More

  Skråblikkens tips til FPL runde 2 (2020/21)

  Selvgode som vi er føler vi at vi har fått en god start med tipsene våre, og kjører på videre med eksklusive og uinteressante tips for dere fire som gidder å lese dette. Denne runden får du høre mer om John, Sergi og Benjamin.

  Forrige runde anbefalte vi dere å styre unna Grealish, og kun ett poeng på han sier sitt (tenk om redaktøren vårt hadde hørt på tipset vårt…). Ismaila Sarr slo til med 9 gode FPL-poeng og Bryan Mbeumo var et stangskudd unna gode poeng, men tre poeng går det også når vi velger spillere som er valgt av under 4 %.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 2:

  John McGinn (AVL) £6.0M– valgt av 1,1 %

  Skal Aston Villa motbevise vår spådom om en dårligere sesong enn i fjor må denne karen knalle til. Nå er han riktignok skotte så kanskje han knaller til som skotter ofte gjør. Bare han ikke knaller til motstanderen har vi god tro på han denne runden.

  En kar som har spilt for selveste St Mirren FC må vi jo ha med. Hva som er selveste med St Mirren vet ikke vi, men det er i hvert fall en gammel klubb. Grunnlagt i 1877 og klubbnavnet tok de fra Saint Mirren. En katolsk munk og misjonær fra Irland. Vi antar at denne karen tok feil av veien, da han egentlig skulle til Dublin, og tydeligvis havnet i Paisley i Renfrewshire i Skottland. Uansett godt gjort å være munk å få en fotballklubb oppkalt etter seg. Vi bøyer oss i støvet for den prestasjonen.

  Kort om John: 26 år og har 90 målpoeng på 346 kamper. Han kommer fra en fotballfamilie og er visekaptein på Aston Villa. Vunnet noen pokaler i Skottland, og er en av sliterne på det skotske landslaget.

  Vi har tro på at John sliter litt i Newcastle på lørdag. Her blir det ett mål og en assist!


  Sergi Canós Tenés (BRE) £5.5 – valgt av 1,5 %

  Canos

  Vi traff ikke helt på vår forrige Brentford spiller (3 poeng) så vi satser på en ny en fra opprykksklubben som de fleste har dømt nord og ned. Vi tror likevel Brentford kan sanke noen poeng i de fire neste kampene, men får det tøft etter hvert som sesongen skrider frem.

  Sergi har faktisk vært i både Barcelona og Liverpool. Dessverre ingen suksess i de klubbene, men det er ikke enkelt heller. Da har det gått mye bedre i Brentford. Ni mål og ni assists i fjor lar seg høre. I årets første PL kamp ble det også et mål, så det lover godt for høyrevingen.

  Han beskrives som hurtig, driblesterk og elsker å spille for fulle tribuner. Fulle tribuner har de nå i England, så da har vi forventninger til 24-åringen. Ikke bare forventninger men tro på han i bortekampen mot et heller svakt Crystal Palace lag.

  Ta sjansen og få Sergi inn på laget. Det vil lønne seg!


  Benjamin William White (ARS) £4.5 – valgt av 24 %

  Ben White

  Stay away! Vi har full forståelse for at mange har valgt denne spilleren. Billig er han og han spiller på et brukbart lag. Brukbart er vel det vi mener om Arsenal, for vi ser ikke for oss at de kommer topp seks i år heller. Vi tror også at de kommer til å slippe inn en god del mål i de 10 første kampene. Hvorfor de 10 første kampene tenker sikkert du? Jo vi skriver det bare fordi vi synes det høres bra ut.

  Når det gjelder Benjamin er han en god fotballspiller som Arsenal kjøpte for ca 600 millioner kroner før sesongen. I meste laget synes vi, men tydeligvis ikke Arsenal. Brighton er nok godt fornøyd med å få inn så mye penger på salget.

  Født i Poole (ikke Liverpool) men Dorset, ikke så langt fra Bournemouth. Som liten led han av en immunsykdom som førte til utallige sykehusopphold og antibiotikakurer. Lille Benjamin var en tøffing og klarte heldigvis å kjempe seg gjennom de første årene av sitt liv.

  Fotballkarrieren hans fikk en bråstopp som 16-åring da Southampton (som han hadde spilt i til da) ikke så potensialet hans og fristilte han fra klubben. Da tok moren grep og ringte rundt til flere PL klubber. Ingen napp å få der men Brighton så potensialet hans i 2016, og skrev kontrakt med han. Må jo sies at nå kan klubben le hele veien til banken. Godt jobbet Brighton sier vi.

  Siden han er billig kan du ha han som benkefyll, men Stay away Benjamin i startoppstillingen de 10 første rundene.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter