More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 13

  Har du hørt om Kordt, Eddie og Maximilian? Hvis ikke er det bare å lese videre, for de er tipsene du får fra oss denne runden.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 13:

  Pierre-Emile Kordt Højbjerg (TOT) £5.6 – valgt av 3,3 %

  Dansken har tydeligvis begynt å skaffe seg målpoeng. Det hadde vi ikke trodd, men mye vi ikke tror på!

  Pierre-Emile spilte noen sesonger i Tyskland. Både for Schalke 04 og selveste Bayern München. Ingen målpoeng for de klubbene. Derimot for Spurs har han allerede tre mål og en assist denne sesongen. Kanskje råtass stempelet forsvinner etter hvert som målene renner inn? 

  Eller kanskje ikke for Real Madrid var ute etter han før sesongen. Da som erstatter for Casemiro. Det må jo være et kvalitetsstempel tenker vi, samtidig som vi tenker at klubben ser på han som en plagende midtbaneterrier. Altså en som skal plage motstanderen, og det er både Pierre-Emile og Casemiro god til.

  En fun-fact om Pierre-Emile er at han i sin tid var den yngste spilleren som hadde spilt en Bundesligakamp for Bayern München. Det skjedde i 2013, og han var 17 år og 251 dager gammel. Respekt sier vi!

  Når vi får tenkt oss om respekterer vi også en sekspoenger på han denne runden!


  Callum Eddie Graham Wilson (NEW) £7.3 – valgt av 2,7 %

  Kanskje er Eddie mannen å satse på denne runden? Ja vi tar sjansen selv om de skal møte Tottenham borte. Etter den kampen er det langt mer overkommelig motstand for klubben som kjemper om en topp-seks plassering.

  Når vi vet at både Isak og  Saint-Maximin er ute av spill, tror vi Eddie spiller de fleste kampene den neste måneden.

  Statistikken sier 115 mål og 45 assists på 314 kamper. Målpoeng i over halvparten av kampene han spiller. Det som trekker statistikken ned er ikke kampene for Bournemouth eller nå Newcastle. Nei det er hans ene skåring på 17 kamper for Kettering Town. Muligens nivået i den klubben var så lavt at han kom helt ut av det?

  Oppveksten hans var av det tøffe slaget. Faren stakk når han var baby, og moren gjorde så godt hun kunne. Etter hvert fikk Callum tre brødre og to søstre så forståelig at moren da ikke klarte å følge han på treningene. Heldigvis stilte venner av familien opp, slik at han kom seg avgårde.

  Vi satser på at han fremdeles er godt trent, og putter ett mål mot Spurs. Noe han er nødt til for ikke å få sjeikene fra Saudi-Arabia etter seg, for da vet vi alle at det kommer til å bli stygt. Vi krysser derfor fingrene for at Callum ordner biffen denne og de neste rundene.  


  Maximilian William Kilman (WOL) £4.6 – valgt av 3,4 %

  Her gir vi dere en utfordring, og den består i å si navnet hans høyt. Vi føler det er ett eller annet som ikke stemmer her. Kanskje kunne foreldrene gjort det litt lettere for oss, men vi kaller han bare for Max i vår spalte.

  Ulvene har holdt nullen hjemme i tre av fem kamper. Det tror vi også de klarer i søndagens hjemmekamp mot Leicester.

  Når det gjelder Max er han 25 år og har ukrainske foreldre. Selv er han født i Chelsea av alle steder. Senior karrieren startet i ukjente Welling United, og ble så fulgt opp i like ukjente Maidenhead United. Ikke nok med det, turen gikk så videre til Marlow.

  Ikke hørt om den klubben? Da kan vi fortelle at Marlow er den eneste fotballklubben i England som har søkt om innpass i FA-cupen hver sesong siden starten i 1871. Tålmodige folk i den klubben. Hvor ofte de har fått være med vites ikke, men vi kan legge til at de faktisk var i semifinalen i FA-cupen i 1882. Siden ser det ut som det har gått bratt nedover resultatmessig i hvert fall.

  Er Max like tålmodig så regner vi med at han holder på ballen i 90 minutter, og da får ikke Leicester muligheten til å skåre. En god sekspoenger på han denne runden!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter