More

  Skråblikkens tips til FPL runde 5

  Vi fortsetter vår jakt på spillere som er valgt av under 4 % av dere!

  Denne runden har vi «spadd frem» en brasilianer som spiller for «portugisiske» Wolverhampton. Han passer derfor godt inn både språkmessig og fotballmessig i det laget. Vårt neste forslag er en portugiser som ikke spiller for Wolves, og fikk tilnavnet «Lille Messi». Stay awayen vår ble også linket til Messi navnet, og ble kalt «Den algeriske Messi». Tydeligvis mange som blir kalt opp etter den godeste Messi, men vi tør påstå at det finnes bare en Messi.

  Nok en runde med dårlige tips. Ikke bare dårlige, egentlig helt elendige. Tre poeng på Fornals og ett på Jimenez er ikke noe å skryte av. Litt bedre var det at vi for fjerde gang traff med stay awayen vår. Ings som er valgt av 24 % fikk kun to poeng.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 5:

  Fernando Marçal de Oliveira (WOL) £4.5 – valgt av 3,3 %

  Som vi nevnte forrige runde kommer ulvene i siget nå som de har lettere motstand. Derfor fortsetter vi med tips på en spiller fra det laget. Han kan også brukes i mange runder fremover.

  Vi må innrømme at Fernando er et nytt bekjentskap for oss, men med et slikt flott navn har vi på følelsen at noe stort er på gang. Derfor undersøker vi med våre kilder hvem han er.

  (pausemusikk…)

  Da var den undersøkelsen ferdig, og kanskje har vi tatt oss vann over hodet med dette forslaget, for mannen har ikke skåret ett mål siden 2014. Han er riktignok forsvarsspiller men likevel. Dette var ikke oppløftende. Litt mer oppløftende med en assist hver 10. kamp, men heller ikke det er så mye å skryte av. Det gjør ikke saken bedre av at han spilt for klubber som Guaratinguetá, Torreense og Gaziantepspor. Ikke de mest kjente klubbene, men fotballklubber er det. Ikke verst bare det.

  Her må vi prøve å finne noe positivt, for vi anbefaler jo mannen. Der fant vi ut av det: Han begynte sin karriere i Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense. Den klubben har fostret mange kjente navn som Renato, Everton, Everaldo, Emerson og ikke minst Ronaldinho.

  For de av våre lesere som har passert 100 år har vi en godbit. Dere husker sikkert den legendariske keeperen Eurico Lara som spilte for klubben i 15 år. Den bokstavelig talt siste kampen spilte han i 1935. Da ble han byttet ut i pausen på stillingen 2-0, på grunn av hjerteproblemer. Dessverre døde han to måneder senere. Eller kanskje ikke for historien sier at han egentlig døde i den kampen etter å ha reddet et straffespark fra sin bror. Hvem vet? Legendarisk er han uansett.

  Vi tror ikke vår mann blir legendarisk eller får hjerteproblemer. Vi tror han ordner opp med minst en assist og clean sheet i lørdagens hjemmekamp mot Brentford. Dette blir bra Fernando!


  Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva (MCI) £6.9 – valgt av 1,4 %

  Lange navn det liker vi, og spiller Bernardo Silva så er vi garantert gode poeng. Alltid en sjanse å foreslå City-spillere når vi vet hvordan Pep kan rullere på laget. Vi lar det likevel stå til.

  Bernardo er elegant i spillestilen, teknisk, pasningssikker og har mye energi. 141 målpoeng på 393 kamper er en god statistikk. Det synes vi i hvert fall!

  Hva ellers kan så sies om denne 27-åringen? Jo han er Benfica supporter og kusinen spiller nå for den klubben. Hun har også spilt for Manchester City (spilt og spilt, to kamper er vel ikke så imponerende).

  Allerede som ung gutt utmerket Bernardo seg med en meget høy IQ. Fotballmessig fikk han kallenavnet «lille Messi». Alt så lyst ut men dessverre hadde ikke Benfica manager Jorge Jesus tro på Bernardo. Det førte til at han nesten ikke spilte for A-laget de to første sesongene av sin «voksenkarriere». Supporterne har egentlig aldri tilgitt manageren for det, og for Bernardo som elsket klubben var det tungt å fordøye.

  Nå er dette historie, og etter to gode sesonger i Monaco havnet han i 2017 i City. Der har han gjort en god jobb. Det tror vi han fortsetter med i lørdagens kamp mot Southampton. Bankers hvis han spiller!


  Mohamed Saïd Benrahma (WHU) £6.4 – valgt av 31,1 %

  Stay away! For en start denne karen fikk på sesongen. Rett og slett imponerende med 2X12 poeng de to første rundene. Nå er det bråstopp, og vi tror ikke han klarer å komme tilbake på det nivået. Nei vi tror han dabber sakte men sikkert av med FPL-poeng. Kanskje noen lysglimt innimellom, men noe mer enn max to poeng mot Manchester United blir det nok ikke.

  Algerieren Mohamed kom til Frankrike som 11-åring og spilte fem voksen sesonger der, før han tok turen videre til Brentford. Etter tre gode sesonger i Brentford fikk han tilbud av West Ham, og slo til på det. Det angrer han ikke på nå når Lindgard er tilbake i Manchester United, og plassen ble ledig for han.

  Slepen teknikk og driblesterk er han så han fikk tidlig tilnavnet «Den algeriske Messi». I drøyeste laget synes vi. Likevel ikke en dårlig spiller dette, men som sagt vi tror han er over toppformen allerede.

  Vi avslutter her for artikkelen er blitt lang nok nå, og vi gidder derfor ikke skrive mer. Litt til kanskje men da bare Stay away Mohamed for han får ikke mange poeng denne runden. 

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X