More

  Skråblikkens utvalgte til FPL-runde 9:

  Da er vi forhåpentligvis tilbake til normale forhold når det gjelder Fantasyen. Verre med resten av verden dessverre.

  Vi kjører på med nye tips på spillere som er valgt av under 5 % når artikkelen skrives. Noen kjente og noen ukjente navn denne gangen, så alt er som det skal være her i gården. Du får lese og se om du finner noen spillere å satse på.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 9:

  Antony Matheus dos Santos (MUN) £7.5 – valgt av 4,9 %

  Vi hiver han inn på laget før han går over maxgrensen vår på 5 %. Dette selv om neste motstander heter Manchester City. Kanskje er det også interessant for våre lesere å få litt mer info om denne nye Manchester United spilleren?

  Kr 982 577 900 skal være totalsummen klubben må ut med til Ajax. Dette er like mye penger som det er maur i 3930 maurtuer. Ikke visste vi at det var noen hundretusen maur i en enkelt tue. Tydeligvis mye vi ikke vet, og vi vet heller ikke hva vi skulle gjort med nærmere en milliard kroner.

  Vi må tilbake til Antony som begynte sin karriere i hjemlandet Brasil hos klubben São Paulo. En av tre klubber i Brasil som aldri har rykket ned fra den øverste divisjonen. Han er 1,74 høy og 22 år gammel. 29 mål og 28 assists på 120 kamper for São Paulo, Ajax og inkludert mål i debuten for Manchester United.

  Antony omtales som en av de beste driblerne i verden, er rask, har imponerende ballkontroll og ikke minst en balanse som en ballettdanser. Mange lovord her og kanskje kan han slå til i PL? Vi tror det, og er optimist på fansen vegne.

  Han fortsetter framgangen i kamp to. Her blir det assists og ett mål. En sikker vinner på ditt FPL lag.


  Brenden Russell Aaronson (LEE) £5.5 – valgt av 1,5 %

  Leeds har overkommelig motstand i fire av de neste fem kampene, så denne karen kan være en luring fremover.

  Han er en av få amerikanere som er funnet verdig i å spille i PL. Vel fortjent synes vi for han er en god fotballspiller. Kanskje ikke så mange av våre lesere som har hørt om denne 21-åringen som er født og oppvokst i Medford, New Jersey?

  Da kan vi fortelle at han har en bror som spiller for topplaget Philadelphia Union i amerikanske Major League Soccer. En klubb Brenden også spilte for før han gikk til Red Bull Salzburg, og deretter videre til Leeds.

  Han går under navnet Medford Messi. Sikkert fordi han er den fra byen Medford som ligner mest på Messi i spillestil. Det imponerer oss ikke så mye når vi alle vet at byen kun hadde 24 461 innbyggere pr 1. juli 2021. Ikke nok med det. Vi vet også at det kun er 121 fotballspiller der.

  Som nevnt ikke imponerende, men det som blir imponerende er at Brenden får 9 FPL-poeng denne runden. Messi eller ikke Messi, Brenden er i siget!


  Philip Anyanwu Billing (BOU) £5.3 – valgt av 0,3 %

  Vi lovet før sesongen at vi måtte få med noen fra nykommerlagene. Derfor satser vi på Philip denne runden.

  Kanskje ikke noe høydare av et tips, men med 1,96 cm på strømpelesten ruver denne dansken godt i terrenget. Født og oppvokst i selveste København, men ungdomskarrieren begynte i Esbjerg før han satte kursen mot Huddersfield. Der ble han kåret både til Young Player of the Year, og Players’ Player of the Year. Sikkert fordi han var godt synlig tenker vi.

  10 mål og 10 assists i fjorårets Championship synes vi Philip bør være fornøyd med. To mål på de to siste kampene viser at formen er på vei. Ja det er Bournemouth vi snakker om, men de skårer jo ett og annet mål de også.

  Ellers egentlig ikke så mye av interesse å melde om denne litt mystiske dansken. Vi avslutter med å si at han hanker inn 8 poeng i hjemmekampen mot Brentford.

  Rundens lag:

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter