Poengdeling mellom Wolverhampton og Manchester United

En nydelig scoring til hvert av lagene og en strafferedning i oppgjøret på Molineux.

(Wolverhampton – Manchester United 1-1) Manchester United så lenge ut til å ha kontroll mot Wolverhampton etter en perle av en Martial-scoring, men så dukket Rúben Neves opp med en enda flottere scoring.

United-scoring i sjansefattig omgang

Det var to i overkant forsiktige lag i første omgang, som resulterte i få sjanser selv om det var Manchester United som var det førende laget. Det var også bortelaget som gikk opp i føringen, etter nydelig samspill mellom Rashford og Martial like før halvtimen var spilt. Sistnevnte banket ballen i mål på eksepsjonelt vis, utagbart for keeper i nærmeste hjørnet.

Derfra og frem til pause hadde de rødkledde full kontroll, lite stemte for Wolverhampton.

Martials mål skulle likevel ikke bli kveldens flotteste mål, for Wolverhampton viste at de aldri må undervurderes til tross for en særdeles svak omgang. For etter pause var de oransje litt mer med og Rúben Neves ba ikke to ganger da han fikk mulighet til å plassere ballen i krysset fra 18-20 meter ti minutter ut i omgangen. Det var hinsides lekkert!

Strafferedning av Patricio

Kampen åpnet seg også litt opp, med tendenser begge veier. Da Pogba kom fremover en sjelden gang tråklet han seg til et straffespark i det 68. minutt.

Mot Chelsea var det Marcus Rashford som tok straffen, men nå bestemte Pogba seg for at den ville han ta selv. Det gikk ikke så bra, for Patricio gjetter riktig og reddet et heller svakt straffespark fra Uniteds kronjuvel – som har bommet på fire straffer siden starten på forrige sesong.

Hvorfor Pogba tok straffen er det store samtaleemnet etter kampen.

De nye fotballreglene
De nye fotballreglene

Premier League 2019/20 har flere nye regler, Kampguiden gir deg oversikten.

Forrige artikkelNy avtale i boks: TV 2 skal vise La Liga og Serie A
Neste artikkelRundens lag, runde 2: Pukki og De Bruyne utmerket seg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her