More

  Skråblikkens FPL-tips for runde 30

  Da er sjefsspeideren på plass igjen, og klar til å finne gull blant gråstein. Ikke så mange å velge mellom denne runden, men noen gode tips skal vi likevel klare å dra opp av hatten. Rart uttrykk egentlig for hvordan drar vi tips opp av hatten. Ligger det noen lapper i hatten, og hvor er egentlig hatten? Ikke vet vi, så bare glem det uttrykket for vi skulle aldri skrevet dette.

  Denne runden blir det partey, og litt om karen som hele Europa snakket om i fjor sommer. Vi ber deg holde deg unna Peter, nei vi mente Kasper, for der blir det ikke poeng å hente.

  Hvordan innbytteren vår klarte seg forrige runde ser du her. (husk linken denne gangenJ

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 30


  Thomas Teye Partey (ARS) £5.0 – valgt av 0,3 %


  Vi lover partey og poeng på denne mannen. Han er i knallform, og laget er i knallform (selv med tap mot Liverpool).

  Visste du forresten hvorfor Arsenal har tilnavnet The Gunners? Hadde vi ikke visst det selv så hadde vi selvfølgelig ikke stilt spørsmålet. Vet du det så er det bare å hoppe til neste avsnitt for å spare tid!

  Egentlig må du hoppe over dette avsnittet også, for vi måtte ta et nytt avsnitt når vi skulle fortelle historien til Arsenal. Den begynte i 1886 under navnet Royal Arsenal. Laget bestod da av spillere fra Arsenal ammunisjonsfabrikk i Woolvich i London. Derav navnet The Gunners. Senere endret de navn til Woolwich Arsenal, før de i 1913 fikk navnet Arsenal FC.

  Da er vi tilbake til dere som visste alt dette. Hvor godt du kjenner til Thomas er vi usikker på, men vi kan opplyse om at han er født i Ghana. Faren var en lokal fotballtrener og moren en petty trader (hva nå det er for noe?). De stilte uansett opp og samlet inn det de kunne av penger for å sende Thomas til Europa. Noe de klarte til slutt, og han havnet da i Atletico Madrid for en periode før turen gikk videre til andre spanske klubber.

  Ellers skal vi vel ikke skryte på Thomas at han er en målsnik. Statistikken sier mål eller assists i ca 15 % av kampene han spiller. Vi har likevel troen på et mål i lørdagens bortekamp mot Aston Villa. Med så få kamper denne runden kan han være et godt og billig alternativ.


  Christian Dannemann Eriksen (BRE) £5.5 – valgt av 0,4 %


  Det er virkelig flott å se Dannemann tilbake på banen. Hvem husker vel ikke EM kampen mellom Danmark og Finland der han plutselig falt om med hjertestans. Gripende scener som vi aldri kommer til å glemme.

  Selv takker han lagspillere og helsepersonell som raskt forstod alvoret i situasjonen. Som han selv sier «Det var ikke fordi jeg ønsket at folk skulle sende blomster at jeg var død i fem minutter». Utrolig nok er han nå tydeligvis helt frisk i følge legene. Hva er da mer naturlig enn en restart av karrieren ved å begynne i «danskeklubben» Brentford.

  Her tror vi Brentford har gjort et kupp, og kommer til å nyte godt av Christian sin kreative spillestil, gode pasninger og ikke minst et fantastisk overblikk. Noe som har ført til meget akseptable 273 målpoeng på 541 kamper.

  Han er kåret til årets danske fotballspiller fem år på rad. Han har fem titler med Ajax, og en med Inter. Opp gjennom årene har han også vunnet et dusin andre priser. Vi gjør regning med at han har et større medaljeskap enn oss andre, som knapt nok har svømmeknappen og et par medaljer fra noen lokale turneringer der alle deltakerne fikk medalje.

  Christian er også et billig midtbane alternativ og bør brukes selv i bortekampen mot Leicester. Mye av grunnen er at lagkompis Toney er i knallform, og kommer til å bli foret med målgivende pasninger av vår mann. To assist på Christian denne runden.


  Kasper Peter Schmeichel (LEI) £4.8 – valgt av 13,0 %


  Stay away! Vi må innrømme at her sliter vi, for kun tre spillere i topp 30 for oss å velge mellom denne runden. Da sjanser vi på dansken. Dette fordi vi håper Christian (vår andre danske) gjør livet surt for Kasper. Mulig vi er for optimistisk, men Brentford har overrasket tidligere. Det kan de gjøre mot Leicester også.

  Med keeperlegenden Peter Bolesław Schmeichel som far hadde vel ikke Kasper noe valg. Han måtte bli keeper han og. Spørsmålet vi stiller oss er når far skulle ta Kasper med ut på løkka for å spille fotball, stod begge i hver sitt mål og ingenting skjedde? Ikke vet vi, men det hadde jo sett litt komisk ut.

  Fra spøk til alvor så skal vi nå gi dere en gang for alle det statistiske svaret på hvem av de to som er best. Kasper har sluppet inn 739 mål på 628 kamper. Han har holdt nullen i 207 kamper, fått 23 gule og ingen røde kort, og forståelig nok null skåringer. Pappa Peter har sluppet inn 509 mål på 543 kamper. Han har holdt nullen i 223 kamper, fått ni gule og ett rødt kort, og har faktisk skåret to ganger. Nå spilte nok pappa på bedre lag gjennom karrieren sin, men ikke tvil om at han statistisk sett var en bedre keeper.

  Kasper er likevel en meget god keeper, og vi tror ikke han skjelver i buksen av at Brentford står på den andre banehalvdelen. Kanskje har han litt for mye roen, for vi tror han må plukke to baller ut av nettet denne gangen, og det er ikke hans egne baller vi snakker om.  


  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X