More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 34

  For en gangs skyld skal vi safe med tipsene våre. Det må likevel gjøres oppmerksom på at vi holder oss til spillere som er valgt av under 4 % av dere.

  Vi registrerer at både Chelsea og Manchester United har to kamper denne runden, men vi holder oss unna spillere fra disse lagene. United har jo nesten ikke noen spillere som ofrer seg for laget lenger, og Chelsea rullerer en god del på spillerne, ser vi bort fra de 5 som spiller nesten hver kamp.

  Egentlig gidder vi ikke å safe. Nei her kjører vi på med våre litt spesielle tips, og da snakker vi ikke om kjendiser. Heller ukjente anonyme spillere som også er en del av den «glamorøse» Premier League.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 34


  Charles James Taylor (BUR) £4.4M – valgt av 0,2 %

  Nedrykkstoget er i ferd med å forlate stasjonen, og Burnley er om bord. Kampen mot Wolves derfor vinnes, skal det etter vår mening være noe håp om Premier League-spill også neste sesong.

  Hva kan vi så skrive om denne karen da? Jo han gikk på gutteskolen Tadcaster Grammar School i sin barndom. Ikke noe spesielt med den skolen annet enn at den ble grunnlagt i 1557. Så gammel er ikke vår mann for han er bare 28 år. Nesten like lenge siden han skåret ett mål også, men vi beholder troen på han. Kanskje holder venstrebacken nullen i hvert fall?

  Han har egentlig bare vært «eid» av to klubber, Leeds og Burnley men vært på utlån til Inverness Caledonian Thistle Football Club. En klubb som nå ligger på tredjeplass i Scottish Championship. Hva så tenker gjerne du? Ikke så mye annet enn at denne klubben ble stiftet i 1994, da som en sammenslåing av Caledonian og Inverness Thistle. Vi kan ellers tilføye at det er lite kjente spillere som har vært innom den klubben.

  For å være ærlig har vi ingen aning om hvorfor vi anbefaler Charles James. Kanskje derfor han får ni poeng denne runden?


  Milot Rashica (NOR) £5.2M – valgt av 0,1 %

  Hvorfor ikke kjøre på med en Norwich-spiller før de rykker ned? Når vi i tillegg har funnet en kosovarsk (som det visst heter) spiller i Premier League, så må vi bare slå til! Vi går ut i fra at kosovarsk betyr at han kommer fra Kosovo. Da er han muligens den eneste i ligaen fra det landet.

  Milot er ukjent for oss, men vi registrerer at han har spilt for den eldste klubben i Kosovo, nemlig KF Vushtrria. Denne klubben (med fem konsonanter etter hverandre) har hatt flere brasilianere i sine rekker. Ja til og med en amerikaner samt en italiener som trener. Ukjente alle sammen, så de går vi ikke nærmere inn på.

  Han har en brukbar poengstatistikk, spesielt fra sin tid i Werder Bremen. Totalt står han med 44 mål og 45 assists på 231 kamper. Brukbart det synes vi. Vi kan og nevne at han har vunnet Super League i Kosovo, og den nederlandske cupen. Brukbart det og synes vi.

  Selv om det kun blir mye brukbart fra oss her, kan det jo være at han skårer et brukbart mål i lørdagens hjemmekamp mot Newcastle. Vi tror han setter ny Fantasy rekord (i konkurranse med seg selv), så åtte poeng på han denne runden! 


  Conor David Coady (WOL) £4.3 – valgt av 15,7 %

  Da er vi kommet til den berømmelige stay awayen som må ligge på topp 30 av de mest populære spillerne i Fantasy. Lite å velge mellom nå, for vi har brukt opp de fleste spillerne i den kategorien, så da står Conor for tur.

  Vi velger derfor han. Mye grunnet at tidligere nevnte Charles James får en assists i denne kampen, og da blir det ikke så mye poeng på Conor. Derfor stay away han denne runden.

  Conor er nok flink i portugisisk siden halve Wolves kommer fra Portugal. Der gjør ikke Conor som er født i Nordvest-England. Den tidligere Liverpool spilleren og supporteren (fikk hele en kamp for den klubben) har vært i Wolverhampton siden 2015. En trofast klubbspiller som gjennom karrieren totalt har 460 kamper på seniornivå.

  Han er udiskutabelt en fin fyr som har fremmet sin støtte til homofile fotballspillere. Det gjorde at han ble kåret til Football Ally of the Year på British LGBT Awards i 2021. Nå er han ikke selv homofil men hva gjør nå det når han kjemper for andres rettigheter.

  Egentlig fikk vi dårlig samvittighet siden vi ber dere styre unna han denne gangen. Dette fordi han er en kar med gode holdninger, og det liker vi. Dessverre tror vi det blir to baklengsmål, og da blir det lite FPL poeng på han denne runden. Litt trist men stay away! 

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter