More

  Skråblikkekspertens tips til Fantasy Premier League runde 25

  Denne runden har vi funnet gull igjen! Igjen er vel å ta hardt i for når fant vi gull sist? Ikke husker vi det, og sikkert ingen andre som husker det heller. Vi gir uansett ikke opp, og fortsetter våre kanskje litt smårare FPL tips denne runden også.

  Vi må tilføye at det er storhelg for Newcastle og Manchester United supporterne. Vi ønsker begge lag lykke til i Ligacupfinalen, og bryr oss lite om hvem som vinner.

  Det er jo noen lag som har flere kamper denne runden så vi går for tips på en «veskehater», en som ikke får ha kallenavnet sitt på drakten og avslutter med en som selv påstår han har gode verdier. Må vel bli mange poeng på den trioen?

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 25:

  Seamus Coleman (EVE) £4.4 – valgt av 0,8 %

  Har denne karen våknet til live igjen? Kanskje finner han tilbake til 2016/17 formen? Vi har vel egentlig ikke troen på det, men med to kamper denne runden har vi litt tro på irske Coleman. Everton har i tillegg holdt nullen i to hjemmekamper på rad, og det forsterker troen vår på Seamus.

  Han er nok litt utypisk i forhold til mange av dagens PL-spillere. Han er og en som tør å si at jobben til en fotballspiller er å trene mest mulig og spille best mulig. Ikke gå til frisøren for å ordne håret eller shoppe de dyreste Louis Vuitton veskene. Fullstendig feilt fokus mener Seamus. Vi er helt enig for hva skal vi med en Louis Vuitton veske når vi kan ta med oss Gucci vesken og sitte oss i Lamborghini-en for å kjøre til frisøren.

  Vi har stor tro på hårfine 8 poeng når Seamus råkjører nedover sidelinjen mens Aston Villa-spillerne er mer opptatt av håret som mister fasongen på en regntung Liverpool dag. Ikke nok med det, han klarer også to poeng i bortekampen mot Arsenal. Da blir det hele 10 poeng totalt denne runden!

  Diogo José Teixeira da Silva (LIV) £8.8 – valgt av 0,4 %

  Er vel bare vi i skråblikken som tar sjansen på en spiller som har vært lenge ute med skade, og koster en god del. Til vår unnskyldning vil vi si at vi har ingen unnskyldninger, men bare troen på at han nå er på vei tilbake i Liverpooldrakten.

  Han blir jo egentlig bare kalt for Jota og grunnen til det er at det er slik bokstaven J uttales på portugisisk. Spille med det navnet på ryggen får han imidlertid ikke lov til av Premier League. Er visst noen regler som gjør at en i så fall må søke PL om lov, siden han ikke har Jota i navnet. Francesc (Cesc) Fabregas fikk heller ikke lov å spille med Cesc mens en spiller som Javier Hernandez fikk lov å spille med Chicarito på ryggen. Noe uklare regler her for vår del, så vi stopper der.

  Jota eller ikke, han tok i sin tid en stor sjanse (mente mange) da han gikk fra FC Porto til Wolverhampton den gang i Championship. Han selv mener at det var et kalkulert og godt gjennomtenkt valg. Noe vi i ettertid er enig med han i.

  At vi anbefaler han nå kan vi trykt si ikke er et gjennomtenkt valg. Vi velger likevel å stole på magefølelsen, og tror han får 8 poeng totalt på to kamper denne runden.

  Michail Gregory Antonio (WHU) £7 – valgt av 1,5 %

  Han går mot sin dårligste sesong siden 2017 tror de fleste, men vi vet bedre. Antonio slår til i kampen mot skogvokterne, som han spilte for i 2015. Vi er helt sikker (tror vi).

  Født og oppvokst i Wandsworth, London ble det en tøff oppvekst. Ikke grunnet foreldrene men gjengkulturen herjet i området. Som han selv sier så ble det nesten normalt å se både knivstikking og skyte episoder. Noen av hans venner ble dessverre også drept. Heldigvis hadde Antonio fotballen å forholde seg til, noe som reddet han fra å bli med i en av de mange gjengene.

  En slik oppvekst gjør nok noe med en vil vi tro. Da er vi imponert over Michail som sier han har verdier som ikke å ta livet for gitt, elsk med hele ditt hjerte og tilgi istedenfor døm.

  Da sier vi at vi får tilgi Michail hvis han ikke får mer enn seks poeng, men håper han samler gjengen sin i West Ham og knaller til med en 9-poenger.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter