More

  Skråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 4:

  Da har jeg hittil truffet på åtte av ni tips, så fornøyd så langt. Denne runden safer jeg med bankersen, som det blir hele 17 poeng på. Luringen er en som er en luring, og til slutt en spiller som er tapper som en bjørn, men det vil ikke hjelpe for overmakten blir for stor.

  Forrige runde gikk slik:

  • Den tidligere Fletcher Moss Rangers F.C. spilleren Rashford 7 poeng
  • Gambler-Toney kompisen Wissa 2 poeng
  • West Midlands-politiets Leon Bailey fikk som jeg advarte mot ikke spille og 0 poeng

  Erling Braut Haaland (MCI) £14.0 – valgt av 91,3 %

  Bankers! Aldri har jeg vel safet så mye, for her blir det gode poeng. Erling ønsker å åpne målkontoen foran hjemmefansen, og jeg spår tre mål og 34 poeng hvis du bruker han som kaptein!

  Visste du forresten at:

  1. Hans opprinnelige etternavn er Håland og ikke Haaland (som om jeg bryr meg).

  2. I 2016 ga han ut låten «Kygo Jo» sammen med Salernitana-spilleren Erik Botheim og Jerv-spiller Erik Tobias Sandberg. Låten er visst spilt av over 11 millioner ganger på YouTube. Kanskje null ganger på Spotify?

  3. Barndomstrenerne til Erling hadde en filosofi om at alle skulle være inkludert, og ingen topping av lagene i tidlig alder. Da de var 13 år hadde det ene av de tre Bryne-lagene muligheten til å bli kretsmester. De skulle tilfeldigvis møte et av de andre Bryne lagene med Erling i spissen. Hans lag vant etter skåring av Erling selvfølgelig, og dermed ødela han for det Bryne laget som kunne blitt kretsmester. Mange stusset på hvorfor ikke trenerne toppet det laget som kunne bli kretsmester. Til svar fra trenerne fikk de bare: Vi har 28 spillere som har spilt en kamp, og det er det.

  4. Norge U-21 er nok det eneste laget han ikke har skåret mål for.

  5. Han har 33 millioner følgere på Instagram. 33 millioner er 7,67 % av det han årlig får i lønn fra City.

  Jeg tror ikke han knaller inn 33 millioner mål mot Fulham, men tre mål blir det på han!  

  Michail Gregory Antonio (WHU) £6.0 – valgt av 4,0 %

  Den tidligere Tooting & Mitcham United spilleren blir denne rundens luring. Han er faktisk så lur at han har lurt til seg å spille både som høyre back, høyre midtbane, ving og spiss i West Ham.

  For øyeblikket har han lurt til seg spissplassen, og det med bravur. Formen er på topp, og det ryktes at firebarnsfaren også får sove om nettene nå. Da har jeg tro på at han lurer inn et mål eller to i bortekampen mot Luton.

  Bernd Leno (FUL) £4.5 – valgt av 10,3 %

  Siden Haaland kommer til å knalle inn 33 millioner mål (eller var det tre?) anbefaler jeg ikke å bruke Bernd denne runden. Forresten et litt rart navn for oss nordmenn, men det betyr tapper som en bjørn.

  Om det finnes bjørner i fødebyen hans Bietigheim-Bissingen er lite trolig. Jeg tror heller ikke det finnes bjørner i den ungarske vennskapsbyen Szekszárd. Den minste fylkeshovedstaden i Ungarn. Jeg kan forresten opplyse om at det var en bjørneobservasjon i Ungarn 29. mai 2023, men den var 371,3 km fra Szekszárd.

  Jeg tror Bernd kommer til å være like langt unna skuddene til City-spillerne, så navnet hans hjelper ikke denne runden. Det hjelper heller ikke at han har sluppet inn 681 mål i karrieren. Etter neste rundes kamp tror jeg tallet er 686, så styr unna Bernd denne gangen!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter