More

  Skråblikkens jule- og nyttårsspesial: Tips til runde 15, 16 og 17 i Fantasy Premier League 2020/21

  Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul og takker for følget i 2020 med en jule- og nyttårs utgave. Som vanlig med spillere som er valgt av under 4% av managere, og resultatene er forventet å bli deretter. Vi håper likevel at nissen er snill med oss og deler ut noen FPL poeng disse rundene også.

  Vi slår sammen runde 15 og 16 og krysser fingrene for mer en to-poengere, og at våre spillere ikke har spist for mye julemat, skadet seg i julen eller kommet i klammeri med manageren. I Runde 17 regner vi med at vi får en haug med poeng på de utvalgte, for vi gir ikke opp håpet om en skåring eller en assist på våre tips.

  I forrige runde spådde vi en utvisning på ‘stay awayen’ Holding for holding, og minus i boken. Det skjedde ikke, men med et selvmål ble det minus i FPL poeng likevel. Våre to Newcastle spillere sviktet men det driter vi i for nå er det jul.

  Tips til 15. og 16. runde i FPL 2020/21

  Gabriel Fernando de Jesus (MCI) £9.2M – valgt av 1,9%

  Jesus hører jo julen til. Det var i hvert fall det vi lærte på barneskolen. Derfor ingen jul uten Jesus, og da må vi ta han med denne gangen, enten vi vil eller ikke. Spesielt når han heter (engelen) Gabriel til fornavn.

  Han sliter dessverre med noen tannproblemer for tiden og det var årsaken til at han stod over forrige kamp. For å hjelpe til med problemet har vi nå sendt over en behandlingsplan til Pep Guardiola for å få Jesus spilleklar. Planen er enkel, virkningsfull og vil gjøre godt for Jesus. Det vi har mest tro på er en god og kraftig dose med røkelse. Hjelper ikke det så er det bare å gi han litt seig myrra å tygge på. Da kommer nok den dårlige tannen til å sette seg fast i myrraen, og vips så er den ute av kjeften. Det eneste som da gjenstår er å smelte gullet, lage en gulltann å få den på plass i munnen til Jesus. Problem løst!

  Følg med på City kampene i julen. Ser du Jesus med en gulltann så hjalp ikke røkelsen, men Pep har i hvert fall fulgt rådene våre.

  Fotballmessig så skårer Gabriel eller har en assist i ca 50 % av kampene han spiller. Sesongrekorden hans er tilbake til 2013 der han skåret 54 mål på 48 kamper for Palmeiras i Brasil. Ikke mange som kan gjenta den bragden.

  Blir tannen bra og han ikke prøver seg på en ribbesvor i julen, blir det haugevis med FPL poeng på den godeste Jesus.

  Georginio Gregion Emile Wijnaldum (LIV) £5.3M – valgt av 1,7%

  Ytterst sjelden vi tar med spillere fra topplaget men nederlenderen Wijnaldum må med. Vi har fått et signal fra ovnen (ikke oven) om at han kommer til å skåre et sjeldent Liverpool mål i minst en av rundene. Da vi bakte pepperkaker i dag smeltet to V-er seg sammen i ovnen, og ut kom en W. Ved siden av lå noe som skulle være en stjerne men så ut som en ball. Overtroisk som vi er (eller kanskje ikke) har vi nå linket dette til Wijnaldum, og mange FPL poeng neste runde.

  Når det gjelder pepperkakene må vi innrømme at det ikke smakte mange poeng av dem, men vi har troen på Emile likevel.

  Midtbaneankeret på Liverpool er kanskje ikke kjent for å være en målskårer, men før han kom til klubben hadde han 74 mål på 258 klubbkamper. Ikke verst det, og han smeller til en gang innimellom for Liverpool også.

  Som liten gutt var han ikke interessert i fotball, for det var turner han skulle bli. Med skilte foreldre valgte han å flytte inn hos sin bestemor i Rotterdam, og interessen for fotball begynte å komme. Det var nok ikke bestemorens fortjeneste, men en fetter som tok han med på åpen dag hos Sparta Rotterdam. Etter det har det bare gått oppover karrieremessig for Emile.

  Pepperkaker, romjul og Wijnaldum må bare bli en god kombinasjon. Når vi vet at Liverpool skal møte WBA hjemme og Newcastle borte blir det minst et mål. Kanskje to hvis vi er heldige. Bare å kjøre på med GGEW.

  Dara Joseph O’Shea (WBA) £4.3M – valgt av 0,2%

  Stay away! 1000-kronersspørsmål fra oss; hvem er den store helten til Dara? Du gjettet kanskje riktig, for det kan ikke være noen andre enn tidligere Manchester United-spiller John O’Shea. Begge av irsk opprinnelse (men ikke i slekt). Vi har inntrykk av at det må være noen millioner i Irland som har dette etternavnet, og alle kan umulig være i slekt tenker vi.

  Dara holder ikke samme nivå som John, men Dara er en unggutt med fremtiden foran seg. Det skal han ha. Utviklingen hans vil også gå fort fremover, for ikke mange forsvarsspillere som får så god trening som de som spiller for WBA. Motstanderne ruller som oftest opp det ene angrepet etter det andre, og Dara må være topp konsentrert i samtlige 90 minutter. Ellers blir det mer enn tre-fire mål i mot.

  Vi synes synd på han, for bortekamp mot Liverpool kan umulig friste. Ei heller hjemmekamp mot Leedsspillere som løper og løper (riktignok ikke alltid de løper rett vei ser det ut som).

  Beklager Dara. Du er et talent men klubben din sliter, og selv med ny manager blir det en smultring i FPL poeng de to neste rundene. Stay away!

  Tips til 17. runde i FPL 2020/21

  Robbie Brady (BUR) £5.0M – valgt av 0,1%

  Vi er litt usikker selv på hvorfor vi foreslår denne mannen. Kanskje i frykt av å få for mange irer etter oss med navn O’Shea? Gjør vi det ligger vi dårlig an for de er det mange av. Derfor jevner vi ut med et poengforslag på en ire.

  Skader har medført at Robbie har fått litt spilletid de siste kampene, så vi satser på at han er på banen 3. januar mot heller dårlige Fulham. Er han det så blir det poeng. Det lover vi.

  Etter noen år i St. Kevin’s Boys Football Club ble han som 16-åring oppdaget av Manchester United. Der var han i tre år før han ble utlånt til Hull. Dessverre ble han veid og funnet for lett for Manchester United, han endte til slutt opp i Burnley. Her spiller han på lag med bestekompisen Jeff Hendrick, noe han er godt fornøyd med. At moren og faren nektet å komme i bryllupet hans var han nok ikke like fornøyd med. Heldigvis har han to fotballspillende brødre som støtter han, og ekteskapet fungerer godt.

  Robbie er ingen notorisk måljeger, men leverer mål og assists med jevne mellomrom. Litt hardtspillende er han, så det dukker opp et gult kort av og til. Vi håper han holder seg på matten denne runden.

  Vi liker å ta sjanser og det gjør vi her. Har Robbie dagen kan han fort bli en 10-poenger. Verdt å prøve mener vi.

  Anthony Jordan Martial (MUN) £8.7M – valgt av 3,7%

  Her ble vi overrasket. Når denne artikkelen skrives er Anthony bare valgt 3,7%, og da kan vi anbefale han. Kjent som han er for de fleste får vi finne noen underfundigheter om han samt litt statistikk.

  Statistikk først: 111 mål og assist på 256 kamper. 14 gule og ett rødt kort. Har omtrent like mange målpoeng hjemme som borte. Takler motstanderen veldig sjelden. Et snitt på 22 pasninger pr. kamp med en treffsikkerhet på 78,8 %. Totalt såvidt bedre enn Marcus Rashford. Ikke dårlig det.

  Anthony er født i Mazzy en forstad til Paris. Ungdomstrenerne hans beskriver han som en veldig sjenert og stille person. Han lot teknikken tale for seg, og allerede som seksåring var trenerne imponert over måten han behandlet fotballen på.

  Han startet karrieren sin i CO Les Ulis. En forholdsvis ny klubb som ble stiftet i 1977 og holder til i Essonne for de som er kjent i Frankrike. Deretter gikk turen videre til Lyon og Monaco før han i 2015 havnet i Manchester United. Han ble da den dyreste tenåring i historien, med en pris på £36 millioner som kunne stige til £58 millioner. I sin debutkamp mot selveste Liverpool sørget han for seier med sin 3-1 skåring. Siden har det blitt mange mål og assist på den beskjedne karen.

  Vi tror Aston Villa forsvaret skal få kjørt seg 1. nyttårsdag, så det er bare å hive Anthony inn på FPL laget.

  Andrew Thomas Carroll (NEW) £5.2M – valgt av 0,3%

  Stay away! Vi runder av jule- og nyttårstipsene med det nærmeste vi kommer en julespiller i PL. Hvem har ikke hørt om Christmas Carols, eller julesanger på norsk? Om Carroll er flink å synge julesanger vites ikke, men det bør han være når han har det etternavnet. Nok tid til å øve med all benkeslitingen har han hatt, så ingen unnskyldninger hvis ikke sangstemmen er på plass.

  Mye kan sies om Andy (som han kalles) men ingen mål de siste tre sesongene sier sitt. Selvfølgelig mye på grunn av all benkeslitingen.

  Dette er også mannen Liverpool-supporterne minnes som en av tidenes bomkjøp for klubben. Han skåret noen få mål, men langt fra nok til å kunne forsvare plassen sin.

  At han har vært modell for H&M er kanskje ikke noe å skryte av i disse tider. Vi er og usikker på hva han tenkte på når han ga et av sine barn navnet Wolf Nine.

  En tøffing er han det skal han ha. Da han ble forsøkt ranet av to menn med pistoler klarte han å komme seg unna i bilen. Han kjørte det han kunne til treningssenteret til West Ham og fikk hjelp av sikkerhetsvaktene der. Tyvene var ute etter hans klokke til £22 000. En av ranerne ble senere tatt og dømt til 6 års fengsel.

  Mye annet utenomsportslig tull har det også vært. Han har vært innblandet i bilbrann, knekt kjeven til en lagkompis på trening, knust et halvliterglass i ansiktet på en pubgjest og drukket seg fra sans og samling flere ganger. Det ser heldigvis ut som han de senere årene har fått mer skikk på livet sitt.

  I 2019, rett før han fylte 30, ble han kåret til den 14. rikeste sportsmannen i England under 30 år. Kanskje han har bedre greie på økonomi enn fotball og god folkeskikk? Hva vet vi?

  Uansett så blir det nok mye benkesliting i tiden fremover, så stay away er vårt råd!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter