More

  Skråblikkekspertens beste FPL-tips for runde 4

  Vi «safer» litt denne runden med latinsk blod. En spanjol og en meksikaner høres ut som musikk i våre ører. At vi anbefaler deg å holde deg unna en målsnik bør ikke overraske for vi er jo skråblikken.

  Det ble ikke den store suksessen forrige runde med en to- og en trepoenger. Stay awayen vår slo som vanlig til, og det ble kun ett poeng på Tsimikas. Han er det bare å bli kvitt nå når Robertson er tilbake for fullt.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 4:


  Pablo Fornals Malla (WHU) £6.0 – valgt av 2,5 %

  West Ham har begynt godt og det har Pablo også. Ser likevel ut som han er gått litt i glemmeboken hos de fleste. Dette mye grunnet poengsankerne Antonio og Benrahma.

  To mål og en målgivende må sies å være en god start. I fjor ble det 5 mål og 7 assists. Det blir en bedre statistikk i år på han, for vi har tro på at West Ham følger opp fjorårets gode 6. plass.

  Malla med balla som vi kalte han i fjor, har funnet seg godt til rette i klubben, og nyter stor tillit hos manager Moyes. Han er en klok spiller som gir alt i hver kamp. Han er kondisjonssterk, har en god pasningsfot og er driblesterk. Hva mer kan en forlange?

  Jo kanskje et mål eller to i lørdagens bortekamp mot Southampton. De kommer, så her blir det tosifret med poeng!


  Raúl Alonso Jiménez Rodríguez (WOL) £7.4 – valgt av 2,9 %

  Forferdelig start for ulvene med null poeng og null skåret. Dette riktignok mot gode lag. Derfor tror vi det snur nå, både for laget og for Raúl.

  Han er tilbake etter en stygg hodeskade i fjorårssesongen. Nå er det kamptrening han trenger, og det har han fått i de tre første kampene. Kanskje klarer han å gjenskape 19/20 sesongen med 17 mål og 6 assists? Mulig det kan bli litt for tøft i år, men skåre mål kommer han til å gjøre.

  Meksikaneren startet karrieren sin i storklubben Club América før han havnet hos ulvene via Atlético Madrid og Benfica. Da må vi vel si at Wolves er den dårligste klubben han har spilt i til nå. Vi tror likevel ikke karrieren hans er på hell. I 2019/20 mottok han seks forskjellige titler som f. eks CONCACAF Golden Ball og PFA Player of the Month.

  At hans spillestil blir sammenlignet med Zlatan synes vi høres rart ut, men kanskje det bor en mini-Zlatan i han.

  Vi har stor tro på at Raúl finner formen i lørdagens bortekamp mot Watford. Gjør han det nøyer han seg ikke med ett men putter to mål. Bankers denne runden, og han kan brukes i mange kamper fremover!


  Daniel William John Ings (AVL) £ 8.0 – valgt av 32,8 %

  Stay away! Vi fortsetter vår jakt på spillere som er valgt av mange, og som vi ikke har tro på i den enkelte runde. Danny Ings er fjerde spiller som er inne blant topp ti mest brukte, vi advarer mot. Til info traff vi på de tre foregående forslagene.

  Da må vi gjøre oppmerksom på at når vi begynner å bli kjepphøye så kommer smellen. Denne gangen tror vi Danny får smellen. Null mål og ett gult kort skulle tilsi kun ett poeng.

  Egentlig trodde vi Danny nærmet seg 50 år for vi føler han har spilt i PL i en evighet. Det har han tydeligvis ikke, men 8 år på rad har han vært i den øverste divisjonen. 

  Han er kjent for å være en målsnik, og det er han jo. Begynner å nærme seg 100 mål i sin karriere og det er ikke alle forunt. Riktignok er fire av målene skåret for Dorchester Town. En semi-profesjonell klubb i Dorset området.

  Danny kan virke tøff men har mange gode sider. En av dem er at han startet Danny Ings Disability Sport Project. Dette med tanke på å drive coaching av fotballspillende barn og ungdom med funksjonshemminger og lærevansker. Respekt fra oss til Danny for det.

  Dessverre møter han et meget solid Chelsea forsvar på lørdag, så ingen poeng i å bruke han denne runden. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter