Liverpool og Arsenal står med full pott etter to runder, mens VAR kom i fokus da Manchester City fikk en scoring annullert på overtid mot Tottenham.

Kampguiden har satt sammen det vi mener var rundens lag, i en 4-2-3-1 formasjon. Ingen enkel sak denne runden, for det var nok av alternativer på de fleste plassene. Lag som Sheffield United og Norwich kan blant annet skilte med to spillere hver.


Keeper: Jordan Pickford (Everton)

Jordan Pickford
Jordan Pickford

Er den eneste Premier League-keeperen med null baklengsetter to runder. Er god i oppbygningen av spillet og har to redninger hvor den ene er matchvinnende.

Høyreback: Caglar Soyuncu (Leicester)

Solid og beinhard å møte i en tøff kamp borte mot Chelsea. En av banens beste. Blir satt under stort press de første 15-20 minuttene, men reiser seg stort utover i kampen. Han får plassen som høyreback, selv om han er stopper.

Forsvar: Joel Matip (Liverpool)

Spiller, for en sjelden gangs skyld, en bedre kamp enn Van Dijk. God defensivt, vinner dueller, vanskelig å komme forbi og trygg med ball. Ikke mye han kan gjøre med baklengsmålet, når Adrian tabber seg ut.

Forsvar: Jack O´Connell (Sheffield United)

Laget hans holdt nullen for Sheffield United i en kamp som kanskje var rundens minst artige. Han serverte flest klareringer og stoppet store og sterke Christian Benteke. Wilfried Zaha ble også avkledd, mye takket være O´Connell.

Venstreback: Lucas Digne (Everton)

Varter opp med en imponerende langpasning til Bernard, som endte med scoring. Null baklengs for målet og han står bak målgivende til kampens eneste mål. Har god kontroll på venstresiden og er godt med fremover. Gjør seg fortjent til denne plassen.

Midtbane: John Lundstram (Sheffield United)

Får den ene plassen i toeren på midtbanen etter en fin oppvisning på søndag. Kampens beste spiller mot Crystal Palace. Kunne fort ha fått en målgivende i første omgang etter et nydelig legg på bakerste. Han scorer kampens eneste mål i andre omgang. Blir matchvinner i Sheffield Unites første hjemmekamp for sesongen, i tillegg til at han er involvert i det offensive gjør han også en solid jobb defensivt.

Midtbane: De Bruyne (Manchester City)

Belgieren får den andre ankerplassen etter en god kamp mot Tottenham. Han er nok engang involvert i scoringene og står med to målgivende etter 45 minutter. Skapte 11 sjanser mot et godt Tottenham lag. I første omgang så vi De Bruyne på hans beste!

Høyreving: Todd Cantwell (Norwich)

Lokalgutten imponerte for Norwich. Energifull, farlig fremover og to målgivende fra spilleren som gjerne kommer litt i skyggen av tremålsscorer Pukki.

Angrep: Dani Ceballos (Arsenal)

Jobber som en helt i sin første kamp fra start. Forarbeid til bak 1-0 scoringen, vinner ballen høyt i forkant av 2-1 scoringen til Aubemeyang. Spanjolen viser han kan spille ball, men at han også er en kriger!

Venstreving: Sadio Mané (Liverpool)

En målgivende og en nydelig scoring fra Sadio Mane. Viktig scoring for Liverpool før pause. Får en målgivende til Roberto Firmino etter å ha vunnet ballen høyt på Southamptons halvdel.

Spiss: Teemu Pukki (Norwich)

Foto: Reuters

Å score tre mål er man nok uansett sikret plass på rundens lag. Pukki scorer med en bra volley og to iskalde avslutninger for Norwich. Rundens spiller.

Forrige artikkelPoengdeling mellom Wolverhampton og Manchester United
Neste artikkelFantasy Premier League: Seks kjøp som kan utgjøre en forskjell før runde 3

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her