More

  Skråblikkekspertens tips til Fantasy Premier League runde 19 og 20

  Smitte i Premier League-klubber gjør at FPL er vanskelig å forberede seg til, men vi gjør nå et ærlig forsøk!

  Vi går for to runder med samme forslag, siden julen snart er her. Ny bingorunde så følg godt med, for ikke vet vi hvem som spiller og hvilke klubber som klarer å stille lag. Det eneste som er sikkert er at sjefene i Premier League ikke bryr seg om helsen til spillerne, for de står på sitt med at julerundene skal gjennomføres for enhver pris. Nok et eksempel på at i fotball dreier det seg penger for toppene, og ikke om hva som er best for spillerne.

  Vi krysser fingrene for at Marcus og Fernando spiller de to neste rundene. Når det gjelder Stay awayen, så tar vi en liten vri denne gangen. Følg godt med og ikke bytt spillere før på søndag!

  Vi benytter også muligheten til å ønske alle våre lesere en riktig god jul!!


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 19 og 20

  Marcus Rashford (MUN) £9.4 – valgt av 0,7 %

  Denne karen kjenner de fleste. Mulig vi gambler litt for mye her for ikke vet vi om de spiller til helgen, og ikke vet vi om Marcus er full av korona. Uansett så må det gambles litt innimellom.

  Han har ikke slått helt til i kampene under Rangnicks ledelse, men det tror vi bare er et tidsspørsmål før han gjør. Sannsynligvis knaller han til allerede i helgens bortekamp mot Newcastle og midtukekampen hjemme mot Burnley.

  Knalle til på veldedighetsfronten har han så absolutt gjort. Han stiller opp i kampanjer mot rasisme, hjemløshet, mat til fattige barn osv. Dette står det virkelig respekt av! Marcus har forresten selv opplevd hvordan det er å ha lite penger og mat i barndommen. En spiller som er godt både på banen og utenfor.

  Myndighetene setter også pris på hans arbeid og har tildelt han Most Excellent Order of the British Empire. Æresdoktor er han også. Da på Universitetet i Manchester. Vi må vel kunne si at det er eksepsjonelt av en 24-åring.

  Vi satser på at han ikke er like snill med motstanderen, så de neste rundene blir det minst to mål og en assist. Det bør være mer enn nok til å få han inn på laget.


  Fernando Marçal de Oliveira (WOL) £4.2 – valgt av 1,6 %

  Her safer vi med Fernando som nylig er tilbake etter et lengre fravær. Vi har også anbefalt han tidligere i år. Grunnen til at vi sier vi safer er at spillertroppen til Wolves ganske sikkert er den mest vaksinerte i PL. Forrige uke kjørte de også på med booster dose til spillerne. Derfor antar vi at de er klar for å møte Watford hjemme, og Arsenal borte de to neste rundene.

  Spørsmålet er selvfølgelig om motstanderne er klar for kamp. Vi orker ikke tenke på det, og heller ikke at Arsenal er i kalasform. Uansett så slipper ulvene inn så lite mål at vi lar det stå til med brasilianeren Fernando som en av rundens tips.

  Han liker tydeligvis å spille for klubber som begynner på G, så da litt rart at han spiller i Wolves. Dette når han tidligere har spilt for klubber som Grêmio, Gaziantepspor, Guingamp og Guaratinguetá. Sistnevnte en klubb på nivå 3 i brasiliansk fotball.

  Skulle tro firebarnsfaren hadde nok på hjemmebane, og kanskje derfor han har vært borte fra fotballen i noen måneder? Mulig han måtte trå litt mer til i farsrollen en periode? Ikke vet vi.

  Det vi vet er at han er en god forsvarsspiller, og med hjelp fra resten av det kompakte Wolves laget holder de nullen i minst en av de to neste kampene. Fernando er et billig og godt alternativ i julerundene!


  Stay away!!

  Her tenker vi enkelt og greit at du bare venter til søndag formiddag, og holder deg unna de som ikke spiller. Garantert en del det, for sist uke var det 90 positive tester. 

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter