More

  Skråblikkens tanker om spillere til FPL runde 6

  Hva skal jeg si om denne runden da? Blir det mer mål enn forrige rundes 2,4 snitt? Det tror jeg, så det kan bli en innholdsrik runde denne gangen. Ikke minst så er dette kjøretøyenes runde!

  Derfor foreslår jeg en Kawasaki, en Cadillac og tipser om en Mini Morris som du bør holde deg langt unna.

  Forrige runde kom jeg ned på jorden igjen for der lovet jeg for mye (og det kommer til å skje flere ganger). En ett-poenger hører ikke hjemme, mens to fem-poengere er forså vidt ok. Nå er dette glemt, og jeg bokstavelig talt kjører på med nye tips:


  Kaoru Mitoma (BHA) £6.5 – valgt av 39,9 %

  Jeg fortsetter å la meg imponere over Brighton. Ser ut som det er det samme hvem som spiller, for laget fungerer visst uansett. Nå får vi se hvordan det går når klubben også skal spille Europa League. Blir det for mye å gape over? Jeg tror ikke det, og kjører Kaoru som bankers denne runden.

  Når jeg i tillegg vet at han har spilt for Kawasaki Frontale i sine ungdomsår, og at Kawasaki nå i september feirer sitt 70-årsjubileum (motorsykkelen altså), er jeg overbevist om at Kaoru også kommer til å feire i søndagens hjemmekamp mot Bournemouth.

  Han kommer garantert til å «flise» forbi de stakkars forsvarerne til Bournemouth som en Kawasaki ZX-12R Ninja, og trille ballen hovmodig i åpent mål. Foreslår 11 poeng på han denne runden.


  Tyrick Mitchell (CRY) £4.5 – valgt av 1,1 %

  Kan dette være barnebarnet til den legendariske General Motors designeren Bill Mitchell? Nei det tror jeg ikke, for det hadde jo vært litt av en overraskelse. Spesielt for slekten til Tyrick. For oss andre kanskje ikke, for vi bryr oss lite om det.

  Bill er mannen som designet og var med-designer på legendariske amerikanske biler som Cadillac, Buick og Chevrolet. Total ble det produsert 72 500 000 biler som Bill hadde hatt et ord med i laget på. Imponerende sier jeg, men kanskje ikke like imponerende hvor mye utslipp det har blitt når alle disse bilene har kjørt rundt på veiene.

  Når det gjelder forsvarsspiller Tyrick, så snakker vi heller om innslipp. Her er det om å gjøre å slippe inn færrest mulig mål i kampen mot Fulham. Jeg tror det går bra, og får han en assist i tillegg blir vi godt fornøyd med 11 poeng på han. Rundens luring sier jeg!


  Carlton Morris (LUT) £5.5 – valgt av 2,0 %

  Her sjanser jeg men siden vi holder oss til kjøretøy i dagens artikkel, så blir Morris den jeg ber dere holde dere unna denne runden. Nå har han overraskende nok hele 17 FPL-poeng allerede. Jeg tror likevel at han denne runden er litt ute å kjøre, for å si det på den måten.

  Sannsynligvis kjører han heller ikke rundt i en Lotus Carlton fra 1992 eller en Mini Morris, men jeg tror han «burner» inn flere stygge taklinger på Wolves-forsvaret, og ender opp i dusjen før kampen er ferdig. Derfor lite poeng å hente på han.

  S

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter