More

  Skråblikkeksperten: Gå for Ødegaard i FPL runde 29

  Vi begynner å bli oppriktig nervøs for at dere lesere følger rådene våre. 41 poeng totalt på våre 4 siste forslag til spillere valgt av under 4%! Det var ikke i beregningen vår. At våre to stay away-spillere har fått minus ett poeng til sammen, gjør ikke saken bedre. Det er bare å beklage poengfangsten og håpe at den ikke gjentar seg. Denne runden prøver vi å rette opp i det (eller kanskje faller vi for fristelsen til å finne noen som kan få gode FPL-poeng likevel)?

  Gjør deg opp din egen mening med å lese mer om våre forslag til denne kampfattige runden. Hva med en belgier som traff treverket tre ganger i samme kamp? Klarer han å treffe mellom stengene denne runden? Hva klarer Martin i sin nye klubb, og for all del styr unna stay-awayen vår Emil Henry Kristoffer.

  Våre tips til 29. runde i Fantasy Premier League runde


  Leandro Trossard (BHA) £5.7M – valgt av 1,0%

  Forrige sesong presterte denne belgieren å treffe treverket tre ganger i kampen mot Manchester United. For den bragden ble han «kåret» til månedens mest uheldige spiller. Nå har han heldigvis begynt å treffe mellom stengene.

  Kanskje er han ikke ligaens beste spiller, men han kan score en gang i blant. Går vi litt tilbake i tid så scoret han 23 mål på 42 kamper for United. 23! En sterk prestasjon hadde det ikke vært for at målene kom for Lommel United. Sikkert en interessant klubb for noen, men ikke for oss. Til info holder de vel til i belgisk 1. divisjon avdeling B, og klarer seg bra der.

  Vi undres over hvorfor vi valgte en så «kjedelig» spiller. Leandro er en familiekjær mann. Gift med Laura Hilven og sammen har de en sønn på fire år. Ingen skandaler, ingen sprell og i snitt kun ett gult kort pr. 17. kamp. Ikke mye fart og råskap i det, men kanskje heller fornuftig oppførsel når det kommer til stykket.

  Navnet hans betyr styrke og kraft. Selv er han ganske spinkel og kun 172 cm på strømpelesten. Vi velger likevel å tro at han klarer å leve opp til navnet sitt i lørdagens kamp mot Newcastle. Minst ett mål, så bare få han inn på laget!


  Martin Ødegaard (ARS) £5.9M – valgt av 1,1% (i skrivende stund)

  Hvorfor ikke gi denne karen en sjanse? Det er ikke hverdagskost med en nordmann som sanker poeng i FPL.

  Dette er «Vidunderbarnet» som alle eksperter har en mening om. Da må vi og ha det, selv om vi ikke er eksperter. Derfor oppsummerer vi karrieren hans på en kort måte: God i Strømsgodset, under middels i Castilla (B-laget til Real Madrid), brukbar i Heerenveen, god i Vitesse, enda bedre i Real Sociedad, dårlig i Real Madrid og en god start i Arsenal.

  Martin var den yngste spilleren som har spilt i Eliteserien, yngste landslagsspiller, yngste spiller i en EM kvalifiseringskamp, første nordmann som har scoret for Arsenal, første nordmann som er blitt kåret til månedens spiller i La Liga og listen bare fortsetter.

  Han er vokst opp i en kristen familie og er en snill fotballspiller hvis vi ser på kortstokken. Ingen røde kort de syv siste sesongene sier sitt. Et par gule har det blitt men det går 21 kamper mellom hvert, og det står det respekt av.

  Vi unner Martin suksess etter alle treningstimene han har lagt ned på Kjappen, som treningsløkka hans heter. Kanskje hjelper det og på at han i mange år sov med en puteball. Uten den ingen søvn.

  Nå spiller han ikke lenger på løkker men på verdens største fotballarenaer. Det ser det ut som han takler godt, og da takler han også en bortekamp mot West Ham tenker vi. Fortsetter flaksen vår (noe vi tviler sterkt på) så blir det en scoring og en assist på han denne runden.


  Emil Henry Kristoffer Krafth (NEW) £4.2M – valgt av 0,1%

  Stay away! Hvorfor styre unna en spiller som nesten ingen har valgt? Jo kanskje derfor. Det finnes også andre gode grunner til å unngå Emil:

  1. Newcastle sliter i bunnen av tabellen.
  2. De har skader på sentrale spillere.
  3. Emil er svensk (mulig dette er «rasistisk» men det er ikke meningen fra vår side. Poenget vårt er at det generelt går dårlig med Sverige og svenskene i disse koronatider).
  4. Får Newcastle tilbake noen forsvarspillere til helgen, ryker Emil rett ut.
  5. Han begynte karrieren sin i en klubb ved navn Lagans. De spiller kamper mot klubber som Pukebergs, Saxemara og Ronneby som tidligere hadde det treffende navnet Rønneby.
  6. Kun ett mål og to assists på 112 kamper. Altså omtrent ingen målpoeng på han.
  7. Han har aldri blitt kåret til banens beste.

  Vi kan fortsette med mer men gir oss her. Stay away stakkars Emil Henry Kristoffer denne runden.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter