More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 12

  Da er vi tilbake etter landslagspausen. En pause vi tror vi har hatt godt av, for forrige rundes tips kan bare beskrives som elendig, elendig og … helt elendig. Nå føler vi oss derimot uthvilt og klar for nye tips som vi som alltid (eller aldri alt etter som) er sikker på vil gi dere mange FPL poeng.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 12:


  Jarrod Bowen (WHU) £6.3 – valgt av 2,2 %

  Vi safer med en formspiller fra formlaget West Ham. De skal riktignok ut i en vanskelig bortekamp mot Wolves, men vi har tro på The Hammers i denne kampen. Hammers er tross alt det nest beste bortelaget i PL.

  Med David Beckham som forbilde, Manchester United supporter og årets spiller i Hull en gang i tiden lover dette kanskje bra? Kanskje ikke forresten. Beckham har det nok bra vil vi anta, men United sliter med store Hull i forsvaret sitt. Derfor glemmer vi de to klubbene, og satser heller på at Jarrod lever opp til sitt forbilde.

  Som 10-åring prøvespilte han for Aston Villa. De hadde tydeligvis ikke troen på den brillespillende unge gutten, og ryktene sier klubben mente han ikke så ut som en fotballspiller. Så feil kan en ta, og vi tenker at speiderne til Aston Villa absolutt burde sjekke synet sitt.

  Etter denne nok litt vonde opplevelsen for en 10-åring, har karrieren bare gått en vei og det er oppover. Da fra Hereford via Hull til West Ham. Progresjon det etter vår mening.

  Vi tror utviklingen hans fortsetter under David Moyes, for nå har han funnet seg til rette i spillestilen til West Ham. Derfor er dette en spiller du kan ha i mange kamper fremover. Bare få han inn på laget, sitt i ro i båten og håv inn poengene. Glem forresten dette med båten, for det har jo ikke noe her å gjøre.


  Callum Eddie Graham Wilson (NEW) £7.3 – valgt av 2,2 %

  Denne karen er etter vår mening undervurdert av litt for mange. Han spiller rett nok på et av ligaens svakeste lag, og nå det eneste laget uten seier i årets PL. Vi har likevel fremdeles tro på Callum, og regner med at han er på vei mot scoringsformen nå når ny manager er på plass.

  Statistikken sier 107 mål og 44 assists på 280 kamper. Målpoeng i over halvparten av kampene han spiller. Det som trekker statistikken ned er ikke kampene for Bournemouth eller nå Newcastle. Nei det er hans ene skåring på 17 kamper for Kettering Town. Muligens nivået i den klubben var så lavt at han kom helt ut av det?

  Oppveksten hans var av det tøffe slaget. Faren stakk når han var baby, og moren gjorde så godt hun kunne. Etter hvert fikk Callum tre brødre og to søstre, så forståelig at moren da ikke klarte å følge han på treningene. Heldigvis stilte venner av familien opp, slik at han kom seg på trening.

  Kickboksing har han også vært innom. Kombinert med fotballspilling. Som han selv sier- Jeg gikk kun tre kamper, men vant selvfølgelig alle på teknisk knockout. På banen er han likevel ingen råtass. Noen gule kort har det blitt, men ingen røde på 280 kamper må være godkjent.

  Vi tror Newcastle får sin første seier til helgen, og ikke minst så tror vi han slår knockout på Brentford forsvaret og putter to mål. Noe han er nødt til for ikke å få sjeikene fra Saudi-Arabia etter seg. Skjer det vet vi erfaringsmessig at det kommer til å bli stygt. Vi krysser derfor fingrene for at Callum ordner biffen denne runden.  


  Emile Smith Rowe (ARS) £5.8 – valgt av 21,2 %

  Stay away! Som vanlig trår vi til med en av de som er valgt av flest. Det gikk ikke bra forrige runde, men vi kjører på for vi elsker utfordringer!

  Denne generasjon Z-spilleren går Martin Ødegaard en høy gang i talent og utvikling. Ikke tvil om at vi kommer til å høre mye om Emile i årene fremover. Derfor forståelig at mange har han på laget sitt. Vi er og en stor beundrer av denne 21-åringen.

  Underlig nok er/var han, som Bowen, en Manchester United fan med David Beckham som forbilde. Sin første A-landskamp fra start fikk han denne uken, og det endte med en skåring mot svake San Marino. Bare å gratulere sier vi.

  Vanskelig å si noe negativt om Emile, og ikke har vi lyst heller. Grunnen til at vi mener du bør benke han denne runden er at motstanderen heter Liverpool, og at kampen spilles på Anfield. I tillegg har han en landskamp i beina, og mange tanker i hodet nå. Dette vil føre til store konsentrasjonsproblemer, så ikke bli overrasket hvis vi får se en anonym Emile på lørdag. Derfor stay away denne gangen, så får du heller bruke han på laget ditt neste runde!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter