More

  FPL 2022/23: Skråblikken setter sitt fremtidshåp til Fofana

  Innledningen denne gangen blir like kort og skral som poengene vi fikk på våre tips forrige runde. Lite å skryte av begge deler, men vi gir ikke opp! Det er tross alt to millioner managere som gjør det dårligere enn våre utvalgte (jada, og 8 millioner som gjør det bedre, vi vet!). Om vi ikke treffer kan vi i det minste tilby god lesing!


  Wesley Fofana (CHE) £4.4 – valgt av 1,7 %

  Vi kjører på med denne unggutten på 21 år som Chelsea nylig kjøpte fra Leicester. Vi tror ikke han spiller allerede til helgen, men en så billig forsvarsspiller fra Chelsea må vi ta med. Vi tenker da litt langsiktig, og regner med at vi ser han på banen i runde 7.

  Billig og billig, ja han er billig i FPL men all honnør til Leicester som har klart å få til en overgang med en ramme på ca 850 millioner. Vel er han en ung og spennende spiller, men vi sier likevel tja til om han er verdt så mye. Vi lurer også på hva noen av hans tidligere klubber som Repos Vitrolles, Bassin Minier, Pennes Mirabeau og Bel Air tenker om den summen.

  Spesielt klubben Repos Vitrolles hadde trengt noen kroner nå. Dette grunnet at de i påsken 2020 hadde planlagt et trenerkurs fra mandag 13. april til fredag 17. april. Trenerkurset var reservert for trenere som trente spillere mellom 6 og 14 år og kostet 20 euro. Det var hele fire påmeldte til kurset men dessverre gjorde covid sitt til at kurset ble avlyst. Ikke nok med det, de måtte også avlyse vårturneringen i mai, med store inntektstap på bla pariserloff, snegler og fransk løksuppe.

  Vi fryktet et øyeblikk at klubben var konkurs, da vi ikke fant noe om den siden vårturneringen i 2020. Frykten gikk over til glede da vi plutselig fant ut at de bare hadde fått nye nettsider, og det til og med med egen nettbutikk. Takk og pris at det står bra til med klubben likevel!

  Fofana står det bra til med også, så han kan være en billig poengplukker utover i sesongen.


  Daniel Johnson Burn (NEW) £4.5 – valgt av 1,5 %

  Her har vi funnet en kar det lukter svidd av! I hvert fall navnet hans. Han taklinger lukter det og svidd av. 70 gule kort gjennom karrieren taler for det. Vi tror likevel han er blitt en snillere og bedre spiller på sine gamle dager, for han har ingen gule hittil i år.

  Det tar vi som et positivt tegn. 15 mål og seks assists totalt borger for kvalitet. Dette helt til vi oppdaget at det er jo i løpet av de siste 13 sesongene. Vi har likevel troen på Burn for han har tross alt spilt for Yeovil Town. Da under den meget dyktige manageren Gary Johnson som hadde trent både Latvia, Bristol City og ikke minst Newmarket Town før han ble manager for Burn.

  Dessverre for Gary er det enda ingen som har oppdaget hans managertalent, og nå når han nærmer seg 67 år er det vel ikke det store håpet for han. Vi tenker da på managerfronten, for det er sikkert håp for han på andre fronter (uten at vi vet hvor).

  Kanskje ikke de beste argumentene vi har gitt dere med en halvgod fotballspiller og en halvgod manager, men to halvgode bør bli en helgod. Derfor er han et krystallklart og (u)naturlig valg denne runden.


  Adam James Armstrong (SOU) £5.5 – valgt av 0,9 %

  Født i Newcastle, spilt mange år for dem og har laget som favorittklubb. Da skjønner vi ikke helt hvorfor han spiller i Soton. Vi får spørre han neste gang vi ser han.

  Statistikken hans sier 113 mål og 40 assists på 341 kamper. Noe vi synes er respektabelt. Vi er litt mer usikker på kallenavnet hans «The Baby Goal Machine». Det spørs om det klengenavnet skremmer vannet av Burns for eksempel?

  Han hadde en fin oppvekst i Newcastle og faren stilte gladelig opp med gode fotballråd. Et av dem var at han alltid skulle følge med på motstanderens keeper og bevegelser når han var i nærheten av 16-meteren. Dette fordi det bare var å fyre av så fort han så at keeperen var litt ute av posisjon. Ikke noe revolusjonerende råd dette, men det kan se ut som det har hjulpet Adam for han er ikke skuddredd i hvert fall.

  Nå ser det også ut som han har fått en fin sesongstart uten skader, og da forventer vi mange skudd på mål. Ikke bare det, vi forventer mål også. Hele ett i lørdagens bortekamp mot Wolves!

  Rundens outsiderlag:

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter