More

  Skråblikkens tips til FPL runde 24 og 25 (2021/22)

  Vi kjører en dobbeltrunde siden det er midtukekamper denne gangen. Deadline Day er over og med det blir fristelsene store. Derfor kjører vi på med to spillere som har funnet seg nye klubber. Vi har stor tro på at disse to finner seg godt til rette, og blomster opp i sine respektive klubber. Til slutt anbefaler vi dere å styre unna rebellen Maddison de to neste rundene.

  Runde 23 er vi fornøyd med. Vi ba dere styre unna Reguilón, og det ble null poeng på han. Harrison endte med skuffende to poeng, og Norwich-Idah varslet vi enten 10 poeng eller 5 poeng på. Det ble gode 5 poeng. Noe mer kan vi vel ikke forvente av en Norwich-spiller.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 24 og 25

  Donny van de Beek (EVE) £5.7 – valgt av 0,4 %

  Vi tror denne karen har godt av et klubb bytte, og vil blomstre opp i Everton. Riktignok var laget i elendig form før pausen, men en gang må det snu. Vi tror det snur nå! Ny manager og nykommer Donny vil gjøre susen sier magefølelsen vår. Den har vi til info bommet på før, men nå er vi sulten, og da tar den ikke feil.

  Oppvokst på en gård var ikke Donny så fotballinteresserte i sine første barndomsår. Nei han synes det var mye gøyere å klatre i trær og være med dyrene. Fugleinteressert var han også. Lite som tilsa at han skulle begynne med fotball, men da faren tok han med på en Ajax-kamp ble livet hans snudd på hodet. Det var fotball han ville spille!

  Han begynte derfor i Veensche Boys og ble som 11-åring oppdaget av Ajax. Vi vet alle hvor flink dette akademiet er, og de utviklet Donny til enda en spiller med teknikk av ypperste merke. Det gikk ikke lang tid før han ble sett på som det største talentet i klubben.

  Talent har han fortsatt, selv om han ikke fikk muligheten til å vise det frem i Manchester United. I Everton vil han få spilletid, og da kommer selvtilliten. Det vil bli mye FPL poeng på han i tiden som kommer. Minst ett mål og to assists i kampene mot Newcastle og Leeds!


  Dejan Kulusevski (TOT) £6.0 – valgt av 0,1 %

  Her må vi innrømme at vi er på litt tynn is. Får han spille eller ikke? Mulig det er litt for tidlig, men vi føler våre lesere må få bli litt bedre kjent med nykommeren i PL.

  Den 21-årige Svensk-makedoneren er på utlån fra Juventus ut 2023 sesongen, med en opsjon på 29 millioner pund hvis Spurs vil kjøpe han. Denne sesongen har han spilt i Parma og gjort sine saker bra.

  Statistikken viser 53 mål og 47 assists på 197 kamper. Noe som sier oss at dette er en spiller med gode offensive kvaliteter. Han blir sammenlignet med Zlatan, og det er mange som mener han vil bli svenskenes landslagskaptein med årene. Tilnavnet «Shady» sier sitt også.

  Det var søsteren Sandra som fikk han fotballinteressert. Hun var en stor fan av Ronaldinho, og tok Dejan ofte med seg ut for å spille fotball. Dette endte opp med at han begynte å spille for talentklubben Brommapojkarna. Litt innkjøringsproblemer i begynnelsen men etter hvert ble han respektert for sin gode teknikk og hurtighet.

  I 2020 ble han rangert som en av de 10 dyreste spillerne født i 2000. Vi tror Spurs har gjort et godt valg her for Dejan kommer vi til å høre mye om i årene som kommer.

  Som tidligere nevnt er vi litt usikker på når han får sin første kamp. Det vi er sikker på er at når han først slipper til gir han ikke fra seg plassen sin, og kommer til å spille mange kamper fra start resten av sesongen.

  Vi tror på åtte poeng til sammen på de to neste kampene. Ikke så verst det!


  James Daniel Maddison (LEI) £7.0 – valgt av 13,8 %

  Stay away! Vi begynner å gå tom for spillere på topp 30-listen du bør unngå. Vi har jaktet lenge, og kommet frem til at du bør holde deg unna James de to neste kampene.

  Hvorfor skal en det når han tydeligvis er i form? Ikke spør så vanskelig sier vi, for da må vi bruke tid på å lete etter gode argumenter.

  Et argument kan være at Vardy er ute med skade. Et annet er at de møter Liverpool borte og West Ham hjemme de to neste kampene. Kan det være et argument at han ble tatt på fersken av manager Rodgers på en ulovlig fest under nedstengingen i England? Kanskje ikke, for statsminister Boris har jo blitt tatt mange ganger for det samme.

  Kanskje vi heller skal prøve oss med noen råd til James og dere andre:

  1. Unngå å flørte med andre damer på Ibiza uken etter at du har kunngjort at du skal bli far for første gang.

  2. Unngå å bli tatt bilder av deg på et Casino du ikke har lov å oppholde deg på.

  3. Unngå å ha venner som angriper andre som ikke kjenner deg igjen.

  4. Derfor råder vi deg til å styre unna James de to neste rundene!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter