Sesongen sparkes igang med Liverpool, som møter Norwich hjemme. Lag som Tottenham, Manchester og Arsenal blir også å se på strømming. Her får du oversikt.

Av antatte toppkamper handler mye om Manchester Uniteds møte med Chelsea på Old Trafford. Det er knyttet mye spenning til hvordan sesongstarten blir for Ole Gunnar Solskjærs mannskap, som kan skilte med nye spillere som Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire. Chelsea må klare seg med spillerne de alt har etter at laget ble ilagt overgangsnekt.

Et annet åpenbart høydepunkt blir den offisielle sesongåpningen mellom Liverpool og nyopprykkede Norwich fredag kveld, det er også knyttet spenning til om et styrket West Ham kan tukte storfavoritten Manchester United på London Stadium.

Ukens Premier League-kamper uke 32, 2019

Forrige artikkelPremier League-kamper du kan se i høstferien
Neste artikkelUt på tur? Slik finner du ut hvor ditt engelske favorittlag spiller

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her