Bunnplasserte Arsenal må ut i tøff kamp mot Chelsea, mens brennheite Manchester United møter Leicester til dyst på King Power. Vi gir deg oversikt over runde 15.

Les også: Skråblikkens jule- og nyttårsspesial

Manchester United i toppkamp

Tradisjonstunge Boxing day er like rundt hjørnet hvor kampene står i kø. Med minimalt av hvile skal spillerne ut i aksjon 26. og 27. desember.

Boxing Days første match er mellom Leicester City og Manchester United. Etter en skuffende sesongstart har nå Solskjærs mannskap tatt seks seire på de siste syv. Medregnet borteseieren mot Everton i ligacupen på tirsdag betyr det altså 13 strake borteseire mot engelsk motstand. Leicester på sin side ligger på en 2. plass og viser glimt til hva som gjorde de ligamestre i 2016. Jamie Vardy stopper aldri å score og har nå 11 mål på 13 kamper.

To kamper som går kl. 16.00 er Fulham-Southampton og Aston Villa-Crystal Palace.

Kan Arsenal snu nedgangen?

18.30 venter Arsenal mot Chelsea på Emirates. Arsenal ligger nå to poeng over nedrykkstriden, og det virker ikke som noe viser seg å snu for denne gruppen fortiden. Chelsea på sin side kommer fra en 3-0 seier hjemme mot West Ham og er fulle av selvtillit inn til denne kampen. Med tre poeng her kan Lampards menn innta 2 plassen.

Kveldens 21.00-kamper består av Man City-Newcastle og Sheffield United-Everton. Med seier til City og Everton blir det jevnere i toppen av tabellen.

Neste dag åpner Leeds hjemme mot Burnley. Leeds er årets underholdningslag på godt og vondt. Vi har alle begeistret oss for måten Bielsa får dette Leeds laget til spille fotballen, men det har også sine ulemper. For mens de vant 5-2 hjemme sist mot Newcastle, ble det et pinlig 6-2 bortetap i deres retur mot erkerival Manchester United.

West Ham tar imot Brighton, mens bunnlaget West Bromwich gjester Liverpool og Anfield.

Siste kamp ut i runden er Wolverhampton mot Tottenham. Med to sure tap for begge klubbene, blir det å se to revansjesultne spillere som trer utpå Molineux søndag kveld. For bare noen runder siden var Tottenham på førsteplass, men så jevn som tabellen fører altså to tap for London laget ned på en 6 plass.

Kampene som spilles i Premier League runde 15

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her