More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 32

  Tipsene våre blir dårligere og dårligere. På den positive siden gjør vi regning med minst 11 599 poeng denne runden. I så fall ny solid rekord for oss!

  Hvor de poengene skal komme fra kan du lese mer om i tipsene under.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 32

  Vitaly Janelt (BRE) £4.9M – valgt av 0,1 %

  Hva pokker skjedde med Brentford i helgen, og ikke minst hva skjedde med Chelsea? Ikke vet vi, men at Brentford skulle vinne 4-1 ga nok gode odds til de to som hadde spilt på det resultatet.

  Vitaly kjenner vi lite til, men som defensiv midtbanespiller er vi imponert over at han klarte å skåre to mål mot selveste Chelsea. Kanskje går det to år til neste gang han skårer, eller kanskje er han i storform og putter en til i søndagens kamp mot West Ham. Vi heller mot det siste, og tar sjansen på en anbefaling denne runden.

  Med litt gravende journalistikk (vi har vel aldri vært journalister, men det hørtes jo fint ut) finner vi ut at vår mann er tysker, og har spilt for storklubben Bargfelder Sportsverein. Storklubb og storklubb tenker gjerne du, og da tenker du rett. Vi registrer at 9-er laget deres i juniorklassen nylig røk på et stortap med 0-9 mot Vfl Oldelsoe II. Ikke så bra det når vi vet at Oldelsoe II sliter med store skadeproblemer for tiden.

  Ellers ikke så mye å melde om Vitaly annet enn at han skårer sjelden, har spilt på aldersbestemte landslag for Tyskland og har to brødre som spiller i en eller annen klubb i de lavere divisjonene.

  Høres kanskje ikke så bra ut dette, men vi satser på at Vitaly er like vital som mot Chelsea, og da blir det ett mål eller to denne gangen også!


  Stuart Dallas (LEE) £4.9M – valgt av 3,0 %

  Her sier vi hva pokker skjedde med denne karen? Fantastisk i fjor og elendig frem til nå i år. Det har vel sannsynligvis sammenheng med Leeds sin svake sesong. Nå begynner det å se litt bedre ut på skadefronten, selv om noen viktige spillere er ute en stund til. Leeds spillerne har også begynt å skjerpe seg nå når de kjenner på nedrykksspøkelse. Da er det gledelig for supporterne å registrere tre kamper på rad uten tap.

  Da vi oppdaget hvor han er født måtte vi gå en runde og to med oss selv ift om vi skulle anbefale han. Konklusjonen vår ble at Cookstown sikkert er en hyggelig nordirsk by med sine 11 599 innbyggere.

  Stuart er en allsidig spiller, og i en landskamp for Nord-Irland presterte han det kunststykke å spille i hele fem forskjellige posisjoner i løpet av kampen. Til slutt trodde motstanderen at de så dobbelt for Stuart var jo overalt på banen. En god egenskap det. Ikke å se dobbelt altså, men å være overalt på banen.

  Vi tror han kjører over Watford alene, og byr på ett mål og en dobbelassist (hva nå det er for noe?) på lørdag. 11 599 poeng på han i denne kampen.


  Philippe Coutinho Correia £7.3M – valgt av 21,4 %

  Nok en topp 30 spiller du bør styre unna. Denne karen har vi rett og slett mistet troen på. Vi har derfor bedre ting å gjøre på en å fortelle dere hvorfor. Derfor ingen annen begrunnelse fra oss enn at det blir max to poeng på han denne runden. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter