More

  Skråblikkens tips til FPL runde 3

  I denne rundens tips kan du lese mer om Abdoulaye, Bamidele, og ikke minst «stay awayen» Konstantinos. Litt av noen navn sier vi, og gode spillere alle sammen.

  Forrige runde kom vi ned på jorden igjen. To trepoengere er ikke så mye å skryte av, men det er mer enn to poeng i hvert fall. «Stay awayen» vår som vi advarte på det sterkeste mot å bruke (Benjamin White) oppdaget at vi nettopp gjorde det. Derfor tok han seg en sykemelding, og fikk dermed null poeng.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 3:

  Abdoulaye Doucouré (EVE) £5.5M – valgt av 1,1%

  Vi tar sjansen på denne råtassen av en spiller. Mye grunnet at det ser ut til at han får litt mer offensive oppgaver i årets sesong.

  Han får i snitt 8 gule kort i løpet av en sesong, men det må legges til at han ikke har blitt utvist de siste 10 årene. Den kraftfulle spillestilen tipper vi han lærte i løpet av sine fire år i Watford. Han er en boks-til-boks spiller som trår til i taklinger, og har et driv som få andre i Premier League. Teknisk god er han også.

  Fetteren hans Ladji Doucouré var for femten år siden en av verdens beste på 110 m hekk. Nå skal ikke vår mann løpe hekk, men har han genene til Ladji så lover dette bra. Vi ser for oss at han tar med seg ballen, hopper over noen motstandere før han spurter med ballen inn i nettet. Spørsmålet er om en stor kar som Abdoulaye klarer å stoppe i tide? Det gjør han nok ikke, så vi gjør regning med en pause i kampen på ti minutter til å fikse målnettet, etter at han har løpt gjennom det.

  Når vi anbefaler han regner vi med at han oppfører seg eksemplarisk, ikke blir skadet i møtet med målnettet og da lover han bra for de fire-fem neste kampene. Gode poeng å hente her sier vi!


  Bamidele Jermaine «Dele» Alli (TOT) £6.5M – valgt av 2,1%

  Ny manager til Spurs, og da ser ting plutselig mye bedre ut. To seire og null i mot til tross for en småsur Kane som inntil nylig ville bytte klubb. Dette virker mer lovende enn vi hadde trodd.

  Vi må vel kunne si at Dele var helt ute under Mourinho. Vi har våre mistanker om at manageren drepte all spillelyst og selvtillit hos Dele. Med ny manager vil nok Dele blomstre igjen. Holder han seg skadefri er vi sikker på at han får en sesong med tosifret antall skåringer, og kanskje like mange assists. Dette er en spiller vi virkelig har tro på i årets Fantasy. Mer tro på han enn laget, må vi legge til.

  Statistikken til Dele viser 58 mål og 48 assists på 231 kamper. Da blir det nesten ett målpoeng i hver annen kamp. Noe vi synes er imponerende. Vi får bare håpe at han får lov å være med i angrep under manager Nuno, som er kjent for sin defensive spillestil. 

  Han er født og oppvokst i Milton Keynes. En by som har fostret noen ukjente fotballspiller som Liam Kelly og Mark Randall, men også en kjent og det er Chelsea spiller Ben Chilwell. Noen mer eller mindre kjente band kommer også fra byen. Eller egentlig bare ukjente band når vi tenker oss om.

  Dele er ikke ukjent, men godt kjent med følelsen av å skåre mål. Den følelsen tror vi han får to ganger i søndagens hjemmekamp mot Watford. Det bare må bli tosifret med FPL-poeng.


  Stay away: Konstantinos Tsimikas (på gresk Κωνσταντίνος Τσιμίκας) (LIV) £4.1 – valgt av 29 %

  Da tror vi det er på tide å si farvel til denne karen. Mulig vi er en runde for tidlig ute, men denne plassen tilhører Robertson som nå er på full fart tilbake fra skade.

  Konstantinos har virkelig gjort en god jobb som vikar. Egentlig fortjener han å spille fast på et PL-lag. Dessverre må han konkurrere med Robertson, og da er slaget tapt. Synd for vår greske venn, men kanskje får han noen kamper innimellom?

  Karrieren startet i AS Neapoli Thessaloniki. En gresk klubb som bare er forsvunnet rett og slett. Ikke sikkert den er forsvunnet, men vi finner i hvert fall ikke noe om den. Det gjør oss for så vidt ikke noe, for egentlig er vi ikke interessert i karrieren til Konstantinos.

  Vi er mer interessert i FPL-poeng, og da er ikke Konstantinos en å ha på laget. Stay away sier vi!   

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter