More

  Skråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 7

  Mange interessante kamper denne runden. Kanskje med toppkampen Spurs-Liverpool som høydepunktet? Sikkert ikke for de som holder med Manchester-klubbene eller Arsenal, og det er jo forståelig.

  Nå bommet jeg totalt forrige runde på Morris, så for en gang skyld tar jeg med samme spiller to runder etter hverandre. Jeg var sikker på at Mini Morrisen skulle bli utvist, men det var tydeligvis en Wolves-spiller som måtte forlate banen i den kampen. Jeg har sendt en uforbeholden unnskyldning i retning av Luton, og håper den blir akseptert. To andre du bør ha et godt øye til denne runden er Bøtemannen og Kong James.

  Forrige rundes forslag gikk som følger:

  • Mitoma Kawasaki 14 poeng
  • Tyrik Cadillac 5 poeng
  • Mini Morris 9 poeng (siden han ikke ble utvist)

  Sven Adriaan Botman (NEW) £4.6 – valgt av 20 %

  Da er Newcastle på sporet, og jeg tar sjansen på å kjøre en forsvarsspiller derfra som bankers.

  Bøtemannen som jeg kaller han for er hollender, og begynte karrieren sin i Rooms-Katholieke Sport Vereniging Pancratius. Typisk hollandsk navn sier jeg uten å utdype for mye, eller å prøve og uttale det navnet.

  Jeg satser på at Burnley-spillerne er redd for å få bøter, og dermed holder seg langt unna Bøtemannen og Newcastle-målet i lørdagens kamp. Skulle de i tillegg øve seg på å uttale Rooms-Katholieke Sport Vereniging Pancratius er jeg overbevist om at Sven holder nullen. Klarer han i tillegg en assist, så er vi oppe på et tosifret antall FPL-poeng med ett bonuspoeng eller to.


  Carlton Morris (LUT) £5.5 – valgt av 2,5 %

  For å rette opp tabben min, kjører jeg Morris som luring denne runden. To kamper mot forholdsvis enkel motstand kan gi gode poeng, og meg selv bedre samvittighet.

  Den 27-årige Morris fikk sitt gjennombrudd i Barnsley i 21/22 sesongen med 14 mål. Det var nok til at Luton snappet han opp, og i den klubben har han vel nå 23 mål. Altså en målfarlig spiller om enn ikke av landslagsklasse, men god nok til å komme med på fjorårets PFA Championship Team of the Year.

  Samvittigheten min sier 10 poeng på han denne runden!


  James Michael Edward Ward-Prowse (WHU) £6.2 – valgt av 10,4 %

  Nok en luring! Med det navnet skulle en nesten tro han er kongelig, og i de kretser finnes det jo ganske mange luringer.

  Pep Guardiola omtaler James som verdens beste frisparktaker, og det burde si sitt. Ikke bare er han frisparkkonge (det ordet så litt rart ut synes jeg), men assistskonge er han også. Konklusjonen min blir derfor at James må være adelig! Det eneste som taler mot den konklusjonen er at han ikke har vært innblandet i noen skandaler så vidt jeg kjenner til.

  Adelig eller ikke, jeg tror James kommer til å spille som en konge i kampen mot Sheffield United. Han får nok ingen kongekrone etter kampen, men 9 FPL-poeng er jo konge det og!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter