More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 18: Vi kan utrolig nok kjøre på med De Bruyne

  Omikron-varianten herjer og vi har snart ikke flere spillere å velge mellom. Utrolig nok åpner det seg opp for … en av verdens beste spillere!

  Ikke godt å si hvordan omikron varianten påvirker helgens runde, men vi gjør et forsøk med nye tips selv om det kan være litt bingo for tiden. Når vi tenker oss om så er det lenge siden vi har spilt bingo. Kanskje derfor treffer vi med tipsene våre denne runden? Her kommer de, sent men godt:

  Forrige runde glemer vi rett og slett. Vi orker ikke engang å lenke til den. Huff og huff.

  Denne runden kan du lese mer om Michael Edward som nærmer seg storformen, at vi nå har funnet påskudd til å ta inn en av verdens beste spillere, til tross for Skråblikkens faste restriksjoner (eid av maks av 4 prosent), og ikke minst Reece som du bør styre unna.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 18

  James Michael Edward Ward-Prowse (SOU) £6.3 – valgt av 1,8 %

  Han storspilte forrige sesong. Denne sesongen har han vært langt under middels. Hvorfor det tenker vi? Det finnes sikkert en forklaring, men det bryr vi oss ikke om for vi har fått signaler fra Soton leiren om at han nærmer seg storformen.

  Southampton har alltid vært klubben til James, og han begynte der som 8-åring. Nok litt mot familien sin vilje da de alle er Portsmouth supportere. Tøffe tider for de supporterne. Strever med laget liggende i League One. I tillegg ble klubben slått ut av FA cupen av League Two laget Harrogate Town.

  Vi satser på et frispark til Soton i nærheten av Brentfords mål, for da er James der med frisparkfoten sin. Når selveste Guardiola uttaler at James har den beste frisparkfoten han har sett, så må jo den foten være bra.

  To frispark blir to mål på James denne runden. Altså tosifret med FPL-poeng!!


  Kevin de Bruyne (MCI) – £11.8 – valgt av 3.6 %

  Det var ikke de Bruyne som opprinnelig stod på listen vår, men når det ene laget etter det andre meldte forfall så måtte vi ta sene nattetimer i bruk for å se hvem i all verden som er innenfor skråblikk-kravene.

  Utrolig nok er fantastiske de Bruyne, som gruste til i forrige runde med 16 poeng og som spiller mot høyst overkommelige Newcastle, et alternativ. Langt skadeavbrekk gjør at knapt 3 prosent eier han. Han er ikke bare et åpenbart tips, han er også en god kaptein-kandidat.

  Jada, typisk nok kommer han kanskje til å bli offer for Peps rulleringsiver, men vi lever i håpet. Et tryggere valg er nok Sterling, som ble hvilt i forrige kamp, men vi vil jo helst gamble litt mer. Så De Bruyne, denne er din.

  De Bruyne er godt kjent som Belgias gigant, men om han hadde vært litt mer vågal kunne han faktisk spilt for Burundi, hvor moren er fra. De små vrakes alltid, selv om det kunne blitt et nydelig underdog-eventyr. Men nå kan han i det minste glede seg over å være blant skråblikkens utvalgte, en ære som kun tilfaller de litt mindre åpenbare valgene. Gratulerer Kevin!


  Reece James (CHE) £6.3 – valgt av 35,6 %

  Stay away! Vi fortsetter leken med hvem av topp 30 spillerne du bør holde deg unna. Denne runden tenker vi du bør holde deg unna Reece.

  Chelsea har begynt å slippe inn mål, og vi gir Mason Mount skylden. Etter han kom tilbake fra skade har målene rent inn bakover. Han selv håver inn med FPL-poeng, så dette er dårlig gjort mot forsvarsrekken Mason.

  Når det gjelder Reece så er han en meget lovende 22-åring. Offensiv i sin spillestil og liker å gå i angrep. Vi er likevel redd for at selv Wolverhampton klarer å skåre på Chelsea, og da blir det lite poeng å hente for Reece. Benk han denne runden, og ta heller innpå Mason Mount hvis du skal ha en Chelsea spiller eller to på laget ditt.  

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter