Kampsøndagen oppsummert: Lykkelig PL-retur for Sheffield United

Andre serierunde fortsatte med to kamper på søndag.

For første gang på 12 år var det duket for Premier League-kamp igjen på Bramall Lane, Sheffield Uniteds hjemmearena. Det ble en suksess for det nyopprykkede laget. Chelsea-manager Frank Lampard fikk ikke en like god retur til sin hjemmearena etter kun uavgjort mot Leicester.

Imponerende Sheffield United

I andre serierunde gikk to kamper av stabelen søndag. For Sheffield United ble det en følelsesladet retur til det ypperste fotballselskap.

Sheffield United-manager Chris Wilder sikret sin 77. seier etter 1-0 over Crystal Palace. John Lundstram scoret for «The Blades» i det 47. spilleminutt.

Kun Manchester City-manager Pep Guardiola har flere seire siden 2016 av managere i de fire øverste divisjonene, ifølge 90min.com. Seieren var fullt fortjent i en kamp hvor Crystal Palace var temmelig tannløs, selv med Wilfried Zaha tilbake i startoppstillingen.

Kampen markerte forøvrig første gang siden 2012 en start-ellever i Premier League kun bestod av britiske eller irske spillere.

Kun uavgjort for Chelsea

For Chelsea-manager Frank Lampard ble en tøff uke avsluttet med en skuffende 1-1 kamp for laget hjemme mot Leicester. Laget startet forrykende, med en flott scoring av Mason Mount etter kun syv minutter, etter at han snappet ballen fra en nonchalant Wilfred Ndidi.

Leicester kom etterhvert mer inn i kampen og utlignet fullt fortjent med samme Ndidi etter en fantastisk heading, som med det rettet litt opp i sin store tabbe. Han var likevel trøstesløs etter kampen.

Lampard valgte å starte med samme mannskap som spilte Supercup-finale midtukes. Laget maktet ikke å holde det høye enveiskjøret i mer enn en halv omgang, og selv bytter hjalp ikke på. Mot slutten kunne like godt Leicester, som ikke har kjøpt inn en erstatter for Harry Maguire, stukket av med alle tre poengene.

Begge lag kom til et dusin avslutninger i et fartsfylt oppgjør, som var langt mer oppløftende for Leicester enn Chelsea.

Forrige artikkelPremier League 2019/20: De nye reglene du bør vite om
Neste artikkelUkens PL-kamper uke 34, 2019: Toppkamp mellom Liverpool og Arsenal

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her