton møter et Chelsea-lag som nå dominerer på landslaget
Neste artikkelStatus før niende serierunde

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her