More

  Skråblikken tenker frem i tid i FPL-runde 30

  Vi satser på å være smartere enn vi er og planlegger frem i tid med dagens utvalg av sjeldne perler (som ser ut som gråstein).

  27 poeng sanket vi med forrige rundes tips av undervurderte juveler, som jo ikke er hakkende gale. Gjerne mer det enn hele laget vårt får på en runde. Når vi nå velger ut tre nye, har vi også runde 32 i tankene. For du er passe uoppmerksom om du foretar bytter uten å ta med i regningen at flere lag ikke spiller den runden. Så velg gjerne spillere fra lag som Arsenal, Newcastle, Liverpool eller Spurs. Brighton kan også funke, selv om de ikke spiller den runden, for de har to hengekamper som betyr dobbeltrunder.


  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 29:

  Allan Saint-Maximin (NEW) £6.1 – valgt av 3,7 %

  Maximim har kun fått 90 minutter i en PL-kamp siden fjerde runde, den runden sanket inn 9 poeng mot Wolves (og 13 poeng før det mot Manchester City). Skadeavbrekk i vinter satt sitt preg, men han har assist de to foregående rundene. Borte mot Brentford har vi troen på at han får mer enn 60 minutter, og nå også byr på scoring igjen.

  Driblefanten er ettertraktet, hvor blant annet italienske lag sikler etter han. Selv holder han fokus mot topp 4-plass, som gir Champions League-spill neste år. Uvant kost for spilleren, som gjennom karrieren har vært å finne på lag som kjemper mot nedrykk eller er middelhavsfarere. Han er altså godt vant med å kjempe i motgang, noe som nok kommer godt med nå som han kan oppleve vind i seilene.

  Hadde han valgt annerledes i 2019 kunne han kanskje vært del av Arsenal-laget som nå kjemper om ligagull, men den gang var det viktigste for driblefanten å velge et lag hvor han fikk en mer prominent plass. Dermed ble det Newcastle.

  En bonus er at han er kjent for å følge foreldrenes oppdragelse, med å gjerne sette andres behov foran sine egne. Blant annet bladde han opp for gode formål under pandemien.


  Rob Holding (ARS) £4.2 – valgt av 0,1 %

  Saliba er ute på ubestemt tid, noe som har gitt plass til billigkjøpet Holding. Selvfølgelig gambling med tanke på at Saliba plutselig kan dukke opp igjen, men det er jo ekstra kjekt å kjøre på med en spiller som andre FPL-managere nok bare har valgt ved en feil. Med 0,1 % som har forsvareren, kan vi her sjokkere over egne evner.

  Holding skapte irritasjon hos mange da han så ut til å skade Norge-juvelen Haaland i duell i 0-1 tapet mot Manchester City. Mot Leeds briljerte mannen, som til tross for benketilværelsen ikke er en manager Arteta ønsker å selge. Holding er en sta faen, som har vært i klubben i syv år. Som han selv sier: «Det handler om å støtte meg selv og bevise for manageren at jeg er god nok til å spille. Det har jeg gjort de siste seks årene».

  Vi tror garantert at han legger inn et ekstra gir for å vise at han er mer verdt enn et tredjevalg på topplaget.


  Pedro Porro (TOT) £4.8 – valgt av 0,7 %

  Vi gutser på med nok en forsvarer, og det med det artige navnet Pedro Porro. Spurs har virkelig presset på seg, og den nyinnkjøpte forsvareren var ikke lenge i aksjon før manageren som ønsket han så inderlig fikk sparken. Likevel ser det ut til at han holder på plassen, og har hatt god poengfangst de siste fire rundene. Det gjør også at han er populær på overgangsmarkedet, som også betyr potensiell prisstigning.

  Det var mye frem-og-tilbake da Porro ble signert i vinter, men han har raskt sikret seg plass på laget siden den gang. Spurs danket ut blant annet Chelsea i kamp om spilleren, skal vi tro hva som står på verdensveven (det må jo være sant, ikke sant?).

  Han er nå endelig på plass i Premier League. Sist gang var da han signerte for Manchester City som 19-åring, men ble kastet ut på lån derfra før han rakk å ankomme. Kun fire dager etter signeringen.

  Selv hevder han å være en tøffing som tåler motgang. «Slipp meg løs i et fengsel og jeg vil ende opp med å eie det» sa han nylig i et intervju, hvor han svarte på slakten han mottok fra Tim Sherwood etter sin første kamp.

  Vi liker holdningen og våger å slippe han løs hos oss, og har troen på at han tar eierskap over runde 30.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter