More

  Skråblikkens utvalgte til FPL runde 8: Kan Maddison sjokkere mot Spurs?

  Alder spiller ingen rolle sies det, og det kan vi nå skrive under på. For første gang i historien har en 96-åring klart å stoppe en Premier League runde. Vi holdt på å si godt jobbet, men kanskje vi heller bør kondolere til det britiske folk?

  Uansett så ser det ut som denne runden skal spilles, men tre kamper avlyses. Vi får derfor finne spillere fra lag som spiller, og da er det mulig vi får ett poeng eller to hvis vi er heldige. Bare å nyte våre underfundige tips!

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 8:

  Michail Gregory Antonio (WHU) £7.2 – valgt av 1,9 %

  Det ryktes at denne spilleren begynner å finne storformen. Vi tror som alltid på rykter, og spesielt når vi har våre mistanker om at ryktet er satt ut av den kattesparkende vennen og lagkameraten hans Kurt Zouma.

  Forresten et vanskelig spørsmål Michail stilte når Kurt ble fersket og dømt for å ha sparket katten sin. Hva er verst: rasisme eller kattesparking? Jaggu meg ikke godt å si, så vi legger bare til at vi ber våre lesere holde seg unna begge deler.

  Nei, da er det mye bedre å sparke baller (fotballer altså). Dette er noe Michail kan, og er formen som forventet blir det mange mål på han de neste kampene.

  Karrieren hans startet i Tooting & Mitcham United F.C. en klubb med klengenavnet «The Terrors», og som spiller sine kamper i Morden. Ikke kommer vi til å se kamper med det laget, og vi har sendt klubben noen forslag til endringer både her og der.

  Vi glemte oss visst bort nå, men vi står på vår anbefaling og forventer at Michail sørger for at fotballen havner i Everton nettet både en og to ganger til helgen!


  James Daniel Maddison (LEI) £7.9 – valgt av 3,4 %

  Det er fullstendig krise i Leicester. Kun fattige ett poeng på de seks første kampene sier sitt, og nå står et Spurs-lag for døren i London. Kan det bli verre? Det kan det kanskje ikke, men for James sin del tror vi faktisk han får ett målpoeng eller to denne runden.

  Han er en utvilsomt en glimrende fotballspiller, og vi kan ikke huske at han noensinne har vært valgt av så få. De tre siste sesongene har det blitt 26 mål og 23 assists selv om han har vært en del ute med skader. Imponerende sier vi!

  Det eneste som gjør oss litt usikker er at han ikke har vært innblandet i noen skandaler hittil i år. James spiller tydeligvis ofte best når han har skandaler som f.eks slåssing, gambling eller noe annet hengende over seg.

  Vi satser derfor på at det dukker opp en ny skandale før helgen, for da blir det minst 8 poeng på han denne runden!


  Joelinton Cássio Apolinário de Lira (NEW) £6.0 – valgt av 0,8 %

  Vi slår til med ny navnerekord denne sesongen. Hele 31 bokstaver i navnet har denne brasilianeren som har spilt alle kampene så langt denne sesongen.

  Den omskolerte angrepsspilleren befinner seg nå på midtbanen til Newcastle. Muligens fordi han ikke var den goalgetteren klubben trodde de kjøpte fra 1899 Hoffenheim. Selv om han er omskolert så vet han enda hvor målet står, og bidrar med en assist i ny og ne.

  Populær blant fansen er han også. I forrige sesong ble han kåret til Newcastle United Player of the Year. Ganske så bra det, og vi har tro på denne karen.

  Vi satser på at han får halvparten så mange poeng som han har bokstaver i navnet sitt, og da blir det 15,5 poeng (vi får vel runde ned til 15) på han i denne rundens hjemmekamp mot Bournemouth!

  Rundens outsiderlag:

  Ut:

  Leandro Trossard (BHA) £6.5

  Daniel Nii Tackie Mensah Welbeck (BHA) £6.5

  Eberechi Oluchi Eze (CRY) £5.5

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X