More

  Skråblikkens tips til FPL runde 34

  Sesonginnspurten er her, og vi begynner å gå tom for spillere valgt av under 4%. Helt tom er vi ikke, for jaggu meg dukket det opp en spiller og to som kan brukes. Ikke bare brukes, poengene kommer til å renne inn (om de får spille). Vi tror i hvert fall det, men sant skal sies så tror vi jo på mye rart.

  Forrige runde ble den dårligste på lenge så den hopper vi elegant over.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 34:

  Hakim Ziyech (CHE) £7.9M – valgt av 2,1%

  Her gambler vi, og det gikk ikke bra sist gang vi satset på en fra samme lag. Chelsea har to Champions League-kamper nå. Vi tror ikke Hakim får spille de, og tenker at da får han spille kampen mot Fulham. Dette selv om han ikke har en høy stjerne hos manager Tuchel.

  Vi trodde egentlig han var tyrker men det viser seg at han er marokkaner, og født i den nederlandske byen med det artige navnet Dronten. Han har spilt landskamper for Nederland, og de siste årene for Marokko. Da siden han har marokkanske foreldre.

  Dronten er heldigvis en forholdsvis ny by som ble grunnlagt på slutten av 1960-tallet. Derfor er det lite og melde om denne byen, og det er vi glad for. Navnet fikk byen forresten ikke før i 1972.

  Det er mer å melde om Hakim som begynte sin karriere i nederlandske klubber, før han i 2020 ble solgt fra Ajax til Chelsea. Grunnet sin målteft. På 374 kamper har han 116 mål og 128 målgivende. Et meget godt snitt, som kommer til å bli enda bedre etter denne runden.

  På det private plan er han den yngste av en søskenflokk på hele ni. Han vokste opp under fattige kår, og tøffere ble det da faren gikk bort da Hakim var 10 år. Takket være heroisk innsats av moren, og ikke minst Aziz Douifkar gikk det bra med Hakim i ungdomsårene. Aziz som var den første marokkaner i nederlandske Eredivisie, ble som en farsfigur for han.

  Selv med lite spilletid er det bedre tider for Hakim nå. Vi satser og tror han spiller helgens kamp. Da ligger Fulham tynt an og vi godt an. Her blir det mange FPL-poeng! 

  Tanguy Ndombele Alvaro (TOT) £5.9M – valgt av 0,7%

  Vi er veldig usikker på om denne karen får spille. Ikke er han noen voldsom poengsanker heller, men vi tar han med på magefølelsen. Mulig den lurer oss litt siden vi nettopp har spist middag, men det får være.

  Ny manager og nye koster i Spurs etter sparkingen av Mourinho. Vi håper det blir bedre tider for klubben som enda har et lite håp om Champions League-spill neste år. Da må i hvert fall bunnlaget i PL slås på søndag.

  Tanguy ble kjøpt fra Lyon for totalsummen ca 700 millioner. Det dyreste kjøpet til Tottenham, og han var en av eks-manager Pochettinos store planer for klubben. Dessverre gikk det ikke slik, og Tanguy har vel heller ikke vært noen suksess så langt. Vi tror han kan bli det med litt mer tillitt i tiden fremover.

  Som 18-åring prøvespilte han for flere franske «småklubber» men ingen ville signere han fordi de mente han var overvektig. Til slutt fant Tanguy en klubb i fransk femtedivisjon. Storklubben Lyon fattet der interesse for han, og kjøpte han til slutt for ca 80 millioner. En meget god investering når de videresolgte for 700 millioner.

  Statistisk sett får han målpoeng i ca hver fjerde kamp. Ikke så mye å skryte av, men vi regner med at den fjerde kampen er i denne runden. Når vi legger til at han allerede har hatt Covid-19, så er han i hvert fall kampklar og sannsynligvis utenfor fare på Covid-fronten. Når det gjelder vekten har han nok litt å gå på enda.

  Vi satser likevel på magefølelsen vår, og regner med noen feite poeng på han denne runden.

  Willy-Arnaud Zobo Boly (WOL) £5.4M – valgt av 1,2%

  Stay away! Vi fant ut at vi ikke hadde hatt noen stay away i år fra ulvene. Da kjører vi på med Willy i kampen mot desperate West Bromwich. Underlig nok tror vi på en målrik kamp mellom de to lagene.

  Zobo er nok en franskmann i Premier League, og en av de «få» i Wolves som ikke kommer fra Portugal. Om han ikke kommer fra Portugal, så ble han selvfølgelig kjøpt til Wolves fra den portugisiske klubben Braga. Ellers har han blant annet spilt for det legendariske franske akademiet med det flotte navnet Clairefontaine.

  Zobo elsker biler og kjører nå rundt i den nyeste Rolls Royce-modellen. Med en årslønn på 24 millioner kroner skulle en tro han har råd til det.

  Ellers ikke så mye å melde om han. Forresten så fikk han godkjent en scoring med hånden den gang VAR ikke eksisterte. Målet var nok ikke på høyde med Maradonas Guds hånd, men at det var hands er det ingen tvil om.

  Vi må innrømme at det blir noen mål på Zobo innimellom. Det har også blitt 7 røde kort hittil i karrieren. Vi er ganske sikker på et nytt rødt kort mot WBA, og da blir det minuspoeng på han denne runden, så stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter