More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 27, 2021/22

  Denne runden satser vi på en nederlender som har spilt for både NEO og DETO, samt en engelskmann som har spilt for Oadby Town og Ilkestone. Stay awayen vår har spilt for Argentina. Bare å lese videre. Kanskje kan det dukke opp en luring du kan bruke på Fantasy laget ditt?

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 27


  Wout François Maria Weghorst (BUR) £6.5 – valgt av 4,0 %

  Dette er mannen vi tenkte å bruke forrige runde. Da var han halvskadet, og vi feiget ut. Det må være første gang vi gjør det, og vi har lært. Derfor som trøst, tar vi han med denne gangen siden Burnley har to kamper i runde 27 også.

  Han er born i Borne Nederland, og begynte karrieren som guttunge i NEO for deretter å gå til klubben DETO. Rare klubbnavn dette men ikke sikkert det er bedre navn på de neste klubbene han spilte i. Eller hva skal en si om Willem II, Emmen, Heracles Almeo og AZ Alkmaar? Uansett navn så skåret han 71 mål på 186 kamper for de tre sistnevnte klubbene. Meget bra det!

  Overgangen til tyske Wolfsburg gikk også bra. 59 mål på 118 kamper. Meget bra igjen av Maria. Nå når han har fått noen kamper for Burnley, ser det ut som han har blitt varm i trøyen. Her har de funnet en erstatter bedre enn Chris Wood, som gikk etter pengene som flyter i Newcastle. Totalt gjennom karrieren har den 1,97 cm høye spilleren 162 mål og 46 assists på 380 kamper. Lover bra for Burnley dette.

  På hjemmebane var Maria en av fire brødre. Foreldrene hadde god økonomi og drev inne olje og gass. Dette førte igjen til at de bygget opp en bensinstasjon kjede i Nederland. Vi kan trygt si at de har tjent noen kroner der. Det gjør nok også Maria i Burnley.

  Vi satser på at han har full tank i de neste kampene, og pumper inn minst to mål mot Spurs hjemme og ett mot Crystal Palace borte. Her blir det haugevis med FPL poeng!


  Ché Zach Everton Fred Adams (SOU) £6.9 – valgt av 2,5 %

  Tenk om denne karen er oppkalt etter Che Guevara, Zach Galifianakis, Fred. Olsen, Tony Adams og i tillegg er Everton supporter. Ja da hadde virkelig foreldrene truffet med navnet, og vi hadde blitt imponert. Eller det skal vel egentlig mer til for å imponere oss. Vi synes heller ikke det er så mye å skryte av at Everton var Leicester supporter i sin barndom. Det har han sikkert vokst av seg nå.

  Han prøvespilte forresten for Leicester, men de fant han ikke god nok den gangen. Derfor endte han først opp i bydelsklubbene St Andrews og Oadby Town, før turen gikk videre til Ilkestone. Har du ikke hørt om den klubben sier du? Ja da er du nok en av mange. Ilkestone ble grunnlagt i 2010 og eksisterte bare i 7 år. Da ble de slått konkurs av Liverpool Crown Court med en gjeld på £14 438. De skal ha for forsøket i hvert fall.

  Tilbake til Zach. Han er ikke konkurs. Nei han er i storform, og det lover meget bra for kampen mot Norwich. Laget er også i form, med kun ett tap på de ni siste PL kampene, og det mot flere av topplagene. Zach har selv to mål og en assist på de tre siste kampene. Han kan faktisk være en mann for de neste rundene. Bare å få han inn på laget nå!


  Damián Emiliano Martínez Romero (AVL) £5.5 – valgt av 12,0 %

  Stay away! denne dyktige keeperen for vi har ikke tro på han denne runden. Uvisst av hvilken grunn, men vi stoler igjen på magefølelsen. Villa har tapt de to siste, og det har også motstander Brighton. Altså to lag i litt dårlig form.

  Emiliano hadde en kjempesesong i fjor med hele 142 redninger og 27 bonuspoeng. Så langt denne sesongen har det ikke gått så bra med «kun» 64 redninger og 7 bonuspoeng. Nå er det ikke bare Emiliano sin feil, for forsvaret har ikke vært i nærheten av den gode fjorårsprestasjonen.

  Det er ingen smågutt dette for han er 195 cm på strømpelesten, ble i 2021 kåret til beste keeper i Copa America, reddet tre straffespark i semifinalen mot Colombia og holdt nullen i finalen mot selveste Brasil. Han oser rett og slett av kvalitet.

  Hvorfor skal du da holde deg unna Emiliano mot Brighton? Er jo ikke akkurat Brasil Villa skal spille mot. Jo du skal holde deg unna fordi Brighton har goalgetteren… Forresten når vi tenker oss om har ikke Brighton noen goalgetter, og de skårer i snitt kun ett mål pr. kamp. Vi tror likevel at de denne gangen klarer to mål med god hjelp fra Villa forsvaret. Da blir det ikke mange poeng på Emiliano, så stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter