More

  FPL 2022/23-tips: Skråblikkens outsidere satser på Fernandes

  Sommeren nærmer seg slutten og vi gleder oss som noen unger til en ny Premier League sesong. Spenningen i år blir nok om vi i det hele tatt klarer å treffe med ett tips eller to?


  Vi er ikke som alle andre når det gjelder FPL tips, og holder oss derfor til spillere som er valgt av under 5 % av dere når artikkelen skrives. I denne spalten er det vel så viktig med historier og statistikk rundt spillerne vi anbefaler, som FPL-poeng. Du vil etter hvert bli litt mer kjent med noen av nykommerne i årets Premier League. De vil vi komme tilbake til når vi ser at de får spilletid.

  Det vi kan love er noen gode og noen rare historier om spillere som ikke er av de mest valgte. Vi lover og at vi en gang imellom vil bomme godt med våre 3 anbefalinger. 


  Kan du slå outsider-laget?

  Nytt av året er at vi også kommer til å sette opp et rundens outsiderlag som vi vil bygge videre på med tre bytter hver runde. Laget er gitt navnet Skråblikken Underdog. Her vil vi igjen holde oss til spillere som er valgt av under 5 % når laget er satt opp. Blir nok noen overraskelser på det laget med de forutsetningene.

  I årets sesong kan du følge outsiderne i Skråblikken Underdog.

  Hvordan laget for første runde ser ut kan du lese om her.

  Da er vi i gang med våre tre første outsidere. Bare å lese videre hvis du gidder:

  Våre outsiderforslag til FPL runde 1:

  Oliver George Arthur Watkins (AVL) £7,5M – valgt av 3,8 prosent

  Dette er en fin kar å ha de første fire rundene, så kan han byttes ut. George Arthur har trent godt i sommer, og vi satser på at formen holder de fire første kampene.

  Den tidligere Weston-super-Mare Association Football Club-spilleren (ville vært kult om klubben byttet ut Mare med Mario, da kunne kalt seg Super Mario!) hadde en god fjorårssesong, og vi tror han fortsetter å treffe mellom stengene i begynnelsen av sesongen.

  Weston-super-Mare Association Football Club er kanskje ikke blant de mest kjente. Vi kan opplyse om at klubben ble stiftet allerede i 1887. Ikke så mye ellers å melde annet enn at de har fostret en landslagsspiller til utenom George. Nemlig den helt ukjente Ludovic «Luda» Questin som spilte for Guadeloupe. Dette er i utgangspunktet en oversjøisk del av Frankrike, de får ikke spille i VM men er medlem av den karibiske fotballunion, og får dermed være med i CONCAF Golden Cup.

  Nok om helt uinteressante ting. Vi må tilbake til George! Han har 102 mål og 41 assists på 297 kamper. I 2020 ble han den første spilleren på 10 år som scoret hat-trick mot Liverpool. Litt av en bragd!

  Vi tror han smeller til som en Super Mario i lørdagens bortekamp mot Bournemouth. Minst to mål på han, og visekapteinrolle på rundens Underdoglag!


  Bruno Miguel Borges Fernandes (MUN) £10,0M – valgt av 3,6 prosent

  Vi klarer ikke å la være, for denne mannen kan bli litt av en outsider i år og outsidere liker vi! Ja han koster mye penger og det finnes mer naturlige spillere å investere i, men forsvinner Ronaldo har vi stor tro på at Bruno finner tilbake til 20/21 formen og humøret. Da vil vi se at minst 30 prosent av dere velger han.

  Født og oppvokst i byen Maia (ikke langt fra Porto) hadde Bruno kun en plan med livet og det var å bli fotballspiller. Etter noen år i portugisiske Infesta og Boavista gikk turen videre til Italia og Serie B klubben Novara. Den da 17-år gamle Bruno hadde store problemer med å tilpasse seg livet i Italia, og var nær ved å gi opp drømmen om å bli fotballproff. Hadde det ikke vært for kjæresten som sluttet på skolen i Portugal for å flytte sammen med Bruno i Italia, hadde sannsynligvis fotballkarrieren sluttet der og da.

  Resten av historien hans kjenner nok de fleste til, så vi gir oss med å si at Bruno blir en hit i år igjen. Vi tipper minst 217 FPL-poeng på han i årets sesong!!

  Han tar kapteinsrollen på Underdog-laget, og vi håper og tror han blir et fast inventar der i mange runder.


  Yoane Wissa (BRE) £5,5M – valgt av 0,3 prosent

  Her har vi funnet gråstein som kan bli til gull. Eller kanskje blir det bare gråstein? Det er i hvert fall ikke mange som har snappet opp Yoane. Forståelig det for nå skal Brentford ut i den vanskelige andre sesongen, og møter Leicester og Manchester United i de to første kampene. Etter de to kampene kommer det heldigvis ni litt mer overkommelige kamper.

  Yoane er billig, og følger han opp fjorårets sesongavslutning vil han være den beste poengplukkeren på midtbanen av de som kun koster £5.5.

  DR Kongo-spilleren begynte sin barndomskarriere som keeper i den franske klubben Épinay-sous-Sénart. Der fant de fort ut at hans egenskaper passet bedre ute på banen som midtbane/spiss, og slik har det blitt i voksenkarrieren også.

  Det kunne gått skikkelig gale for vår mann da han ble angrepet av en ukjent kvinne i 2021. Først prøvde hun å kidnappe barnet hans for så å kaste syre i ansiktet på en uskyldig Yoane. Kidnappingsforsøket lykkes hun ikke med, og heldigvis etter en øyeoperasjon som var vellykket, kom Yoane fra angrepet uten fysiske mén. Det viste seg i ettertid at kvinnen hadde mistet ett barn under fødselen, og hadde store psykiske problemer.

  En trist historie for alle parter, men vi tror Yoanes historie i FPL blir mye lystigere denne sesongen. Bare å få han inn på laget allerede nå!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter