More

  Skråblikkenes fantasytips runde 2: – Er det noe verden trenger nå, er det maks kjærlighet til hverandre, og omtanke for vår planet.

  Før jeg deler mine tanker om en noe redusert runde 2, tar jeg en kjapp oppsummering av runde 1:


  • «Babyface» Saka 10 poeng
  • Harvey influencer Barnes 11 poeng
  • Amari’i Kjempesmell Bell fikk som vi advarte mot 0 poeng

  Starten ble altså mye bedre enn forventet, så jeg er litt usikker på om jeg skal gi meg nå mens leken er god, og ingen nettroll har vært på banen med sine utspekulerte og anonyme kommentarer.

  Redaktøren sier kjør på, det kommer nok en kommentar etter hvert. Da gjør jeg det, og forventer et nettroll eller to på besøk etter denne rundens tips og tanker om nye FPL spillere:


  Hamed Mahrous Ghaly (LIV) £12.5 – valgt av 28,3 %

  Hamed er bankers denne runden. Hvem pokker er det tenker nok de fleste, men hvis jeg legger ut hele navnet kjenner nok du til Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly.

  At Liverpool har hjemmekamp mot Bournemouth er ikke hovedgrunnen til at jeg velger han. Nei hovedgrunnen er navnet hans Ghaly. Det betyr verdifull, og da er jo saken enkel. Her blir det verdifulle FPL-poeng denne runden. Ikke snakk om noe annet!


  Bryan Tetsadong Marceau Mbeumo (BRE) £6.5 – valgt av 8,8 %

  Luringen denne uken er Bryan. Straffetakeren til Brentford går mot en god sesong er min spådom, og da blir det gode poeng i runde 2 også.

  Visste du forresten at:

  • 1. Said Benrahma, Mbeumo og Ollie Watkins spilte sammen i Brentford for noen år siden? «Superrekken» ble bare kalt for BMW.
  • 2. Mbeumo sitt store forbilde var Thierry Henry.
  • 3. Han har gått på Jeanne d’Arc College, og det høres jo imponerende ut.
  • 4. Han har 39 mål og 32 assists på sine 176 kamper.
  • 5. 14 år gammel hadde han et suksessfullt prøvespill for Espérance Sportive Troyes Aube Champagne.

  Her er det bare å finne frem Champagnen, og la poengene boble inn!  


  Max Lowe (SHU) £4.5 – valgt av 0,1 %

  Jeg anbefaler ikke denne karen, for ikke vet jeg om han får noen poeng denne runden. Grunnen til at jeg tar han med er fordi i en verden full av kriger, klimaendringer, dyre matvarepriser, solbrilletyver, nettroll og snart nye episoder av Skal vi danse, tenker jeg at det kan være på sin plass å skrive litt om Max Lowe (selv om det burde skrives Love). For er det noe verden trenger nå, er det maks kjærlighet til hverandre, og omtanke for vår planet.

  Når det gjelder Max så er han født i landsbyen South Normanton. Litt usikker på hvor mye kjærlighet det er i den landsbyen, siden det bare bor ca 10 000 mennesker der. Her har de tydeligvis litt å gå på hvis de skal få folketallet opp, noe de burde klare så lite som det er å gjøre på det stedet.

  Nå skal ikke jeg begynne å bli moralens vokter, for det kler ikke meg. Jeg tror heller ikke Max er en moralens vokter, men han er kanskje en kar full av kjærlighet? Dessverre så nekter kontaktene mine i Sheffield å svare på spørsmålet mitt.  

  Derfor minner jeg deg heller på at nå er tiden inne for at vi viser litt kjærlighet og omtanke for hverandre og vår klode.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter